Trebam.hr već dugi niz godina prati kako se kreću cijene ugradbenih ormara i koliko koštaju implementirani projekti naših klijenata. Za vas smo prikupili približne cijene koje će naplatiti dobavljači.

Ugradbeni ormar
Prosječna cijena 975 kn/m2
Raspon cijena 7501.200 kn/m2

S ormarima po mjeri možemo u potpunosti iskoristiti prostor koji nam je na raspolaganju. S njima dobivamo više prostora za pohranu nego što bismo dobili s unaprijed dizajniranim ormarima. Cijena ugradbenog ormarima uglavnom ovisi o korištenim materijalima i cijeni majstora. Raspon cijena za ugradbeni ormar je od 750 kn/m2 do 1.200 kn/m2. U prosjeku će vam izvođači naplatiti 975 kn/m2.

Zatraži ponude!

Nedavni upiti za ugradbene ormare

Stolarija - namještaj po mjeri, Kuhinje po mjeri - Drniš
Drniš
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Visoko potkrovlje, kuhinja na L veličine cm x cm s otokom veličine cm x 60cm (radna ploča otoka - 90cm). Prozor je na duljem kraku, širina prozora cm, udaljen 60cm od kuta. Sredina odvoda za sudoper na duljem kraku (ispod prozora) udaljena cm od kuta. Sudoper granit s jednim koritom i ocjeđivačem. Napa na kraćem kraku cca -cm od kuta. Najmanja visina stropa je na kraju tog zida od cm, iznosi cm. Na tom kraju kuhinje ugradbeni frižider, pokraj visoka ugradbena pećnica. U kuhinji 3 ladice širine 80-90cm (jedna za beštek, dvije dublje) plus poželjno još 2-3 ladice u jednom elementu. Jedan izvlačni element za boce širine 15-30cm. Kutni element na izvlačenje. Na kraćem kraku zida lijevo i desno od nape gornji elementi s klasičnim vratima. Bez staklenih elemenata, bez podizanja vrata prema gore. Klasični stil kuhinje, s ručkicama. Prilažem slike prostora i otprilike skicu (skica ne odgovara u potpunosti opisanom).
Stolarija - namještaj po mjeri, Stolari - Zagreb
Zagreb
Opseg stolarskih radova: Djelomično opremanje prostora namještajem
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Trebam drvenu rampu za prag kako bi osoba u invalidskim kolicima mogla prijeći samostalno preko praga. Prag je sa jedne strane visok 4.5 cm, a sa druge strane 2.5 cm. Moguća je, naravno i izrada dvije, zasebne rampe (u obliku ležeće polupiramide piramide) sa svake strane praga. Hvala.
Stolarija - namještaj po mjeri, Kuhinje po mjeri - Zagreb
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Kuhinja u obliku slova "L" duza strana cm i gornji i donji elementi , kraca strana cm samo donji elementi. Na duzoj trani bi bili stednjak ugradnii frizder ugradni, iz kuta 60cm ler pa stednjak,pa 60 ler + 40 fijoke, i na kraju frizder . Kraca strana na kut ide sudopera 60 cm i 60 cm sudomasina. Koliko bi bila takva izvedba.
Stolarija - namještaj po mjeri, Namještaj po mjeri (sobe, kreveti...) - Čazma
Čazma
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Nemam još niti jedan nacrt, ali uglavnom radilo bi se o kuhinji u L. Dimenzije su cm jedan zid i drugi zid cm. Voda je na prvom zidu na cm. Poredano od lijeva na desno na zidu od cm, ide visoki elemenat s pećnicom u sredini, visina prsa, ispod, na tri nivoa ladice izvlačne i gore element s vratima za odlaganje. Do toga elemenat s ladicama za odlaganje duboke, zatim do toga elemenat sa sudoperom, te do toga ugradbena suđerica. Dolazimo do kuta i idemo na desni zid, otvaranje dole elemenat za kut (taj dio ovisi o mogućnosti elementa kuta). Zatim elemenat s ladicama duboki i obavezno ladica u ladici za odlaganje bešteka, a gore i bila indukcijska ploča. Te potom elementi izvlačni ovisno o ostatku prostora u samom kutu bio bi side by side hladnjak.
Stolarija - namještaj po mjeri, Ormari po mjeri
Senj
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Kutna kuhinja sa što više iskoristive radne površine i ugradbenom napom,mašinom za suđe, odvojenom pećnicom na struju i staklikeramičkom ploćom te sudoperom sa jednim koritom i ocjeđivačem suđa. dimenzije prostora su 3,50 ravni dio plus 1,10 kut, odvod je na sredini ravnog djela ali postoji mogučnost njegovog pomicanja. lasice i vrata ormarića da imaju usporivaće
Stolarija - namještaj po mjeri, Stolari
Donja Stubica
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Zid duljine 4 metra i lijevo do vrata 1,20 metara. Visina zidova 2,65. Riješiti s kutnim dijelom s lijeve strane. Unutarnja organizacija prema dogovoru. Potrebno je dosta vješalica. U jednom dijelu može i na 2 etaže. Bez stakla. Može mala kombinacija drvo i bijela ( manje bijele, neznatno da razbije monotoniju drva). Inače, vaš redovni, većinom zadovoljni kupac.
Stolarija - namještaj po mjeri, Namještaj po mjeri (sobe, kreveti...)
Strmec Samoborski
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Postovani Molim Vas ukoliko bi mi mogli dati okvirnu ponudu kuhinje po mjeri. Dimenzije su - Zanima me nesto jeftiniji materijal, bitna stavka nam je samo da je kuhinja bijela mat sve a radna ploca siva(beton tip) mat. Ne treba imati usporivace za polako zatvaranje znaci osnovni tip kuhinje. Kuhinju bi bez ruckica. U prilog Vam saljem 3Dprikaz kakav razmjestaj bi i sliku tipa izgleda fronta bez ruckica..
Stolarija - namještaj po mjeri, Namještaj po mjeri (sobe, kreveti...) - Zagreb
Zagreb
Opseg stolarskih radova: Djelomično opremanje prostora namještajem
Okvirni rok početka projekta: Odmah
izrada ormara za spavaću sobu...jedan kutni ormar..jedan most ormari..i na 3. zid 2 uža ormara i komoda te daska za pisači stol. kutni ormar cm sa cm...most ormari širine cca cm,dubine 40 cm...uži ormari cca širine 80 cm dubine 55 cm..komoda cca 90 cm širine i također dubine 55 cm sa 4 ladice...daska za pisaći stol širine 70 cm i iznad još jedna polica..svi ormari cca visine cm
Stolarija - namještaj po mjeri, Kuhinje po mjeri
Kaštel Gomilica
Opseg stolarskih radova: Djelomično opremanje prostora namještajem
Okvirni rok početka projekta: Odmah
trebam napraviti dvije ladice u element dimenzije : širine 80 cm , visine 72 cm, postoječi element koji je sada sa vratima. Imam ispilane fronte za ladice 2 kom 80 cm x 30 cm i metalne vodilice. znači treba mi napraviti dno ladica i montirati te ladice u postojeći element. Molim Vas cijenu za to i rok izrade .
Stolarija - namještaj po mjeri, Stolari
Donja Lomnica
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Potrebno je napravit kupaonski ormarić od drva, za jedan umivaonik koji se montira na ormarić (ne treba rupa). Ormarić je širine 2,30m, sa 3 vrata ormarića po jedna polica (polica i dno). Ormarić da se montira kao samostojeći ili na metalnim nogicama (zbog vode). Osim ormarića, potrebno je napraviti veliku policu, 3m širina, 2,20m visina, dubina 30cm. Svaka polica je otprilike 33x33cm. Drvo za oba elementa ako je moguće (u kupaonici zbog vlage) neki kvalitetni široki medijapan (2cm) ili neko svijetlo drvo.

Namještaj po mjeri (sobe, kreveti...) - Odabrani savjeti

Prikaži sve savjete