Zatraži besplatne ponude za kamin u Dalmaciji

3 najboljih ponuđača kamina Dalmacija, 2022

7 završenih projekata s prosječnom ocjenom 5,0

5,0
Mirjana L. , prije 1 godinu

Izvođač je došao u rekordnom roku. Ttrebala sam uslugu iskopa odmah. Obavio je i dodatnu uslugu dovoza granulata. Cijena je bila kako je dogovoreno. Uglavnom preporučam firmu TIP TOP GRADNJA j.d.o.o.

5+
Broj zaposlenih

Usluge: renoviranje stana, izgradnja bazena, obrt za čišćenje, preuređenje stana, nadstrešnice, građevinski radovi, ugradbeni bazeni, pergole, nadstrešnice za terase, gradnja kuće po fazama, izrada kamina, montažni bazeni, poliesterski bazeni, uređenje dvorišta, kamini za centralno grijanje, čišćenje apartmana.

Zatraži ponudu
5,0
Tatjana A. , prije 1 mjesec

Za sada, posto su radovi tek poceli, samo hvalospjevi. Tocan, strucan, s realnim cijenama radova. Radna ekipa izvrsna. Nadam se da ce nastaviti u istom tonu.

10+
Godina na tržištu
100+
Poslanih ponuda
Provjereni izvođač
10+
Broj zaposlenih

Usluge: adaptacija stana ključ u ruke, adaptacija kuće, građevinske tvrtke, preuređenje stana, gradnja kuće, adaptacija stana, gradnja kuće po fazama, građevinski radovi, gradnja kuće ključ u ruke, renoviranje stana.

Zatraži ponudu

VEDRAN COMPANY d.o.o.

4,9
5 ocjena
5,0
Arijano Š. , prije 4 mjeseca

Sve je bilo kako smo se dogovorili.Brzi,ozbiljni i profesionalni.

5,0
Marijana S. , prije 3 mjeseca

Sve je bilo u uredu. Nemam nikakvih zamjerki.

5+
Godina na tržištu
5+
Broj zaposlenih

Usluge: inverter klima, servis klime, kamini, kamini na pelete, kamini na drva, pokretna klima, prijenosne klime, multi split klima, klima uređaj, ugradbeni kamini, plinski kamini, kamini za centralno grijanje, elekrični kamini, montaža klime, ugradnja klime, klime.

Zatraži ponudu

Povezane usluge u Dalmaciji

Često postavljana pitanja

 • Koji kamin je najlakše održavati?

  Električni i plinski kamini te kamini na bioetanol najjednostavniji su za održavanje, ne ostavljaju prljavštinu i praktički ne zahtijevaju održavanje.

 • Koja je razlika između toplozračnog i toplovodnog kamina?

  Toplozračni kamini ispuštaju toplinu u prostoriju putem ventilacijskih cijevi. Da bi grijanje bilo učinkovito zrak mora stalno cirkulirati, zbog čega nam je potreban dodatni sustav ventilatora. Toplovodni kamin umjesto zraka zagrijava vodu koja putuje do sustava grijanja. Toplovodni kamin posebno je pogodan ako želimo grijati cijelu kuću, dok je toplozračni kamin pogodan za grijanje jedne do dvije prostorije.

 • Koji izvor energije odabrati za kamin?

  Ovisno o izvoru energije koji koriste, kamine dijelimo na kamine na drva, pelete, plin i kombinirane kamine. Svaka vrsta kamina ima svoje prednosti. Kamin na pelete automatski uzima pelete čime nam olakšava rad, a zbog automatizacije može i zagrijati kuću kad nas nema kod kuće. Kamin na drva, pak, radi na trupcima koji su najjeftiniji izvor energije. Prednosti plinskog kamina su u tome što je toplinski vrlo učinkovit i ne ostavlja pepeo i ostalu prljavštinu, pa je vrlo jednostavan za održavanje. Vrsta kamina koju ćete odabrati ovisi uglavnom o vašim željama i o tome koliko novaca ste spremni izdvojiti za kamin.

 • Koliko često dimnjačar treba pregledati ugrađeni kamin?

  Dimnjačar mora pregledati kamin najmanje jednom godišnje. Nakon inspekcije dimnjačar izdaje izvještaj o godišnjem inspekcijskom nadzoru u kojem su evidentirani svi nedostaci i rok za njihovo otklanjanje.

 • Kako na siguran način koristiti kamin?

  S kaminom s otvorenim ognjištem moramo pažljivo rukovati – ne smijemo koristiti zapaljive tekućine za loženje vatre, a u blizini kamina ne smiju se nalaziti lako zapaljive stvari. Zidovi oko kamina moraju biti izgrađeni od nezapaljivog materijala, a područje oko kamina također mora biti zaštićeno nezapaljivim materijalima. Također preporučujemo da instalirate odgovarajući aparat za gašenje požara.