INTER BLOK d.o.o.

Zagreb
Arhitekti, Energetski certifikat, Gradnja kuće, Legalizacija
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/3
10+
Godina na tržištu
20+
Završenih projekata
500+
Poslanih ponuda
5+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2017
Odabir klijenata 2018
4,9
20 ocjena

20 ocjena za tvrtku INTER BLOK d.o.o.

Ocjene

5,0
Berkica K. , prije 3 godine

Odrađeno i prije roka. Gospodin je bio jako ljubazan i njegova ponuda je bila najpovoljnija. Odrađeno je sve kako treba i veoma sam zadovoljna.

5,0
milan.pranicki@gmail.com , prije 4 godine

Držao se rokova i uradio kvalitetno,bio je uvijek dostupan mailom i na telefonu! Cijena je bila točno kao što smo se i dogovorili.

5,0
Ana P. , prije 5 godina

Nemam primjedbi, sve je bilo korektno izvršeno. Izvođač je bio točan u dogovorima, korektan u odnosu na posao kojeg je obavio u dogovorenom roku, poštujući dogovorenu cijenu za uslugu.

5,0
Josip C. , prije 5 godina

Super su odradili posao. Izašli su teren, sve izmjerili. Bila je i kontrola, sve je proteklo u redu. Cijena je bila najpovoljnija od svih.

5,0
Karmela B. , prije 5 godina

Izvođač je došao odmah sljedeći dan i u jako kratkom vremenu poslao napravljeni projekt. Zadovoljni smo izvođačem.

5,0
Marijana V. , prije 6 godina

Jako sam zadovoljna s izvođačem i cijenom. Njihova profesionalnost, ljubaznost i brzina bili su za 5 plus!

5,0
Ivan H. , prije 6 godina

Super sam zadovoljan i s Trebam.hr i s odabranim izvođačem koji je bio profesionalan. Sve je bilo po dogovoru, sve je bilo za 5.

5,0
Miro B. , prije 6 godina

Zadovoljan sam, pristup je bio dobar, cijena je bila OK, bio je povoljniji od drugih ponuđača. Posao mi je trebao biti odrađen za dva tjedna, a izvođač je to zgotovio prije roka.

5,0
Ivica N. , prije 6 godina

Cijenom sam zadovoljan. Gospodin je došao na teren odmah drugi dan. Njegova je ponuda bila najpovoljnija.

5,0
Srečko K. , prije 4 godine

Dostupnost, profesionalnost, susretljivost i prilagodljivost mojim uvjetima.

Prikaži više

Usluge: Legalizacija kuće, Legalizacija, Energetski certifikat, Energetski certifikat za stan, Dizajn interijera, Energetski certifikatori, Građevinske tvrtke, Gradnja kuće, Legalizacija objekata, Uređenje interijera, Legalizacija pomoćnih objekata, Adaptacija kuće, Nacrti kuća, Energetski certifikat za kuću, Arhitekti, Građevinska dozvola, Izrada energetskog certifikata, Gradnja kuće ključ u ruke, Energetsko certificiranje, Projekti kuća, Gradnja kuće po fazama, Građevinski radovi, Projektanti

Drugi izvođači u blizini Zagreba

Druge usluge u Zagrebu i okolici

Nedavni upiti

Obiteljska kuća

 • Površina objekta: 40 m2
 • Kada Vam treba ova usluga?: Po dogovoru, mogu se prilagoditi

Kucica je izgradena 80 god.Prizemlje 40m2 i potkrovlje koje je nisko,samo kosi krov.Mama je umrla a ja ne mogu do dokaza o gradnji ili gradevin dozvole.Kuca je ucrtana u katastar sa izmjerom geodeta i normalno spojena na vodovod i el struju.Sad me zanima ako moram sve ispocetka o kojim se novcima radi.Jos uvijek pokusavam saznati gdje bi mogla izvaditi kopiju Ja sam uvjerena da postoji.Hvala

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Imate li građevinsko zemljište?: Da
 • Površina objekta ili prostora: 110 m2
 • Kada Vam treba ova usluga?: Po dogovoru, mogu se prilagoditi

Prizemnica sa cca - m2 stambenog prostora na zemljistu koje ima širinu 20 m i dužinu 70m sa tim da zemljiste ide doslovno u špic. Sa jedne strane zemljista je cesta a sa druge pogled u zelnilo i šumu. Terasa za druženje jednostavno mora bit okrenuta da gleda u špic zemljista, zbog male širine zemljista i zbog ceste od kojeg objekt mora bit udaljen 5 m. Kad gledate ljevo imate zelenilo a desno cestu.) S tim da bi ako je moguće sa garažom zagradio pogled na cestu pa bi u tom vanjskom kutu od kuce i garaže imali stol za ruckove ili ispijanje kave.

Adaptacija ili rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora: 56 m2
 • Kada Vam treba ova usluga?: Po dogovoru, mogu se prilagoditi

Renovacija kuhinje i dnevnog boravka. Dnevnog boravka ima cca 34m2 a kunjinjskog prostora cca 24.5m2. Sve staro bi se bacilo i kompletno sve novo ide unutra s tim da je kuhinja već kupljena pa bi se trebao ostali kuhinjski interijer prilagođavati boji kuhinje. Ostali i završni detalji i dogovori na mjestu radova. U prilogu je napravljen grubi tlocrt izgleda prostorija da se otprilike vidi kvadratura prostora.

Nadogradnja

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora: 40 m2
 • Kada Vam treba ova usluga?: Po dogovoru, mogu se prilagoditi

Radi se o rohbau objektu koji je legaliziran, na radionici je sagrađen kat i potkrovlje, kako je potkrovlje dosta nisko htio bih podici nadozid okvirno 1 metar kako bih dobio prostor za spavacu/e sobe, objekt je tlocrtno kvadratnog oblika, dakle ravni zidovi bez ikakvih kosina ili kuteva tj. zidovi su pod kutem od 90stupnjeva, kvadratura koju sam naveo je okvirna i zanima me okvirna cijena projekta za takav zahvat

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Drugi objekti
 • Imate li građevinsko zemljište?: Da
 • Površina objekta ili prostora: 8 m2
 • Kada Vam treba ova usluga?: Po dogovoru, mogu se prilagoditi

Poštovani,mi bismo postavili kontejner za fast food na temelju gdje je bila kuća, poslali smo upit u ured za urbanizam i graditeljstvo i oni su nas posavijetovali da se obratimo projektantu zbog izrade projekta, pa ako biste nam mogli dati nekakav savjet ili izraditi projekat.. unaprijed se zahvaljujemo, lp..

Dogradnja ili nadogradnja

 • Kada Vam treba ova usluga?: Po dogovoru, mogu se prilagoditi

Nadogradnja kata sa krovom na postojećoj etaži, prema projektu i građevinskoj dozvoli u privitku. Cilj je izgradnja prilaznih stepenica na etažu te potom izgradnja bočnih zidova od cigle i izgradnja krovne kostrukcije sa drvenom građom i crijepom na vrhu, odnosno roh bau stanje. Molim okvirne ponude i slobodno me kontaktirajte na telefon ili mail.

Adaptacija ili rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora: 200 m2
 • Kada Vam treba ova usluga?: Što prije

Pozdrav, kupio sam kucu u roh bau stanju. Htio bih napraviti rekonstrukciju, ne previse glavnih zidova nego vise dogradnja balkona, terase, bazena. Od trenutnih zidova otvorila bi se jedna strana za dodavanje staklene stijene. Kuca se nalazi u Daruvaru, dimenzije kuce su 8x13 + 4x4. Podrum i 2 kata sa ravnim krovom.

Adaptacija objekta

 • Kada Vam treba ova usluga?: Po dogovoru, mogu se prilagoditi

Radimo dvoetažni stan u obiteljskoj kući. Donji dio su dvije konobe (cca 48 kvadrata) koje bi prenamijenili u kuhinju, blagovaonicu, dnevni boravak i malu sobicu. Gornji dio čine dvije spavaće sobe (trenutno se koriste kao iste) te WC koji ćemo produžiti i napraviti kupaonicu. Sve zajedno ima oko 75 kvadrata. Znači, u donjem dijelu potrebno je staviti unutrašnju izolaciju i knauf, provući struju i vodu, podove i probušiti ploču da bi se dobio dvoetažni stan.

Gradnja kuće ključ u ruke

 • Ukupna površina objekta: 101 m2
 • Tip gradnje: Klasična gradnja
 • Imate li projekt za građevinsku dozvolu?: Da
 • Kada Vam treba ova usluga?: Što prije

Poštovani, interesira me ponuda za izgradnju obiteljske kuće u Zagrebu, Dubrava, prizemnica ,36 m2 bruto, Otvorene su opcije visoki rohbau ili čak možda ključ u ruke ako bi cijena bila povoljna. Klasična gradnja, cigla, beton. PVC stolarija izvana antracit iznutra bijela s ALU roletama u boji, limeni pokrov od bojanog aluminija, plin, voda, struja, internet, grijanje centralno radijatori. Plaćanje gotovinom. Hvala.

Adaptacija objekta

 • Kada Vam treba ova usluga?: Što prije

U pitanju je starija kuća za koju bi trebao procjenu i plan kako je adaptirati i malo nadograditi ili je bolje rušenje pa ponovna gradnja. Krov je loš, deke su od trstike, temelji su na jednom djelu rađeni od kamena. Kuća ima prikljucke struje i vode, uredne papire i vlasništvo. U kući se trenutno živi. Hvala.