10 najboljih plinoinstalatera Zagreb, 2021

4.9 | 16 ocjena
I-EUROMONT d.o.o., Zagreb
Majstori su uspješno detektirali problem i riješili ga. Reagirali su brzo i došli prema dogovoru čime su pokazali kako znaju svoj posao, ali i visoku razinu profesionalne komunikacije.
Jasminka K.
Mladi majstor došao u dogovoreno vrijeme, obavio posao korektno i profesionalno. Iza sebe nije ostavio nered. Svakako mi je to preporuka da ih opet zovem.
Josip M.
Gospodin mi se odmah javio te smo se dogovorili za sljedeći dan. Došao je u dogovoreno vrijeme, vrlo je ljubazan, profesionalan i sve je odrađeno kako treba. Ocjena čista petica.
Dragica M.
Zadovoljna sam brzinom dolaska i uslugom. Majstor je odradio posao brzo i kvalitetno. Sve pohvale.
Jasna J.
Super su odradili posao. Sve je prošlo u redu.
Daniela B.
Super su bili dečki. Angažirali smo ih za kupnju i ugradnju klime. Čista petica.
Kosana S.
U potrazi za vodoinstalaterom obratila sam se Trebam.hr i odabrala firmu Instalopress, obrt za instalacije vode i grijanja, vl. Kristijan Ređanović. Izvođač je obavio posao u roku. Jako smo zadovoljni sa radovima.
Allmira K.
Ako želite uštedjeti novac i dobiti savjet kako nešto bolje napraviti od onoga što ste zamislili, zovite Marina. Ako želite da majstor poštuje vrijeme dolaska , zovite Marina. Zaista sam prezadovoljna s firmom i majstorom. Uštedio mi je minimalno 5000 kn i dane patnje bez kupaone. Svaka preporuka!
Vedrana M.
Trebali su nam majstori za plinske instalacije pa smo odabrali firmu Mikmont projekt j.d.o.o. Spajanje plinskog štednjaka obavljeno odlično. U dogovoreno vrijeme i vrlo profesionalno. Za preporučiti !
Zlatko H.
Posao korektno odrađen, cijena prema dogovoru .
Željko S.
Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.