Zatraži besplatne ponude za kamin u Puli


Već 4.592 korisnika iz Pule pronašlo je izvođača na trebam.hr

4 najboljih ponuđača kamina Pula, 2022

10+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: građevinske tvrtke, kamini, elekrični kamini, kamini na bioetanol, adaptacija kuće, plinski kamini, kamini na pelete, kamini na drva, kamini za centralno grijanje, gradnja kuće po fazama, ugradbeni kamini, gradnja kuće, gradnja kuće ključ u ruke, izrada kamina, građevinski radovi.

Zatraži ponudu

STUDIO DOMUS j.d.o.o.

 
0 ocjena
5+
Godina na tržištu
100+
Poslanih ponuda

Usluge: montažna kuća ključ u ruke, montažne kućice za odmor, niskoenergetske montažne kuće, kamini za centralno grijanje, montažne kuće prizemnice, montažne kuće, montažne vikendice, plinski kamini, elekrični kamini, izrada kamina, kamini, kamini na drva, kamini na pelete, kamini na bioetanol, male montažne kuće, ugradbeni kamini.

Zatraži ponudu

ATIMA d.o.o.

 
0 ocjena
5+
Godina na tržištu

Usluge: peći na pelete, peći, elekrični kamini, peći na drva, kamini, peć za centralno, plinske peći, kamini na bioetanol, kamini na drva, plinski kamini, kamini za centralno grijanje, ugradbeni kamini, izrada kamina, kamini na pelete.

Zatraži ponudu

POLO NORTH d.o.o.

 
0 ocjena
Provjereni izvođač
5+
Broj zaposlenih

Usluge: kamini na pelete, kamini za centralno grijanje, toplinska pumpa zrak voda, kamini, kamini na drva, podno grijanje na struju, multi split klima, pokretna klima, dizalice topline, elekrični kamini, ugradnja podnog grijanja, dizalica topline zrak voda, električno podno grijanje, inverter klima, visokotemperaturna dizalica topline, klima uređaj.

Zatraži ponudu

Povezane usluge u Puli

Često postavljana pitanja

 • Koji kamin je najlakše održavati?

  Električni i plinski kamini te kamini na bioetanol najjednostavniji su za održavanje, ne ostavljaju prljavštinu i praktički ne zahtijevaju održavanje.

 • Koja je razlika između toplozračnog i toplovodnog kamina?

  Toplozračni kamini ispuštaju toplinu u prostoriju putem ventilacijskih cijevi. Da bi grijanje bilo učinkovito zrak mora stalno cirkulirati, zbog čega nam je potreban dodatni sustav ventilatora. Toplovodni kamin umjesto zraka zagrijava vodu koja putuje do sustava grijanja. Toplovodni kamin posebno je pogodan ako želimo grijati cijelu kuću, dok je toplozračni kamin pogodan za grijanje jedne do dvije prostorije.

 • Koji izvor energije odabrati za kamin?

  Ovisno o izvoru energije koji koriste, kamine dijelimo na kamine na drva, pelete, plin i kombinirane kamine. Svaka vrsta kamina ima svoje prednosti. Kamin na pelete automatski uzima pelete čime nam olakšava rad, a zbog automatizacije može i zagrijati kuću kad nas nema kod kuće. Kamin na drva, pak, radi na trupcima koji su najjeftiniji izvor energije. Prednosti plinskog kamina su u tome što je toplinski vrlo učinkovit i ne ostavlja pepeo i ostalu prljavštinu, pa je vrlo jednostavan za održavanje. Vrsta kamina koju ćete odabrati ovisi uglavnom o vašim željama i o tome koliko novaca ste spremni izdvojiti za kamin.

 • Koliko često dimnjačar treba pregledati ugrađeni kamin?

  Dimnjačar mora pregledati kamin najmanje jednom godišnje. Nakon inspekcije dimnjačar izdaje izvještaj o godišnjem inspekcijskom nadzoru u kojem su evidentirani svi nedostaci i rok za njihovo otklanjanje.

 • Kako na siguran način koristiti kamin?

  S kaminom s otvorenim ognjištem moramo pažljivo rukovati – ne smijemo koristiti zapaljive tekućine za loženje vatre, a u blizini kamina ne smiju se nalaziti lako zapaljive stvari. Zidovi oko kamina moraju biti izgrađeni od nezapaljivog materijala, a područje oko kamina također mora biti zaštićeno nezapaljivim materijalima. Također preporučujemo da instalirate odgovarajući aparat za gašenje požara.