Zatraži besplatne ponude za kamin u Puli


Već 3.728 korisnika iz Pule pronašlo je izvođača na trebam.hr

3 najboljih ponuđača kamina Pula, 2021

10+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: gradnja kuće, kamini za centralno grijanje, kamini na pelete, kamini, građevinske tvrtke, kamini na drva, izrada kamina, kamini na bioetanol, plinski kamini, građevinski radovi, ugradbeni kamini, gradnja kuće ključ u ruke, gradnja kuće po fazama, elekrični kamini, adaptacija kuće.

Zatraži ponudu

STUDIO DOMUS j.d.o.o.

 
0 ocjena
5+
Godina na tržištu
100+
Poslanih ponuda

Usluge: elekrični kamini, kamini na drva, plinski kamini, izrada kamina, montažne kuće, kamini na pelete, niskoenergetske montažne kuće, montažne kućice za odmor, ugradbeni kamini, montažne kuće prizemnice, male montažne kuće, kamini, kamini na bioetanol, kamini za centralno grijanje, montažne vikendice, montažna kuća ključ u ruke.

Zatraži ponudu

ATIMA d.o.o.

 
0 ocjena
5+
Godina na tržištu

Usluge: peći, peći na drva, kamini na pelete, peć za centralno, kamini za centralno grijanje, peći na pelete, plinske peći, kamini, kamini na bioetanol, kamini na drva, plinski kamini, ugradbeni kamini, elekrični kamini, izrada kamina.

Zatraži ponudu

Povezane usluge u Puli

Često postavljana pitanja

 • Koji kamin je najlakše održavati?

  Električni i plinski kamini te kamini na bioetanol najjednostavniji su za održavanje, ne ostavljaju prljavštinu i praktički ne zahtijevaju održavanje.

 • Koja je razlika između toplozračnog i toplovodnog kamina?

  Toplozračni kamini ispuštaju toplinu u prostoriju putem ventilacijskih cijevi. Da bi grijanje bilo učinkovito zrak mora stalno cirkulirati, zbog čega nam je potreban dodatni sustav ventilatora. Toplovodni kamin umjesto zraka zagrijava vodu koja putuje do sustava grijanja. Toplovodni kamin posebno je pogodan ako želimo grijati cijelu kuću, dok je toplozračni kamin pogodan za grijanje jedne do dvije prostorije.

 • Koji izvor energije odabrati za kamin?

  Ovisno o izvoru energije koji koriste, kamine dijelimo na kamine na drva, pelete, plin i kombinirane kamine. Svaka vrsta kamina ima svoje prednosti. Kamin na pelete automatski uzima pelete čime nam olakšava rad, a zbog automatizacije može i zagrijati kuću kad nas nema kod kuće. Kamin na drva, pak, radi na trupcima koji su najjeftiniji izvor energije. Prednosti plinskog kamina su u tome što je toplinski vrlo učinkovit i ne ostavlja pepeo i ostalu prljavštinu, pa je vrlo jednostavan za održavanje. Vrsta kamina koju ćete odabrati ovisi uglavnom o vašim željama i o tome koliko novaca ste spremni izdvojiti za kamin.

 • Koliko često dimnjačar treba pregledati ugrađeni kamin?

  Dimnjačar mora pregledati kamin najmanje jednom godišnje. Nakon inspekcije dimnjačar izdaje izvještaj o godišnjem inspekcijskom nadzoru u kojem su evidentirani svi nedostaci i rok za njihovo otklanjanje.

 • Kako na siguran način koristiti kamin?

  S kaminom s otvorenim ognjištem moramo pažljivo rukovati – ne smijemo koristiti zapaljive tekućine za loženje vatre, a u blizini kamina ne smiju se nalaziti lako zapaljive stvari. Zidovi oko kamina moraju biti izgrađeni od nezapaljivog materijala, a područje oko kamina također mora biti zaštićeno nezapaljivim materijalima. Također preporučujemo da instalirate odgovarajući aparat za gašenje požara.