Cijene usluga
Gradnja kuće
Gradnja kuće ROH-BAU

Koliko košta gradnja kuće ROH-BAU?

 • 7502.300 HRK/m2
  Gradnja kuće ROH-BAU
Zatraži ponude

Zanima li vas kakve su cijene za gradnju kuće ROH-BAU? Na temelju provedenih projekata provjerili smo raspon cijena i koliko će vam u prosjeku izvođači naplatiti.


Gradnja kuće ROH-BAU

 • 7502.300 HRK/m2

ROH-BAU je faza u kojoj se postavljaju temelji kuće, zidovi i krov. U ovoj fazi već može početi gradnja iznutra. Konačna cijena ovisi o različitim čimbenicima: složenosti gradnje, složenosti terena, arhitektonskom planu, korištenim materijalima i slično. Najniža cijena po kojoj ćete platiti gradnju kuče ROH-BAU je 750 HRK/m2, a najviša 2.300 HRK/m2.

Zatraži ponude

Nedavni upiti za gradnju kuće ROH-BAU

Adaptacija objekta

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, Trebali bi u potpunosti renovirati dvotažni stan od 95 kvadrata. Radovi koje je potrebno napraviti: 1. rušenje 5m postojećih zidova 2. dozidanje jedne male sobe cca 10m2 ; dva zida 3m+3m 3. demontaža i montaža stolarije (6m, 3m, 3m) vanjska 4. postavljanje laminata 5. dogradnja kupaonice 6. postavljanje nove vodovodne / odvodne instalacije u 2 kupaonce, 1 wc + kuhinjska instalacija 7. izmjena svih elektro instalacija (postavljanje novog sata i razvod instalacije) 8. moguće postavljanje spuštenog stropa radi lakšeg provođenja instalacije 9. dogradnja jedne male prostorije 2x2m 10. postavljanje keramike u kupaonicama+kuhinja+3 balkona Ukratko to je to. Lijepi pozdrav,

Adaptacija objekta

 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Starija drvena kuca, potrebna adaptacija: dvije sobe potreban novi pod i tri nova prozora, tus kabina, wc skoljka, umivaonik i nove plocice, dimnjak propusta malo vlagu treba popravak, izmjena ulaznih vrata i dva unutrasnja. Prilaz je komotan za vozila. Nabavku cijelog materijala i saniternih uredjaja prepustam vama, jasno uz moj dogovor i pristanak. Ako imate uskoro neki slobodan termin rado cu doci da se dogovorimo. Lijep pozdrav.

Gradnja kuće (ROH-BAU)

 • Ukupna površina objekta: 282
 • Tip gradnje: Klasična gradnja
 • Imate li građevinsku dozvolu?: Da
 • Za koji nivo izvedbe želite ponude?: ROH-BAU (+ krovište i limarija)
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Stambena kuća bi bila u dvije etaže, suteren i prizemlje sveukupne površine od m2 brutto površine. Zidanje je predviđeno sa ciglom, osim malog dijela suterena koji će biti ispod razine zemlje, AB zidovi. Ploče bi bile pune odnosno armirano betonske. Krov bi bio drvene konstrukcije pokriven sa mediteranka.

Adaptacija objekta

 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Pozdrav, trebam adaptaciju apartmana u Červaru. Na glavnoj terasi trebamo postaviti novu strehu, promjeniti vrata. Provjeriti da li su svi zidovi ok. Unutra treba pogledati kako možemo bolje iskoristiti prostor - da li se može kako poboljšati vlaga i slično. Na maloj terasi treba isto nova streha i na neki način napraviti novu sobu.

Adaptacija objekta

 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Kamena kuća u krapnju uređenje zidova izvana -iznutra,nova deka. To je kuća od cca 60 m2 na otoku Krapnju za adaptaciju od temelja do krova (kamena) Prozori i vrata, Kupaonica, Vodoinstalacije, Elektroinstalacije, Podne obloge, Namještaj (stolarski radovi), Soboslikarski radovi, Knauferski radovi, Keramika

Gradnja kuće ključ u ruke

 • Ukupna površina objekta: 60
 • Tip gradnje: Montažna gradnja
 • Imate li građevinsku dozvolu?: Ne
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Parcela ima m2 u Kaštel Sućurcu htjela bi modernu montažnu kuću sa dvije spavace sobe, kuhinjom i dnevnom sobo,kupatilo , mala ostava i terasa Imam potvrdu od geodeta o mjestu na parceli gdje bi trebala biti kuća. Ulazna vrata bih sa zapadne strane a dnevni s kuhinjom i jednom sobom s juzne i jugoistočne strane. Trebao bi i projekt biti uključen. Unaprijed zahvalna!

Adaptacija objekta

 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

U prilogu Vam dostavljam fotografije kuće koju planiramo renovirati. Potrebno nam je kuću spojiti na vodu i kanalizaciju, šahta se nalazi odmah na putu uz kuću (vidljivo je na slici). Držali bismo se postojećih vanjskih gabarita. Potrebno je napraviti novu ploču (predložite nam varijantu od čega), riješiti zidove (potući, požbukati..), sanirati pod, promjeniti krov (sve), riješiti fasadu, iznutra nam treba pregrada samo za kupatilo, gore bi bio prostor samo za sobu plus wc... Ako imate vodoinstalatera , svakako možemo i to uključiti, kao i završno farbanje, postavljanje pločica...., stolarija... Ukratko je to opis, ukoliko je potrebno još dodatnih informacija prije izlaska na teren, slobodno me kontaktirajte.

Dogradnja ili nadogradnja

 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Poštovani! U procesu sam ishodovanja građevinske dozvole (nadam se dobiti je do kraja kalendarske o.g.) za glavni projekt rekonstrukcije i nadogradnje obiteljske kuće visokoprizemnice (podrumska etaža ispod svega) dimenzija 10x15 m, u manju stambenu zgradu s 3 odvojene stambene jedinice, na način dogradnje sveukupno m2 kata i uvučenog kata (dvoetažni stan) s ravnim neprohodnim krovom na mjestu trenutno postojećeg tavana, tj. tavanskog prostora (neuređenog) koji se vodi kao spremište i ima zaseban ulaz stepeništem s vanjske južne strane objekta. O detaljima poslova, kojih će biti građevinsko-obrtničkih dosta, s tvrtkama ili obrtnicima koji iskažu interes za moguću realizaciju predmetnog projekta. Lp, M.K.

Dogradnja ili nadogradnja

 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Poštovani u privitku ispod je okvirni plan dogradnje moje kleti koji sam sam napravio po nekim mojim željama dakle ako na ovoj slici možete uočiti ovaj dio gdje završavaju stepenice desno to je ono šta bih htio da mi se sagradi odnosno dogradi dakle to bi bile dvije etaže dvije prostorije 3.80x3.80 otprilike sve zajedno .Na drugoj slici se vidi odozgo prostorija u plavoj boji namijenjena za kupatilo to je ono šta bih dogradio između je balkon a lijevo u zelenoj boji je prostorija koju sad imam.Mene zanima neka okvirna cijena izvođenja tih radova ukoliko mi možete to reć i ako sam dovoljno detaljno opisao taj projekt. Dakle kvadratura u grubo je nekih 25 do 30 kvadrata na dvije etaže.Hvala puno

Gradnja kuće ključ u ruke

 • Ukupna površina objekta: 224
 • Tip gradnje: Klasična gradnja
 • Imate li građevinsku dozvolu?: Da
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Samostojeća zgrada koja se planira izgraditi u malom mjestu na otoku Šolti. Prilazni put do parcele je manjim dijelom (kilometar-dva) makadamski. Parcela se nalazi na kosom terenu. Bruto površina kuće je ,1 m2 , te je četvrtastog tlocrta u dva spojena i izmaknuta kubusa dimenzija 8,1 x 7,6 m i 7 x 3,6 m. Sastoji se od suterena ( (21,9 m2), prizemlja (,9 m2) i kata (89,3 m2). Visina vijenca je 5,4 m, ukupna visina zgrade 7,4, a krov je kosi dvostrešni. Također, uz kuću treba izgraditi i sabirnu jama jer mjesto nema kanalizaciju.