10 najboljih arhitekata Dicmo, 2021

5.0 | 36 ocjena
TAG d.o.o., Split
Gospođa Bošković je u vrlo kratkom roku izašla na teren, a u razgovoru njeno znanje o temama i sama usluga je neprocijenjivo, a nadasve susretljivost i stručnost nema premca. Od početka do kraja najtoplije preporuke, javili se među prvima. Brzina zalaganje - top. Nemam riječi. Ovakav profesonalizam, znanje, iskustvo, dostupnost, savjeti....još nigdje nisam sreo. Top preporuka i više od toga.
Saša Z.
Moja preporuka, jako sam zadovoljna.
NADA L.
Sve je bilo u roku, jako stručna gospođa. Napravila je stvari izvan dogovora, trčala po općini i ništa nije dodatno naplatila. Ispunila nam je sva očekivanja i za svaku je preporuku! Ocjena 5+!
Davor B.
Trebala sam dizajn interijera za dvosobni stan u koji smo useljavali. Zadovoljna sam konačnim rješenjem APOLLO DESIGN CONCEPT INSPIRATION, obrt za izradu suvenira i usluge, vl. Lovre Smoljo. Za svaku preporuku: visoka motiviranost, predanost dogovorenom cilju, fleksibilnost te visoka razina stručnosti su kvalitete koje je najteže pronaći na tržištu dizajniranja interijera, a to ova perspektivna tvrtka ima: za svaku pohvalu, bravo!
Katarina Č.
Tražila sam arhitekta i od nekoliko ponuđenih odabrala sam Studio Archaos d.o.o. Čista petica. Sve pohvale za njih.
Katja M.
Arhitektica je odlična! Posao je u procesu, zadovoljna sam idejnim rješenjem.
Ivana P.
Dizajn interijera mi radi gospođa Božana Pelivan i malo je riječi za nahvaliti tu dragu osobu počevši od ljubaznosti, susretljivosti i profesionalnosti!!! Zahvaljujući gosp. Božani moj apartman ce biti jedan od boljih na Makarskoj Rivijeri. Puno vam hvala i svako dobro!!
Ivica M.
Tek smo na početku i za sada je sve u redu. Nadam se da će se suradnja i nastaviti u tom smjeru.
Vlado A.
Jako sma zadovoljan odrađenim poslom i suradnjom.
Leo K.
Projekt je završen. Sve je prošlo po planu, lako smo se dogovorili. Jako sam zadovoljan.
Dujo M.
Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.