Cijene usluga
Suha gradnja (knauf)
Knauf spušteni strop

Koliko košta spušteni strop iz knaufa?

 • 80130 HRK/m2
  Izrada ravnog spuštenog stropa od 1×1 GK ploča
Zatraži ponude

Koliko ćete platiti spušteni strop iz knaufa? Objavljujemo informativne cijene koje smo prikupili na temelju implementiranih projekata naših klijenata.


Izrada ravnog spuštenog stropa od 1×1 GK ploča

 • 80130 HRK/m2

Spušteni strop uglavnom koristimo kada na stropu imamo puno instalacija koje želimo sakriti. Spušteni strop ima i druge prednosti, poput dodatne toplinske i zvučne izolacije. Cijena ovisi o debljini stropa, njegovoj površini i korištenim pločama. Izrada ravnog spuštenih stropa od 1×1 GK ploča košta u prosjeku 105 HRK/m2.

Zatraži ponude

Nedavni upiti za spuštene stropove iz knaufa

Izrada pregradnih zidova

 • Površina (u m2): 4
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Izrada pregradnog zida od knaufa s kliznim vratima koja ulaze u skrivenu kazetu smještenu u šupljem pregradnom zidu (Knauf) u cilju dobivanja još jedne manje prostorije . U prilogu dostavljam Tlocrt kuće, a dio koji je žuto obojan je pozicija izvođenja pregradnog zida. napominjem da stambeni objekt ima građevinsku dozvolu odnosno legaliziran je sa svom projektnom i potrebnom dokumentacijom ali ista je uvezana i nisam je mogućnosti sada prilagati. Prilažem primjer sliku kliznih vrata kakva bih željela. Hvala. S poštovanjem Lijep pozdrav.

Oblaganje zidova i stropova

 • Površina (u m2): 50
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Pozdrav, trebalo bi postaviti gipsane ploce s izolacijom u kuhinju( š3.5m,d4.1m,v2.6) i 1 sobu ( š3.5m,d3m,v2.6m). Ploce bi se stavljale na zidove i strop. Postavljene su cijevi za plin u kuhinji( zato ne znam koje bi mogla debljine biti izolacija i mozda bi vam otežalo radove)? U prostorijama su i 3 velika prozora i 3 vrata tako da bi to malo smanjilo površinu.. Trebala bi ponudu s materijalom i bez materijala.. hvala

Izrada pregradnih zidova

 • Površina (u m2): 145
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Izvedba pregradnih zidova u prizemlju kuće . Sada je u naravi prostor bez pregradnih zidova površine m2. Planirana je izvedba dva stana. Grubi plan izvedbe je u prilogu. Visina stropa je 3 metra. Prijedlog je postavljanje profila u pod prije polaganja glazure te postava knaufa nakon izvedbe glazure.

Izrada pregradnih zidova

 • Površina (u m2): 44
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

1.) Jednu sobu treba pregraditi sa knaufom v=2,70 m š=2,60 m. Na taj knauf idu dva manja prozora. 2.) Na već postojeći knauf zid treba ugraditi vrata. 3.) Druga soba se radi od dnev. boravka, dimenzije bi bile v=2,70 m š=3,10 m i V=2,70 m š=2,30 m. Na širi zid idu vrata, na drugi zid dva manja prozora.

Oblaganje zidova i stropova

 • Površina (u m2): 166
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Uređuje se stan u potkrovlju, Trešnjevka. Knauf ploče su postavljene na većini stana, no treba ih završiti i poknaufati ostatak. Također, treba napraviti 1 pregradni knauf zid duljine cca 5 m (2 klizna vrata će biti unutar tog zida). Imamo nešto knauf ploča i vune što su ostali od dosadašnjeg knaufanja. Novog knaufa ukupno treba postaviti za površinu 61 m2. Završetak knaufa treba napraviti na površini m2. Žuri nam se s radovima jer beba stiže za 3 mjeseca i dotada bismo htjeli završiti stan i useliti u njega.

Izrada pregradnih zidova

 • Površina (u m2): 4
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Postovani, Trazim osobu koja moze odraditi nadogradnju zida. Nadogradnja zida je 27 cm sirine i 2 m visine (za dva zida). Nadogradnja zida se radi u unutarnjem prostoru koja se nadovezuje na vec postavljeni knauf. Kunotrukcija moze biti drvena na koju se prvo stavlja iveral ploca pa zatim knauf. Struktura mora biti dosta cvrsta za nosivost do 30 kg ili jednog veceg televozora. Slika prostora u prilogu.

Izrada spuštenih stropova

 • Površina (u m2): 20
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, trebali bi ponudu za dobavu i montažu spuštenog stropa koji se sastoji od 3 dijela u prostoriji od cca 20m2 sa uključenim farbanjem (projekt u privitku) Na prvom dijelu stropa se izrađuje kutija dimenzija xx7cm s kaskadom na okolnim rubovima za indirektnu rasvjetu (cca 14 metara dužnih kaskade) , na drugom dijelu se izrađuje "U" kutija dimenzija x40x17cm, a u trećem dijelu se izrađuje kutija dimenzija xx7 cm sa otvorom za led rasvjetu (3 rupe). Unaprijed hvala. Lp

Izrada spuštenih stropova

 • Površina (u m2): 10
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Trebam spustiti strop iznad prostora gdje dolazi nova kuhinja. Spuštanje bi bilo 15cm širina prostora je 4m, a dužina je 1,5m. Također, između dva prostora je srušen zid debljine 20cm pa želim knaufom pokriti prostor koji je ostao gore na stropu. Znači debljina tog zida je bila 20cm a dužina prostorije je 4m.

Izrada spuštenih stropova

 • Površina (u m2): 90
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

KUPAONICA 1. Izrada GK spuštenog stropa m2 6,8 2. Izrada GK obloge zida m2 6,1 3. Gletanje zidova ljepilom i mrežicom m2 22,4 4. Inpregniranje zidova dubinskom inpregnacijom m2 22,4 5. Krpanje šliceva od struje i vode žbukom m 12 6. Izrada GK dvostrane kutije m 3,8 DNEVNI BORAVAK 7. Izrada GK obloge zida m2 12 8. Krpanje šliceva od struje i vode m 20 9. Inpregniranje zidova dubinskom inpregnacijom m2 43 10. Struganje zidova (djelomično) 11. Gletanje zidova ljepilom i mrežicom m2 33 12. Gletanje zidova i stropa gletom u dvije ruke m2 43 13. Obrada špaleta oko prozora okvirno m 12 14. Ugradnja klupćice m 2,5 SOBA 1 15. Struganje zidova i stropa (djelomično) kom 16. Inpregniranje zidova dubinskom inpregnacijom m2 17. Krpanje šliceva od strije žbukom m 15 18. Gletanje zidova ljepilom i mrežicom m2 44 19. Gletanje zidova i stropa gletom u dvije ruke m2 60 20. Obrada špaleta m 10 21. Ugradnja klupćice m 2,5 SOBA 2 22. Struganje zidova i djela stropa (djelomično) 23. Inpregniranje zidova dubinskom inpregnacijom m2 60 24. Krpanje šliceva od struje m 15 25. Gletanje zidova ljepilom i mrežicom m2 40 26. Gletanje zidova i stropa gletom u dvije ruke m2 60 27. Obrada špaleta m 10 28. Ugradnja klupćice m 2,5 HODNIK 26. Krpanje zida žbukom m 2,7 27. Žbukanje djela zida nad vratima m2 3 28. Krpanje šliceva od struje m 5 29. Inpregniranje zidova dubinskom inpregnacijom m2 23,5 30. Struganje zidova i stropa (djelomično) 31. Gletanje zidova ljepilom i mrežicom m2 19,5 32. Gletanje zidova i stropa glet masom m2 24

Izrada pregradnih zidova

 • Površina (u m2): 6
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Molim nekoga tko će povoljno, kvalitetno i profesionalno obaviti zadatak . . . • Potrebno je odjeliti pregradnim zidom duljine 2,7 m dnevni boravak od kuhinje s blagovaonom. Pregradni zid se planira izvesti od knauf ploča. Na pregradnim zidu bi trebala biti izvedena klizna vrata min. 1m širine koja bi se uvlačila u zid i na sebi imala bravu s cilindrom. • Na postojeći centralni sustav u kuhinji s blagovaonom dodati još jedan radijator. • Premjestiti termoregulator i po potrebi i dogovoru par zidnih utičnica te jednu dvostruku sklopku.