Trebate gradnju kuće? Pripremili smo približne cijene i ostale potrebne informacije kako biste donijeli najbolju moguću odluku.

Gradnja kuće ROH-BAU
Prosječna cijena 1.525 kn/m2
Raspon cijena 7502.300 kn/m2

ROH-BAU je faza u kojoj se postavljaju temelji kuće, zidovi i krov. U ovoj fazi već može početi gradnja iznutra. Konačna cijena ovisi o različitim čimbenicima: složenosti gradnje, složenosti terena, arhitektonskom planu, korištenim materijalima i slično. Najniža cijena po kojoj ćete platiti gradnju kuče ROH-BAU je 750 kn/m2, a najviša 2.300 kn/m2.

Zatraži ponude!
Gradnja kuće "ključ u ruke"
Prosječna cijena 5.150 kn/m2
Raspon cijena 4.3006.000 kn/m2

Kuća po sistemu “ključ u ruke" je kuća u kojoj su svi građevinski i zanatski radovi već obavljeni i kuća je spremna za useljenje. Cijena ovisi, između ostalog, o veličini i kvaliteti instalacijskog materijala. Prosječna cijena gradnje kuće "ključ u ruke" je 5.150 kn/m2. Raspon cijena je između 4.300 kn/m2 i 6.000 kn/m2.

Zatraži ponude!

Nedavni upiti za gradnju kuće

Gradnja kuće, Građevinski radovi
Vir
Ukupna površina objekta: 600
Tip gradnje: Klasična gradnja
Imate li građevinsku dozvolu?: Da
Za koji nivo izvedbe želite ponude?: Niski ROH-BAU (zemljani radovi, hidro izolacije, toplinske izolacije i građevinski radovi)
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Stambena zgrada se nalazi na otoku Vir. Tražimo ponudu za niski ROH BAU : - zemljani radovi s već rešeni iskopom - Hidro i toplinske izolacije kod Temeljima,Podrumu i Krova - Građevinske radove s materijalom za niski ROH BAU Smještaj za radnike smo obezbijedili a oplata i podupirači su Vaši Tražimo cijenu s materijalom cijena po 1m2 stambene tlocrtne površine, ukoliko Vam je jednostavnije materijal možemo mi nabavite, onda mi dajte cijenu bez materijala. Građevinsku dozvolu imamo a iskop još nije riješen,ako imate mogućnosti možete ni i tu stavku ponuditi na osnovu projektne dokumentacije ako niste onda mi ćemo to riješiti i nakon toga se može odmah početi sa radovima. Ponuda treba da sadrži specifikaciju radova koji ulaze u tu cijenu. Nakon što dobijemo Vašu ponudu možemo se čuti telefonski i dogovoriti slijedeće korake. Ako imate kakva pitanja slobodno mi možete pisati,rado ću Vam odgovoriti na sva Vaša pitanja. Telefonom me možete nazvati u periodu između 17 i 18:30 h Lijep pozdrav
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Rekonstrukcija postojećeg obijekta na način da se ruši sve osim vanjskig zidova (kamena stara kuća), skida se postojeći krov koji će se djelomično ponovno iskoristiti. Izrada nove podne podloge, iskop ukoliko je potrebno, izrada betonske ploče između katova, podizanje postojećih zidova za 1,5 metara, postavljanje krova. Izrada instalacija, podloga, zidanje unutarnjuh zidova, završni radovi.
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Zgrada je dužim dijelom u Kuhačevoj ulici, a kraćim u Maksimirskoj. Adresa je Kuhačeva 1. U prostoru potkrovalja odnosno tavana treba podići krov i izgraditi 3 stana (67, 70 i 85m2) za što postoji i građevinska dozvola i projekt. Predviđen je ravan krov i visina zidova od 3 m čime se potkrovlje pretvara u novi kat pune visine. Pogledajte prilog. Molim okvirnu ponudu.
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Jesenice
Ukupna površina objekta: 520
Tip gradnje: Klasična gradnja
Imate li građevinsku dozvolu?: Da
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Projekt villa za odmor. Dvije stambene jedinice( i m2),prizemlje i visoko potkrovlje. Podrum m2. Bazen 50m2. Na zemljištu(m2) se nalazi stari betonski objekt cca m2, koji je predviđen da se ukloni. Villa je projektirana uglavnom trdicionalnim idejama. Imam svu potrebnu dokumentaciju koja je potrebna za sačinjavanje ponude a koju šaljem na upit građevinske firme koja je zainteresirana za ovaj projekt. LP
Gradnja kuće, Građevinski radovi
Stomorska
Ukupna površina objekta: 220
Tip gradnje: Klasična gradnja
Imate li građevinsku dozvolu?: Da
Za koji nivo izvedbe želite ponude?: ROH-BAU (+ krovište i limarija)
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Trebam izvodjaca za gradnju nove kuce katnice na otoku Solti, mjesto Stomorska. Brutto povrsine kvadrata, za grube radove sa krovom, cesta granici sa parcelom, struja i voda je blizu. Na zahtjev vam saljem glavni projekt. Ja se nalazim sa brodom na Karibima, da li zelite da vas zovem na telefon ili preko emaila da vam posaljem sta vam treba, moj glavni projekt je velicine 15.8 mb i server mi ga ne zeli poslat u tom obliku jer je velik. Lijep pozdrav
Gradnja kuće, Gradnja kuće
Otočac
Ukupna površina objekta: 180
Tip gradnje: Klasična gradnja
Imate li građevinsku dozvolu?: Da
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Imam kuću u kojoj se ne živi već duže vrijeme. Volio bih da netko stručan pogleda tu kuću i kaže da li se može adaptirati ili se treba rušiti i graditi ponovno? Zainteresiran sam za klasičnu gradnju iako ni montažna kuća nije isključena. Svakako je potrebna procjena prije svega. Rok za gradnju nije hitan bitna je procjena. Ako su potrebne slike mogu poslati mailom ali najbolje bi bilo kada bi netko došao pogledati!
Gradnja kuće, Građevinske tvrtke
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, radi se u kući dvokatnici. Naime, nakon kiše probila je vlaga na hodnik u prizemlju. Sumnjamo da bi to bilo od balkona na prvom katu. Vlaga je također u sobi gdje je balkon. Stoga bismo trebali stručnu procjenu i sanaciju (stavljanje hidroizolacije, zidanje...). Vlagu u hodniku šaljem u privitku. Hvala!
Krapina
Ukupna površina objekta: 380
Tip gradnje: Klasična gradnja
Imate li građevinsku dozvolu?: Da
Za koji nivo izvedbe želite ponude?: Visoki ROH-BAU (+ fasada, žbukanja, estrihi)
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovanje, u planu imamo graditi STAMBENU I POMOĆNU ZGRADU - GARAŽU. Nova stambena zgrada će imati 1 stambenu jedinicu koja se nalazi u podrumu, prizemlju, katu i potkrovlju. Nova pomoćna zgrada - garaža će imati prizemlje i kat. Predmetni obuhvat se nalazi u gradu Krapini. Teren je u padu. STAMBENA zgrada površine je m2, POMOĆNA površine 26m2. Projektna dokumentacija je završena, te čekamo izvadavanje građevinske dozvole. Troškovnik je u izradi. Budući da projektna dokumentacija sadrži mnogo toga, ne znam što da točno šaljem. U prilogu ću priložiti ono što smatram bitnime, a ostalo mogu poslati zainteresiranim izvođačima na mail. Još jednom ukratko: gradnja sistemom VISOKI-ROHBAU, međukatna konstrukcija fert-gredice, gradnja POROTHERM IZO PROFI sistemom, zid prema terenu AB zid, ... T.
Zagreb
Ukupna površina objekta: 250
Tip gradnje: Klasična gradnja
Imate li građevinsku dozvolu?: Ne
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Moderni stil katnice od m2 netto površine ( m2 brutto površine), ravan teren, trakasti temelji, lokacija: Zagreb.Poštovana, u prilogu Vam dostavljam crteže za izgradnju kuće pa Vas molim za ponude od Vaših izvođača radova. Troškovnik ću Vam poslati u sljedećoj poruci. Ponude molim u dvije varijante: ''roh-bau'' i ''ključ u ruke''. Kuća bi se trebala raditi u Zagrebu na jesen. Teren nije kupljen, ali će vjerovatno biti ravan.
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Terasa stana na 1. katu kuce (40m2), potrebno demontirati postojecu zeljeznu ogradu, skinuti postojeci pod (ispod je stan), napraviti novu podlogu, hidroizolaciju, umjesto ograde napraviti zid. Na zid kuce prema balkonu postaviti izolaciju (rockwool) ili stiropor ( cca 10m duzina sa tri otvora). ideja je zatvoriti dio balkona u zimski vrt sa krovom i prozorima (cca pola balkona). ukoliko se moze ponudit kompletan posao tim bolje.