Zatraži besplatne ponude za gradnju kuće u Sesvetama

3245 izvođača u blizini
44 na raspolaganju

Već 2.777 korisnika iz Sesveta pronašlo je izvođača na trebam.hr

20 najboljih ponuđača za gradnju kuće Sesvete, 2021

94 završena projekta s prosječnom ocjenom 4,8

5,0
Miroslav P. , prije 2 godine

Izvođač se u svemu drži ponude i još pomaže savjetima.

5,0
Katarina J. , prije 11 mjeseci

Izvođač je veoma profesionalan i voljan pomoći savjetima i dati preporuke. Radovi su gotovi u roku i po dogovoru i nemamo nikakvih primjedbi. Ispunjena su sva očekivanja. Cijena jeste malo skuplja u odnosu na ostale ponude koje smo dobili ali razlika je opravadan kroz kvalitetu i poštivanje rokova.

5+
Godina na tržištu
200+
Poslanih ponuda
Provjereni izvođač

Usluge: adaptacija stana, knauf pregradni zidovi, adaptacija stana ključ u ruke, knauf, knauf majstor, preuređenje stana, spušteni stropovi, postavljanje knaufa, renoviranje stana, knauf radovi.

Zatraži ponudu
5,0
Jasmina F. , prije 2 godine

Odlicna usluga!

20+
Godina na tržištu

Usluge: pokrivanje krova, preuređenje stana, krovopokrivači, izrada krovišta, postavljanje krova, izrada krova, građevinske tvrtke, izolacija krova, gradnja kuće po fazama, građevinski radovi, adaptacija stana ključ u ruke, krovišta, adaptacija kuće, gradnja kuće, renoviranje stana, adaptacija stana.

Zatraži ponudu

PALAM d.o.o.

5,0
1 ocjena
5,0
David J. , prije 1 godinu

Dobri su.

10+
Godina na tržištu
5+
Broj zaposlenih

Usluge: energetski certifikat za kuću, izrada energetskog certifikata, gradnja kuće, legalizacija objekata, građevinske tvrtke, gradnja kuće ključ u ruke, građevinski radovi, legalizacija pomoćnih objekata, legalizacija kuće, energetski certifikat za stan, energetski certifikat, energetski certifikatori, adaptacija kuće, gradnja kuće po fazama, energetsko certificiranje, legalizacija.

Zatraži ponudu
5,0
Jelena M. , prije 2 godine

Vrlo korektni, uredni i čist. Jednostavni za komunikaciju.

5+
Godina na tržištu

Usluge: građevinske tvrtke, gradnja kuće, uređenje dvorišta, gradnja kuće po fazama, gradnja kuće ključ u ruke, uređenje vrta, uređenje okućnice, adaptacija kuće, građevinski radovi.

Zatraži ponudu
5,0
Mičo T. , prije 7 dana

Odlično obavljen posao

Provjereni izvođač
5+
Broj zaposlenih

Usluge: soboslikarski radovi, bojanje fasade, bojanje zidova, ličilački radovi, bojanje škole ili vrtića, ličilac, soboslikari.

Zatraži ponudu

INOPREM d.o.o.

4,7
1 ocjena
4,7
Lidija B. , prije 5 mjeseci

Vrlo ljubazni i profesionalni. Čekali smo mjesec dana duže, ali s obzirom da cijelu situaciju sa koronom i to je bilo prihvatljivo. Inače sam veoma zadovoljna

20+
Godina na tržištu
5+
Broj zaposlenih

Usluge: plastični prozori, rolete, građevinske tvrtke, rolo zavjese, gradnja kuće ključ u ruke, alu stolarija, sobna vrata, alu prozori, pvc prozori, drveni prozori, sjenila, harmonika vrata, prozori, gradnja kuće, pvc stolarija, komarnici.

Zatraži ponudu

PROHAUSBAU d.o.o.

5,0
1 ocjena
5,0
Domagoj S. , prije 1 godinu

Moram istaknuti brzinu i točnost firme PROHAUSBAU d.o.o. Sve je bilo ok što se tiče gradnje kuće u svim fazama.

Usluge: gradnja kuće ključ u ruke, gradnja kuće po fazama, građevinski radovi, gradnja kuće, građevinske tvrtke, adaptacija kuće.

Zatraži ponudu
5,0
Dinko F. , prije 3 godine

Gospodin Stipe mi je izradio idejno rješenje za adaptaciju stana. Jako sam zadovoljan. Preko njega smo našli izvođače radova tako da smo krenuli i s tim. Sve je odlično i ide po dogovoru i planu. 5 zvjezdica za ekipu!

5,0
Srećko S. , prije 5 godina

Zasad sam jako zadovoljan. Posao je u tijeku. Suradnja je skoro savršena, arhitekt je zaista profesionalan.

5+
Godina na tržištu
10+
Završenih projekata
500+
Poslanih ponuda
10+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2017
Odabir klijenata 2018

Usluge: građevinska dozvola, arhitekti, legalizacija, gradnja kuće ključ u ruke, adaptacija stana, dizajn interijera, građevinski radovi, legalizacija kuće, adaptacija stana ključ u ruke, projekti kuća, legalizacija pomoćnih objekata, renoviranje stana, gradnja kuće po fazama, legalizacija objekata, preuređenje stana, adaptacija kuće.

Zatraži ponudu

DIJASTROM d.o.o.

4,7
7 ocjena
5,0
Damir P. , prije 1 godinu

Nakon što su nam prvi angažirani radnici razrušili stan i ostavili ga u potpuno demoliranom stanju, tvrtka Dijastrom došla nam je kao melem za dušu. S vlasnikom smo dogovorili sve detalje, radovi su započeli čak i prije dogovorenog roka (što nam je odgovaralo), a sami radovi bili su temeljiti i kvalitetno odrađeni. U Dijastromu nema radnika koji će napola odraditi posao. Svaki od njih zna svoj zanat, strpljivo sluša vaše želje, odnosi se s poštovanjem, a posao se napravi kako spada. Naša je adaptacija bila prilično opsežna - podrazumjevala je sanaciju izuzetno loše obavljenih radova prethodne tvrtke, niveliranje podova, gletanje zidova koji su zbog starosti zgrade bili osobito neravni, postavljanje struje i plina te postavljanje keramike i parketa. Majstor zadužen za postavljanje plutajućeg poda je čak svojom inicijativom (uz, naravno, naše odobrenje) popravio napravljeni nivelirani pod jer nije bio zadovoljan prvotnom izvedbom. Takva je temeljitost pravo osvježenje na tržištu adaptacijskih tvrtka. Ukoliko za adaptaciju trazite tvrtku koja će se držati dogovora i termina, s kojima želite biti u svakodnevnoj komunikaciji i sudjelovati u odlukama oko manjih detalja, koja pronalazi rješenja za vaše želje i nastale poteškoće, ako tražite kvalitetne i temeljite radnike koji znaju svoj posao i brinu o prostoru u kojem rade, najtoplije preporuke s naše strane idu upravo tvrtki Dijastrom.

5,0
Robert I. , prije 1 godinu

Izvođač radova je izvrstan. U vrlo kratkom roku smo se dogovorili oko svih aktivnosti koje je potrebno napraviti, kao i rokovima. Sve je odrađeno prema dogovoru te tako i naplaćeno. Osim korektnog odnosa, mogu reći samo pohvale za ideje oko rješavanja nekih problema u stanu. Sve je napravljeno kvalitetno i brzo, iako je opseg radova bio zaista velik (cjelokupni stan, od instalacija struje, vode i plina do završnih detalja). Svakako je dobro istaknuti samostalnost u radu jer se dečki iz Dijastrom ekipe čine kao uigran tim. Sve je bilo korektno i brzo. Čekalo se više na mene nego na njih.

10+
Godina na tržištu
200+
Poslanih ponuda
Provjereni izvođač
5+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2019
Odabir klijenata 2020

Usluge: adaptacija stana, adaptacija stana ključ u ruke, renoviranje stana, preuređenje stana.

Zatraži ponudu

GTP MARIĆ d.o.o.

4,7
1 ocjena
4,7
Damir S. , prije 5 godina

Bilo je sve ok, zadovoljan sam svime. Nije htio čuti za nikakav avans što me posebno iznenadilo. Preporučujem i drugima!

10+
Godina na tržištu

Usluge: alu stolarija, krovni prozori, alu prozori, drvena stolarija, pvc stolarija, gradnja kuće ključ u ruke, građevinske tvrtke, drveni prozori, gradnja kuće po fazama, plastični prozori, prozori, građevinski radovi, gradnja kuće, pvc prozori, adaptacija kuće, pvc prozori sa roletama i komarnicima.

Zatraži ponudu

INTER BLOK d.o.o.

4,9
20 ocjena
5,0
milan.pranicki@gmail.com , prije 4 godine

Držao se rokova i uradio kvalitetno,bio je uvijek dostupan mailom i na telefonu! Cijena je bila točno kao što smo se i dogovorili.

5,0
Berkica K. , prije 3 godine

Odrađeno i prije roka. Gospodin je bio jako ljubazan i njegova ponuda je bila najpovoljnija. Odrađeno je sve kako treba i veoma sam zadovoljna.

10+
Godina na tržištu
20+
Završenih projekata
500+
Poslanih ponuda
Odabir klijenata 2017
Odabir klijenata 2018

Usluge: adaptacija kuće, energetski certifikatori, projekti kuća, gradnja kuće po fazama, legalizacija, građevinski radovi, gradnja kuće ključ u ruke, uređenje interijera, dizajn interijera, legalizacija objekata, građevinska dozvola, građevinske tvrtke, arhitekti, projektanti, izrada energetskog certifikata, energetski certifikat za stan.

Zatraži ponudu
5,0
Darko D. , prije 1 mjesec

Odlična tvrtka!

5,0
Vjeran B. , prije 24 dana

Od početka do kraja je suradnja bila odlična. Imali smo izrazito zahtjevnu i opširnu adaptaciju stana sa protupotresnim ojačanjima i sve je bilo za 5 plus. Pomagali su sa savjetima, sve se moglo dogovoriti, sve su obavili korektno i na vrijeme. Nikakvih problema u komunikaciji. I kada nisam mogao biti prisutan, poslali bi slike napretka. Komunikacija na jako visokom nivou. Radovi svi kao što smo i dogovorili i u zadanom i dogovorenom roku. Prihvaćali su naše naknadne zahtjeve i sve se moglo riješiti. Kada bi i došli do nekog sitnog problema, odmah bi ponudili rješenje. Sve je bilo više manje u okviru prvobitnog troškovnika. Svaka pohvala za firmu Izgradnja i adaptacija objekata Modrić i preporuka drugima.

10+
Završenih projekata
200+
Poslanih ponuda
Provjereni izvođač
5+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2019
Odabir klijenata 2020

Usluge: adaptacija stana ključ u ruke, preuređenje stana, adaptacija stana, renoviranje stana.

Zatraži ponudu

RELAXO FORTE d.o.o.

4,8
7 ocjena
5,0
Tena V. , prije 4 mjeseca

G. Bagic izuzetno ljubazan Radnici odlicni, pedantni, temeljiti.

5,0
Jasmina G. , prije 1 godinu

Izvođač je izuzetno profesionalan, razumiju se u gotovo sve. Ako nisu u mogućnosti sami nešto obaviti, pomognu u pronaženju adekvatnog majstora. Ekipa je došla i ranije od dogovorenog, pomogli su nam savjetima, odradili i dio koji smo se u zadnji tren sjetili. Sve je bilo u roku, cijene razumne i prema očekivanjima, pedatno odrađeno. Definitivno ćemo opet koristiti njihove usluge i za veće zahvate.

10+
Godina na tržištu
Odabir klijenata 2020

Usluge: knauf radovi, knauf, knauf pregradni zidovi, renoviranje stana, građevinske tvrtke, adaptacija stana ključ u ruke, soboslikari, bojanje zidova, bojanje fasade, gradnja kuće ključ u ruke, adaptacija stana, bojanje škole ili vrtića, spušteni stropovi, ličilac, gradnja kuće, gradnja kuće po fazama.

Zatraži ponudu
5,0
Melinda K. , prije 4 godine

Sve je proteklo u najboljem redu. Rokovi su ispoštovani, bio je od velike pomoći, stručan i susretljiv. Posao je korektno odrađen, nemam nikakvih zamjerki.

5,0
Ljubica K. Ć. , prije 3 godine

Ja sam jako, jako zadovoljna. Kroz kuću mi je prošla vojska majstora, mogu reći da su ovi najbolji. Jako brzo odrađeno, povoljno i čisto. Najveće moguće ocjene za njih. Tko god ih odabere sigurno neće pogriješiti.

5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2017

Usluge: bojanje fasade, knauf radovi, adaptacija kupaonice, soboslikari, podne obloge, male kupaonice, komarnici, grilje, renoviranje stana, adaptacija stana, bojanje zidova, moderne kupaonice, keramičari, žaluzine, sanacija parketa, postavljanje laminata.

Zatraži ponudu

DOZA87 j.d.o.o.

4,5
5 ocjena
5,0
Branka F. , prije 2 godine

Dečki si odradili vrhunski posao. Sve pohvale!

5,0
Zrinka G. V. , prije 2 godine

Poslovnost i ugodna komunikacija.

Odabir klijenata 2019

Usluge: knauf pregradni zidovi, građevinske tvrtke, termo fasade, gradnja kuće ključ u ruke, renoviranje stana, fasaderi, gradnja kuće, bojanje fasade, stiropor fasade, adaptacija kuće, adaptacija kupaonice, moderne kupaonice, fasader, knauf radovi, knauf, spušteni stropovi.

Zatraži ponudu

INTERIJERI PET d.o.o.

4,6
4 ocjene
5,0
Antonija T. , prije 2 godine

Izvođač je sve obavio u dogovorenom roku. Djelatnici maksimalno korektni i pristupačni. Sve pohvale. Sigurna sam da ću njihove usluge koristiti ponovo.

5,0
Marijana J. , prije 2 godine

Sve je obavljeno prije dogovorenog roka, po cijeni koja je unaprijed dogovorena.

5+
Godina na tržištu
200+
Poslanih ponuda
Provjereni izvođač
5+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2019

Usluge: ličilački radovi, bojanje fasade, bojanje škole ili vrtića, knauf majstor, knauf radovi, ličilac, bojanje zidova, soboslikarski radovi, postavljanje knaufa, spušteni stropovi, soboslikari, knauf, knauf pregradni zidovi.

Zatraži ponudu

DAJ PET d.o.o.

5,0
3 ocjene
5,0
Dario T. , prije 5 godina

Sve je bilo OK. U potpunosti sam zadovoljan izvođačem.

5,0
Delimar K. , prije 2 godine

Odlično odrađeno bez ikakvih problema

10+
Godina na tržištu
100+
Poslanih ponuda
5+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2019

Usluge: bazeni, spušteni stropovi, knauf majstor, poliesterski bazeni, gradnja kuće, adaptacija stana, adaptacija kuće, izgradnja bazena, knauf, gradnja kuće ključ u ruke, knauf radovi, postavljanje pločica, postavljanje knaufa, gradnja kuće po fazama, građevinske tvrtke, knauf pregradni zidovi.

Zatraži ponudu

Green Dynamic d.o.o.

5,0
3 ocjene
5,0
Jokić S. , prije 21 dan

Referance za efikasnost i dobro odrađen posao čista 5. Doista je izuzetno dobar i profesionalan. Preporučam ga! Hvala i vama na ovoj preporuci i svima najbolja ocjena.

5,0
Sandro M. , prije 4 mjeseca

Odličan izvođač, brzo su intervenirali i napravili izvrstan posao. Svaka pohvala za brzinu i kvalitetu.

Provjereni izvođač

Usluge: izrada krovišta, izrada krova, izolacija krova, krovopokrivački radovi, limeni pokrovi, pokrivanje krova, mijenjanje krova na kući, krovopokrivači, krovišta, postavljanje krova.

Zatraži ponudu

FNB GRADNJA d.o.o.

4,9
3 ocjene
5,0
Snježana R. , prije 1 godinu

Sve je bilo super vezano za radove tvrtke FNB GRADNJA d.o.o. koja nam je radila sanaciju krovišta. Ocjena odličan.

5,0
Nela M. W. , prije 1 godinu

Trebali smo sanaciju krova. Brzo dobvena ponuda. Sve u redu.

10+
Godina na tržištu
200+
Poslanih ponuda
5+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2020

Usluge: krovopokrivački radovi, izolacija krova, limeni pokrovi, krovopokrivači, stiropor fasade, izrada krova, pokrivanje krova, izrada krovišta, gradnja kuće, fasade za kuću, postavljanje krova, fasaderi, obnova fasada, adaptacija kuće, krovišta, popravak fasade.

Zatraži ponudu

ADAPTA-COLOR d.o.o.

5,0
2 ocjene
5,0
Daniela R. , prije 2 godine

Pohvaljujem profesionalnost, kvalitetu i cijenu.

5,0
Andrea P. , prije 4 godine

Izvođač je poštivao cijenu koju je odredio na osnovi izmjerenog prostora. Rad je izvršen izuzetno brzo te precizno. Svakako preporučujemo.

10+
Godina na tržištu
Provjereni izvođač

Usluge: bojanje zidova, knauf pregradni zidovi, knauf radovi, spušteni stropovi, knauf, bojanje fasade, soboslikarski radovi, knauf majstor, soboslikari, ličilac, postavljanje knaufa, bojanje škole ili vrtića, ličilački radovi.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Koliko traje gradnja kuće?

  Izgradnja klasične kuće ili "mokra gradnja" traje prilično dugo zato što je potrebno čekati da se materijali osuše između pojedinih faza gradnje. Čitav postupak gradnje od temelja do useljenja obično traje između godinu ili dvije, a može trajati i duže, ovisno o financijama i organizaciji investitora.

 • Kako odabrati dobrog izvođača radova?

  Izgradnja kuće projekt je koji ćete najvjerojatnije poduzeti samo jednom u životu, zato za njega odvojite dovoljno vremena. Odvojite barem mjesec dana za razmatranje ponuda izvođača. Kad primite ponude, upoznajte sve izvođače na budućem gradilištu i postavite im sva pitanja koja vas zanimaju te izrazite svoje želje i zahtjeve. Ugovor potpišite s onim pružateljem usluga koji će vam dati dobre savjete i uzeti u obzir vaše želje.

 • Je li gradnja niskoenergetske kuće skuplja od klasične kuće?

  Izgradnja niskoenergetske kuće skuplja je od gradnje klasične kuće. Procjenjuje da je trošak veći za 10 do 15%. Izgradnja kuće nulte energije ili pasivne kuće još je skuplja. Međutim, kad kuća troši manje energije, operativni su troškovi niži, tako da će vam se brzo povratiti ulaganje u zelenu gradnju. Energetski najučinkovitijim kućama uloženo će se isplatiti u samo nekoliko godina.

 • Kako preživjeti izgradnju kuće sa što manje stresa?

  Preporučujemo da za izgradnju kuće angažirate dobrog građevinskog nadzornika koji ima sve potrebne reference. Nadzor će vas koštati samo otprilike 1% od cijene ukupne gradnje, a znatno će vam olakšati izgradnju. Naime, nadzornik će osigurati da se svi radovi izvode u skladu s projektnom dokumentacijom, da se poštuju dogovoreni rokovi i predviđeni okvir troškova. Druga mogućnost je da unajmite tvrtku za izgradnju kuća po sistemu „ključ u ruke“ koja će se pobrinuti za cjelokupni proces gradnje, a vi ćete se samo useliti u kuću u kojoj će svi radovi već biti gotovi.

Nedavni upiti za gradnju kuće, Sesvete

Gradnja kuće (ROH-BAU)

 • Ukupna površina objekta: 400
 • Tip gradnje: Klasična gradnja
 • Imate li građevinsku dozvolu?: Da
 • Za koji nivo izvedbe želite ponude?: ROH-BAU (+ krovište i limarija)
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Pozdrav, U privitku šaljem troškovnik, dwg nacrt i pdf ako ne možete otvoriti dwg, sa nacrtom kućem za lakše pisanje ponude. Uglavnom, radi se o obiteljskoj kući ukupne površine m2, razvedene plohe koja se sastoji od 3 spojena objekta; kuće, garaže i spremišta. Kuća nema podrum, ima prizemlje i kat, te ravan krov. Trebam izvođača za roh-bau fazu prema stavkama troškovnika. Interesiraju me radovi + materijali. Rok gradnje bi bio čim prije. Imam pravovaljanu građevinsku dozvolu.

Gradnja kuće (ROH-BAU)

 • Ukupna površina objekta: 34
 • Tip gradnje: Klasična gradnja
 • Imate li građevinsku dozvolu?: Da
 • Za koji nivo izvedbe želite ponude?: Visoki ROH-BAU (+ fasada, žbukanja, estrihi)
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Radi se o pomoćnoj građevini pored kuće. To je garaža i spremište ogrjeva (drvarnica). Projekt u prilogu. Lokacija Šašinovec, Sesvete. Drvarnica treba biti bez vanjskog zida koji je drveni i radit će se naknadno. Garažu bi trebalo ožbukati unutra i izvana bez toplinske izolacije, te ugraditi prozore i vrata. Na gornju deku trebalo bi staviti hidroizolaciju.

Adaptacija objekta

 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Opis radova: Na gornjem katu obiteljske kuće želim napraviti odvojeni stan. Trenutno stanje je gore hodnik, 3 spavaće sobe, wc, kupaona. Potrebno je prepraviti u stan sa 3 spavaće sobe, dnevni boravak + blagovaona, kuhinja i kupaona. Potrebni radovi: - odvajanje ulaza (od jednog ulaza treba napraviti 2), iznad jednih ulaznih vrata treba napraviti nadvoj - stepenice prepraviti. Trenutno zadnjih 5 stepenica idu u koso. Potrebno ih je napraviti da se spuštaju ravno na ulazna vrata. - srušiti 3 zida, te napraviti nove pregradne zidove od knaufa - na cijeloj kući potrebno promijeniti stolariju (PVC, 3 slojna stakla). Dimenzije prozora: -x( sa kutijom za rolete)-9 komada -60x ( sa kutijom za rolete)- 2 komada -Staklena stijena x ( sa kutijom za rolete) -Balkonska vrata- 90x( s kutijom za rolete)- 1 Komad -2x ulazna vrata

Dogradnja ili nadogradnja

 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Postovani, imam kucu sa visokim potkrovljem kvadrata po etazi, te planiram otkriti to potkrovlje te nazidati kat i i gore opet staviti visoko potkrovlje tako da bi kuca imala prizemlje , kat i potkrovlje ali potkrovlje bez betonaze nego bi se naknadno radio kauf u potkrovlju pa me zanima cijena takvog obuhvata posla , znaci skidanje krova i dizanje kuce ( gradevinska je gotova)hvala na informaciji

Dogradnja ili nadogradnja

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Trebam ponudu za izradu armiranog temelja duljine 30m marke betona mb 30, širine 30 cm, dubine 70 cm, te zidanje zida ciglom ili betonskim blokovima širine 20 cm, sa stupom na svakih 5 metara i završnim horizontalnim serklažem, zid bi bio Max. visok 1,6 m sa serklažom od nivoa ceste, zanima me cijena sa materijalom ili bez

Adaptacija objekta

 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Molim da se jave majstori koji mogu odraditi cijeli posao, doći pogledati tijekom tjedna i dati ponudu u roku maksimalno 10 dana. Planirano vrijeme radova je svibanj. POPIS POTREBNIH RADOVA - Preuređenje kupaonice u prizemlju: Preurediti vodu za tuš, Montaža tuš kade i kabine - Bušenje rupe u deki zbog premještanja termostata - Preurediti električnu instalaciju na katu: Povući novi vod i urediti razvodnu ploču, Postavljanje instalacija, utičnica i rasvjetnih tijela u kuhinji i dnevnom boravku - Izgradnja pregradnog zida od knaufa na katu - na njega će biti montirana kuhinja!: Izgradnja i uređenje zida širine cca cm, visine cm - Urediti instalacije vode i kanalizacije: Dovesti vodu i kanalizaciju do kuhinje na katu za sudoper i suđericu, Demontaža bidea, Promjena umivaonika (promjena pipe) i postavljanje kupaonskog ormarića, Montaža panela za kadu i tuša, promjena radijatora u lojtrice - Dovesti vodu i kanalizaciju do perilice u garaži (postoji instalacija za spajanje) - Parketarski poslovi: Brušenje, bojanje i lakiranje parketa površine cca 40m2, Nadopuna parketa na mjestu gdje će biti rušen zid, cca 10 cm x cm (parket imamo), Promjena lajsni - Postavljanje ethernet i tv kabela u zid - Bušenje rupe za odvod zraka za napu - Krpanje zidova iza električarskih i drugih radova (grubi radovi do malerije) - Pregradni zid od knaufa u hodniku i montaža dvaju vrata (opcionalno!)

Gradnja kuće (ROH-BAU)

 • Ukupna površina objekta: 235 m2
 • Tip gradnje: Klasična gradnja
 • Imate li građevinsku dozvolu?: Ne
 • Za koji nivo izvedbe želite ponude?: Visoki ROH-BAU (+ fasada, žbukanja, estrihi)
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Projekt je obiteljske kuce GBP-a m2,a sastoji se od podruma, prizemlja, kata te izlaza na krov. Krov bi bio ravni sa uzdignutim parapetom. Razlika od standarda bi bila visina kata koja bi trebala biti vislja za cca 30 cm radi ventilacije. U izradi je glavni projekat te na upit mogu proslijediti idejni. Volio bih ako se mogu ponuditi cijene zasebno za radove.. Npr zbukanje posebno, glazura posebno itd.

Dogradnja ili nadogradnja

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Trebam ponudu za nekoliko radova; Prvi dio poslova se odnosi na rušenje dijela pomoćnog objeka, te se treba nadograditi sa opekom povezan uz postojeći nesrušeni objekat sukladno GLAVNOM PROJEKTU. Dvostrešni krov od sendvič panela (crvena boja) ** sendvič paneli punjeni PU pjenom (ne kamena vuna) ** cigla - glinena opeka 20x25 ili 20x30, za zidove debljine 20cm (standardna građevinska cigla) Drugi dio poslova obuhvaćao bi montažnu garažu od sendvič panela - iskop temelja i montaža panela. Jednostrešni kosi krov od sendvič panela (crvena boja) Ponudu molim po stavkama kako je navedeno (molim ne navesti sveukupnu cijenu ponude bez stavki): A) Rušenje: A1) Rušenje dijela postojećeg pomočnog objekta (cijeli objekat je oko 50m2 - za rušenje je 25m2) B) Temelji B2) Iskop i betoniranje temelja i ploče 25m2 za zidani objekat B3) Iskop i betoniranje temelja i ploče 30m2 za montažni objekat B4) Iskop i betoniranje temelja i ploče 25m2 za terasu (na dijelu gdje se rušio dio objekta, poravnati i izbetonirati) C) Zidanje: C1) Nabava materijala koji se ugrađuje (cigla, mort…) C2) Zidanje pomočnog objekta 25m2 C3) Nabava i postavljanje dvostrešnog krova od sendvič panela - krov 15 cm (crvena boja) D) Montažni objekat - 6x5m - zidovi debljine 10 cm (bijela / siva boja) - krov 15 cm (crvena boja) D1) Nabava i montaža nosivih čelicnih profila za montažni objekat D2) Nabava i montaža sendvič panela (zidovi i krov) D3) Nabava i montaža garažnih vrata, ulaznih (pomoćna) vrata i prozora (80x60) Molim navesti vrijeme / datum kada bi se moglo početi sa radovima. I izričito zamoljavam ponude da budu navedene po stavkama A-D, jer mi ne vrijedi ponuda samo sa sveukupnim iznosom. HVALA!