Zatraži besplatne ponude za kamin u Vojniću


Već 88 korisnika iz Vojnića pronašlo je izvođača na trebam.hr

3 najboljih ponuđača kamina Vojnić, 2021

2 završena projekta s prosječnom ocjenom 5,0

AC MONT d.o.o.

5,0
1 ocjena
5,0
Anja S. , prije 3 mjeseca

Sve super.

20+
Godina na tržištu

Usluge: servis plinske instalacije, ugradbeni kamini, elekrični kamini, kamini na pelete, izrada kamina, kamini, plinski kamini, kamini za centralno grijanje, plinoinstalater, servis plinskog bojlera, plinske instalacije, kamini na bioetanol, kamini na drva, ­postavljanje plinske instalacije.

Zatraži ponudu

gama profit d.o.o.

5,0
1 ocjena
5,0
Romeo S. , prije 1 godinu

Izvođač je posao obavio po dogovoru na vrijeme i zadovoljavajućom kvalitetom.Sve je prihvatljivo.

5+
Godina na tržištu
5+
Broj zaposlenih

Usluge: adaptacija stana, soboslikarski radovi, ličilački radovi, ugradbeni kamini, kamini na pelete, knauf radovi, preuređenje stana, kamini, renoviranje stana, bojanje zidova, kamini na bioetanol, bojanje škole ili vrtića, postavljanje knaufa, knauf majstor, kamini za centralno grijanje, bojanje fasade.

Zatraži ponudu

VENTIL-PROM d.o.o.

 
0 ocjena
5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: klime, dizalica topline zrak voda, solarni kolektori, pokretna klima, dizalice topline, postavljanje podnog grijanja, dizalica topline voda voda, peć za centralno, solarni paneli, inverter klima, ugradbeni kamini, ugradnja podnog grijanja, toplinska pumpa voda voda, dizalica topline zemlja voda, solarno grijanje, ugradnja klime.

Zatraži ponudu

Povezane usluge u Vojniću

Često postavljana pitanja

 • Koji kamin je najlakše održavati?

  Električni i plinski kamini te kamini na bioetanol najjednostavniji su za održavanje, ne ostavljaju prljavštinu i praktički ne zahtijevaju održavanje.

 • Koja je razlika između toplozračnog i toplovodnog kamina?

  Toplozračni kamini ispuštaju toplinu u prostoriju putem ventilacijskih cijevi. Da bi grijanje bilo učinkovito zrak mora stalno cirkulirati, zbog čega nam je potreban dodatni sustav ventilatora. Toplovodni kamin umjesto zraka zagrijava vodu koja putuje do sustava grijanja. Toplovodni kamin posebno je pogodan ako želimo grijati cijelu kuću, dok je toplozračni kamin pogodan za grijanje jedne do dvije prostorije.

 • Koji izvor energije odabrati za kamin?

  Ovisno o izvoru energije koji koriste, kamine dijelimo na kamine na drva, pelete, plin i kombinirane kamine. Svaka vrsta kamina ima svoje prednosti. Kamin na pelete automatski uzima pelete čime nam olakšava rad, a zbog automatizacije može i zagrijati kuću kad nas nema kod kuće. Kamin na drva, pak, radi na trupcima koji su najjeftiniji izvor energije. Prednosti plinskog kamina su u tome što je toplinski vrlo učinkovit i ne ostavlja pepeo i ostalu prljavštinu, pa je vrlo jednostavan za održavanje. Vrsta kamina koju ćete odabrati ovisi uglavnom o vašim željama i o tome koliko novaca ste spremni izdvojiti za kamin.

 • Koliko često dimnjačar treba pregledati ugrađeni kamin?

  Dimnjačar mora pregledati kamin najmanje jednom godišnje. Nakon inspekcije dimnjačar izdaje izvještaj o godišnjem inspekcijskom nadzoru u kojem su evidentirani svi nedostaci i rok za njihovo otklanjanje.

 • Kako na siguran način koristiti kamin?

  S kaminom s otvorenim ognjištem moramo pažljivo rukovati – ne smijemo koristiti zapaljive tekućine za loženje vatre, a u blizini kamina ne smiju se nalaziti lako zapaljive stvari. Zidovi oko kamina moraju biti izgrađeni od nezapaljivog materijala, a područje oko kamina također mora biti zaštićeno nezapaljivim materijalima. Također preporučujemo da instalirate odgovarajući aparat za gašenje požara.