10 najboljih izvođača za ličilačke radove Zagreb, 2021

Izvođač je ispoštovao dogovoreni rok izvedbe radova, kao i dogovorenu cijenu! Brzina radova, urednost majstora g. Marka i g. Ante za svaku su pohvalu. Iznad svih očekivanja, uz najpovoljniju cijenu, od dogovora s gđom Jadrankom do završetka radova, a sve unutar desetak dana, sve je "štimalo". Mislim, da je jasno, oni su predobri, da bi bilo što trebali poboljšavati! Moje preporuke svima koji žele angažirati ljude od povjerenja, uz "normalnu" cijenu.
Slavica T.
Trebalo mi je prebrusiti i lakirati parket. Odlično su odradili posao, lako smo se sve dogovorili, u roku je napravljeno. Moja preporuka.
Sandra C.
4.5 | 34 ocjene
G.S.S. INTERIJERI j.d.o.o., Zagreb
Nakon razgovora s nekoliko izvođača soboslikarskih radova vrlo brzo sam se odlučila za G.S.S.INTERIJERE. Gospođa Gavran je vrlo ljubazna, objasnila mi je način njihovog rada: zaštita najmještaja, štokova, podova, lustera, dvije ruke ličenja, završno čišćenje. Gospodin je došao na procjenu posla u dogovoreno vrijeme, ponuda je bila prihvatljiva i radovi su počeli i završili u dogovorenom roku. Boja kojom su ličeni zidovi je gusta, bijela i pokrila je sve flekove kao i impregnacija koja je prekrila plijesan na plafonu kupaonice. Majstori su stan detaljno očistili i sada sve blista. Vrlo korektan i profesionalan pristup klijentu, za svaku preporuku!
TATJANA P.
4.7 | 29 ocjena
LOLIPOP d.o.o., Zagreb
Trebala sam izvođača za ugradbeni ormar i odabrala firmu Lolipo d.o.o. Izvođač je odradio nevjerojatan posao sa iznimno poštenom cijenom. Bio puno jeftiniji od ostalih ponuda, a kvaliteta na IZNIMNO visokoj razini. Što god bi ih pitali, dobili smo super savjete. Posao odrađen u brzom roku, sve jako uredno napravljeno. Nemam šta drugo reći nego sve pohvale za dečke iz LOLIPOP d.o.o.-a i svima ih preporučujem!
Ana B.
4.7 | 18 ocjena
EŠEGOVIĆ SJAJ j.d.o.o, Zagreb
Jako vrijedne djelatnice i sve prema dogovoru, na vrijeme i odlično.
Anđela Š.
Bilo je sve u redu.. Preporučam tvrtku FRANDOLO GROUP d.o.o. Sve na vrijeme, sve uredno odrađeno, bez prigovora.
Alen L.
Oduševljen sa uslugom, brzinom i izvedbom. D-OM BOJE je za svaku preporuku. Osim vrhunske usluge, vlasnik Denis nam je uvelike pomogao i u odabiru željenih tonova za našu kuću. Super simpatična ekipa i pritom vrhunski profesionalci.
Filip Z.
Bruno se držao svega što smo se dogovorili. Roka, cijene, pomogao savjetima. Izvrstan i profesionalac u svom poslu. Preporučila sam ga svim svojim poznanicima.
Martina G.
Sve sve je super ispalo. Zadovoljan sam.
Hauraton H.
4.9 | 11 ocjena
BOJANA INSTALACIJE j.d.o.o., Zagreb
Sve je bilo vrlo profesionalno.
Danko M.
Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.