Cijene usluga
Gradnja kuće
Adaptacija kuće

Koliko košta adaptacija kuće?

 • 7001.000 HRK/m2
  Adaptacija kuće
Zatraži ponude

Trebate adaptaciju kuće? Pripremili smo približne cijene i ostale potrebne informacije kako biste donijeli najbolju moguću odluku.


Adaptacija kuće

 • 7001.000 HRK/m2

Adaptacija kuće (ili stana) može uključivati: rušenje nenosivih zidova, izgradnju novih zidova, obnovu električnih instalacija, ugradnju sustava grijanja, suhozida, keramičke radove, polaganje poda, bojanje zidova. Cijena ovisi o opsegu posla koji vam treba i tarifi majstora. Adaptacija kuće košta u prosjeku 850 HRK/m2.

Zatraži ponude

Nedavni upiti za adaptaciju kuće

Dogradnja ili nadogradnja

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Trebamo šalovanje kose krovne ploče i krovnih napusta te izljevanje betona na gredice i uloške. Zidovi i nadvoji su napravljeni, potrebno je podupiranje i šalovanje centralne grede za krovište, montaža gredica i uložaka sa jedne polovice (strane krovišta) i šalovanje vanjske strane krovišta sa napustom. Izljevanje betona bi se obavljalo pumpom. Mjesto Vrsi. Tlocrtna veličina objekta 23x7m.

Adaptacija objekta

 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Kuća koja ima pukotine u zidu, zahtijeva rušenje pregradnih zidova. U podrum ulazi voda, treba oko kuće napraviti kanalić radi preusmjeravanja oborinskih voda. Sanirati objekt koji u tlocrtu ima 55 metara kvadratnih. Podrum ima 20 kvadrata, prvi kat 55 s terasom, i potrkovlje. Sanacija zidova i maljanje unutrašnjosti.

Adaptacija objekta

 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Dramalj– Adaptacija kuče RADOVI: 1. Obnova i podizanje krova za toliko, da su u prostorijama ispod visine i to u donjem stanu kao i u gornjem cm. Podrazumijeva se : a. Izrada rubnog vijenca b. Izolacija krova sa staklenom vunom i sličnim materialom c. Paropropusna folija d. Nova krovište u cijelosti e. Žljebovi 2. Izrada potkrovlja a. Potkrovlje neka se obradi sa donje strane knauf pločama, koje če biti u funkciji stropa za sobe u gornjem stanu 3. Donje sobe / donji stan a. Visina prostorija neka bude - cm b. Ako je statika OK, neka se obje prostorije udruže u jednu, sa dvoje vrata, bez dosadašnjeg zida izmedju njih. c. Pod neka se prije sanira na način, da se najprvo napravi nova hidroizolacija i šta je još potrebno a onda estrih d. Preko estriha čemo staviti električno podno grijanje sa našim izvodjačem e. Preko ide onda vinil ili pločice u kupatilu f. Zidovi neka se otuku i na novo hidroizoliraju i ožbukaju g. Pored ove prostorije je cisterna, koja je nepoznate veličine. U njoj želimo imati kupaonu i Wc. Ako se nadje prostor još bi imali malu čajnu kuhinju. h. Iznad ovih prostorija je terasa, koja se ruši i prilagođava novoj visini prostorija u donjem stanu 4. Na donjem dvorištu treba vidjeti posotječu septičku jamu – služiče za vodu iz donjeg WCja, kupatila i kuhinje, u kojoj če biti mašina za pranje posuđa. Za sada je bila dovoljnje veličine, samo nije se koristila za WC, jer ga sada još nema. 5. Stepenice če se vjerovatno morati napraviti nove, zbog drukčijih visina prostorija 6. Gornji stan če se podiči za cca 30 cm ( treba provjeriti na terenu ), tako, da su visine prostorija najmanje ili čak . a. Na estrih i tu ide električno podno grijanje a preko vinil ili pločice ( izvodjač za vinil ??? ) b. Da li je zbog bolje toplinske izolacije potrebno zidove otuči i na novo ožbukati ??? 7. Raspored prostorija u gornjem stanu neka ostane, kako je do sada, samo dvije sobe, koje gledaju prema moru, neka se naprave kao jedna soba, bez potrebnog hodnika, koji je sada. 8. Napravi neka se nova struja ( mi bi nabavili smo svjetla, ostalo izvodjač ) 9. Napravi se nova vodoinstalacija - mi bi nabavili samo pločice, pipe, tuš kabine…ostalo izvodjač 10. Fasada neka se uredi posle završenih radova 11. Želimo i farbanje unutarnjih postorija ( naša boja ) 12. Izvede neka se popločenje kupatila sa pločicama i ostalih prostorija sa vinilom ( donji i gornji stan ) – naš material pločice i vinil, sve ostalo izvodjač 13. Popločenje samo dolnjeg dvorišta i nova vrata na donjem dvorištu sa izlazom na ulicu. Sada su metalna – nova neka budu malo uža i dvokrilna kao do sada – material i izvodjač po dogovoru 14. Izrada nove vanjske stolarije a. vrata ulazna u gornji stan i kuču b. gore dva proszora sa komarnicima c. vrata iz kuhinje na terasu d. Vrata iz novog jednog prostora na terasu e. Novi prozor iz gornjeg stana sa pogledom na terasu f. Donji stan neka ima jednu prostoriju ( ako je moguče ) ali dvoja vrata slična onim sa izlazom na terasu

Gradnja kuće ključ u ruke

 • Ukupna površina objekta: 146 m2
 • Tip gradnje: Klasična gradnja
 • Imate li građevinsku dozvolu?: Da
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Izgreadnja obiteljske kuće od m2 stambene površine na dvije etaže. Građevina bi se trebala nalaziti na kosom terenu, ispod ceste. Prizemlje - ulaz sa ceste - garaža, wc, dnevni boravak, kuhinja i blagovaona (suprotno od ulaza je visina 1.kata) Suteren - spavaći dio i kupatilo (dio ukopan u zemlju, a druga strana izlazi kao prizemlje). U privitku su arhitektonski projekt i troškovnik.

Adaptacija objekta

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Potrebna je adaptacija stare kuće koja je trenutno podijeljena u 2 dijela (u obliku slova L), sveukupno 70m2 površine. Ta 2 objekta bih rado spojila dogradnjom. Potrebna je zamjena krovišta i fasade, zamjena stolarije i kompletna unutarnja obnova. Uz to, potrebno je rušenje jednog zidanog objekta od 20m2.

Adaptacija objekta

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, tražimo izvođača radova za izradu sedam betonskih serklaža (stupova) minimalnih dimenzija 20x20 cm (1,30 m3) u prizemlju obiteljske kuće prema postojećem projektu. Predlažemo da se prije slanja ponude pregleda objekt radi boljeg uvida u opseg radova. Također je na prvom katu potrebno ukloniti dio zida između kuhinje i dnevnog boravka te izraditi dva armirano betonska noseća stupa i grede (želejznog profila) uz strop. Lp,

Gradnja kuće ključ u ruke

 • Ukupna površina objekta: 150 m2
 • Tip gradnje: Klasična gradnja
 • Imate li građevinsku dozvolu?: Ne
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Tražim firmu kao mogučeg izvođača radova za obiteljsku kuću. Kuća bi se radila na zelenom brijegu u Sisku. Polovicom kolovoza bih trebao dobiti građevinsku dozvolu. Najkasnije početkom rujna bih započeo sa radovima. Ideja je da mi izvođač radova kojeg izaberem radi kompletno sve od temelja do kraja - "ključ u ruke". Za sada bih radio samo kuću bez pomočne građevine, eventualno temelje za pomočnu građevinu. Molio bih da mi napravite ponudu ako ste zainteresirani za ovaj projekt. Inaće projekt glasi na moju suprugu (Tina Dubičanac) U prilogu sva projektna dokumentacija u PDF-u

Dogradnja ili nadogradnja

 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Radi se o garaži dimenzija 8,2 x 4,6 m, na postojećoj temeljnoj ploči i parapetnom zidu cca 30 cm8( vidjet sliku,) prednja visina 3 m, stražnja cca 2,5m, ab stupovi i blok cigla. Krovna kostnstrukcija čelična pokrov sendvič lim cca 8 cm. jedna voda , skriveni krovdva prozora cca 1 m2 i jedna bočna vrata. prednja garažna vrata po cijelom ulaznom otvoru, Ulazni otvor bez stupa u sredini.

Dogradnja ili nadogradnja

 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Stambena građevina je poluugrađeni objekt katnosti P+1 max.tlocrtnih dimenzija 11,38×12.00,visine 5.55 m do vijenca građevine. Sadrži dvije stambene jedinice u zapadnom dijelu građevine. Istočni dio građevine nije završen a predviđene su 2 stambene jedinice al predhodno bi trebalo srušiti postojecu istočnu stranu. Građevina je priključena na elektro mrežu i vodovod i sabirnu jamu. Sve instalacije su u dobrom stanju i ne ugrožavaju zdravlje i sigurnost korisnika.

Gradnja kuće ključ u ruke

 • Ukupna površina objekta: 110 m2
 • Tip gradnje: Klasična gradnja
 • Imate li građevinsku dozvolu?: Da
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, molim Vas najbolju moguću ponudu za gradnju jednoobiteljske kuće prema izvedbenom projektu (palirski nacrt), projektu armature i troškovnicima te u skladu s glavnim projektom koji je sastavni dio građevinske dozvole. Sastavni dio ponude je - ispunjeni troškovnik koji je obavezujući - planirani datum prijave gradilišta - planirani završetak građenja - 3 reference u jednakom ili većem iznosu (dokazuje se Izjavom investitora o uspješno obavljenom poslu u odgovarajućem iznosu) Lokacija Čilipi, Dubrovačko neretvanska županija. S poštovanjem, Stepić, ovl.arh.