10 najboljih vodoinstalatera Zagreb, 2021

Obzirom da se radilo o puknuću cijevi brzo je došao , dao ponudu koja je bila ok , dao savjet za zamjenu cijevi , sve brzo odradio. I drugi dio koji se odnosio na vraćanje kocki koje su bile dignute zbog kopanja radi zamijene cijevi profesionalno odrađen. Svi dečki koji su radili napravili su posao profesionalno. Za preporučiti, cijena ok, drže se dogovora, sve odradili profesionalno.
Vlasta P.
Izvođač je obavio posao u dogovorenom roku
Delimar K.
Gospodin Vlado je izuzetno stručno obavio svoj posao. Tijekom rada naišao je na poteškoće, ali nije odustajao dok sve nije u potpunosti dobro funkcioniralo. Oduševljena sam njegovim pristupom, stručnosti i strpljivosti. Firma Dowla Mont j.d.o.o. je za svaku preporuku.
Maša G.
Jako sam zadovoljan odrađenim poslom demontaže/montaže kupaonskog elementa i ogledala s policom. Sve je završeno u vrlo kratkom roku od dogovora, postavljanja i posebno me iznenadilo da nema nereda kad majstori odu. Cijena je prihvatljiva s obzirom na kvalitetu usluge. Preporučujem !!!
Daniel L.
Ovih dana kad je u Zagrebu nemoguće naći vodoinstalatera jer je većina na godišnjem, gospodin se javio, došao u dogovoreno vrjeme, odradio vrlo zahtjevan posao. Vrlo ljubazan, profesionalan i korektan. Sve pohvale i preporuke.
Tatjana B.
Korektni i bzo obavljen posao. Svakako preporuka.
Mario B.
Izvođač nam je pomogao savjetima i vodio računa o tome da izvedba radova bude onakva kakvu smo dogovorili. Spremno je prihvaćao izvršiti i popravke u dijelu u kojem ne bismo bili u potpunosti zadovoljni.
Tamara G.
4.9 | 6 ocjena
SMUĐIN d.o.o., Zagreb
Preciznost izvedbe, preporuke i savjeti u trenutku izvođenja radova, fer cijena i detaljni odgovori na postavljena pitanja.
Antonio S.
Obavljen posao u roku. Ostavili čisto radno mjesto. Profesionalni i korektni.
Dunja K.
Izvodač je završio posao postavljanja vodovodnih instalacija u zadanom roku, te ga je odradio odlično, bez ijedne zamjerke. Cijena radova je bila daleko najbolja od svih ostalih.
Marin D.
Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.