Ocjene

5.0 / 5
Robert I. - 29.04.2020
Izvođač radova je izvrstan. U vrlo kratkom roku smo se dogovorili oko svih aktivnosti koje je potrebno napraviti, kao i rokovima. Sve je odrađeno prema dogovoru te tako i naplaćeno. Osim korektnog odnosa, mogu reći samo pohvale za ideje oko rješavanja nekih problema u stanu. Sve je napravljeno kvalitetno i brzo, iako je opseg radova bio zaista velik (cjelokupni stan, od instalacija struje, vode i plina do završnih detalja). Svakako je dobro istaknuti samostalnost u radu jer se dečki iz Dijastrom ekipe čine kao uigran tim. Sve je bilo korektno i brzo. Čekalo se više na mene nego na njih.
5.0 / 5
Damir P. - 02.01.2020
Nakon što su nam prvi angažirani radnici razrušili stan i ostavili ga u potpuno demoliranom stanju, tvrtka Dijastrom došla nam je kao melem za dušu. S vlasnikom smo dogovorili sve detalje, radovi su započeli čak i prije dogovorenog roka (što nam je odgovaralo), a sami radovi bili su temeljiti i kvalitetno odrađeni. U Dijastromu nema radnika koji će napola odraditi posao. Svaki od njih zna svoj zanat, strpljivo sluša vaše želje, odnosi se s poštovanjem, a posao se napravi kako spada. Naša je adaptacija bila prilično opsežna - podrazumjevala je sanaciju izuzetno loše obavljenih radova prethodne tvrtke, niveliranje podova, gletanje zidova koji su zbog starosti zgrade bili osobito neravni, postavljanje struje i plina te postavljanje keramike i parketa. Majstor zadužen za postavljanje plutajućeg poda je čak svojom inicijativom (uz, naravno, naše odobrenje) popravio napravljeni nivelirani pod jer nije bio zadovoljan prvotnom izvedbom. Takva je temeljitost pravo osvježenje na tržištu adaptacijskih tvrtka. Ukoliko za adaptaciju trazite tvrtku koja će se držati dogovora i termina, s kojima želite biti u svakodnevnoj komunikaciji i sudjelovati u odlukama oko manjih detalja, koja pronalazi rješenja za vaše želje i nastale poteškoće, ako tražite kvalitetne i temeljite radnike koji znaju svoj posao i brinu o prostoru u kojem rade, najtoplije preporuke s naše strane idu upravo tvrtki Dijastrom.
5.0 / 5
Aleksandra J. - 04.11.2019
Posao odrađen u dogovorenom roku, u startu transparentan detaljni troskovnik. G. Novački je uvijek bio dostupan za pitanja i otvoren za izmjene prvotnog plana. Radnici odlični ( pohvale g. Vladi za odlično postavljanje velikih pločica!), ekipa za brušenje i bajcanje parketa divna ( hvala na strpljenju i trudu oko odabira bajca). U svakom slučaju, puno jednostavnija i brža opcija nego da smo pojedinačno tražili majstore, zadovoljni smo!
4.7 / 5
Pavo M. - 28.08.2019
Izuzetno točni i poslovni, drže se dogovorenog te je dolazak uvijek na vrijeme. Pazi se na urednost, svu šutu i otpad zbrinuli isti dan bez zadržavanja po hodnicima. Radovi su odrađeni u najbržem mogućem roku i za sva otvorena pitanja je Siniša uvijek na raspolaganju. Karakteristika njegovih iskusnih majstora je da ne rade "na žeton" nego naprave i više nego što ste očekivali. Kod adaptacija su uvijek prisutna iznenađenja i stoga je potrebno biti fleksibilan na obje strane te dobro komunicirati s izvođačem radova, a u ovom slučaju komunikacija je bila odlična.
3.7 / 5
Ivan R. - 22.05.2018
Vrlo brzo su odradili posao.
Žurili su se s radovima pa se nisu uskladili kako treba i sama kvaliteta tu malo pati.
5.0 / 5
Robert J. - 18.04.2020
Nemam što reći. Sve je bilo po dogovoru. Preporuka.
4.7 / 5
Tomislav L. - 06.10.2017
Kako je dogovoreno, tako je i odrađeno...

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu