Zatraži besplatne ponude arhitekata u Šibeniku

78 izvođača u blizini
4 na raspolaganju

Već 2.396 korisnika iz Šibenika pronašlo je izvođača na trebam.hr

10 najboljih arhitekata Šibenik, 2021

63 završena projekta s prosječnom ocjenom 4,9

5,0
Milica K. , prije 11 mjeseci

Posao obavljen brzo i profesionalno, sa dobrodošlim pojašnjenjima. Isporuka na adresu koju odabere klijent, cijena prihvatljiva. Osobno sam jako zadovoljna tvrtkom SEA INŽENJERING j.d.o.o.

5,0
Dragan V. , prije 2 godine

Sve je odrađeno u dogovorenom roku, bez ikakvih problema. Jako sam zadovoljan uslugom!

5+
Godina na tržištu

Usluge: izrada energetskog certifikata, dizajn interijera, građevinska dozvola, nacrti kuća, energetski certifikat, energetski certifikat za stan, arhitekti, energetski certifikatori, projektanti, energetski certifikat za kuću, projekti kuća, energetsko certificiranje, uređenje interijera.

Zatraži ponudu

AV-CONSULTING, d.o.o.

3,8
2 ocjene
4,7
Gordan S. , prije 4 godine

Vrlo odgovoran i spreman pomoći, stručnjak. Preporučujem!

20+
Godina na tržištu
5+
Broj zaposlenih

Usluge: dizajn interijera, uređenje interijera, legalizacija, građevinska dozvola, nadzor građevinskih radova, projektantski nadzor, projektanti, legalizacija pomoćnih objekata, arhitekti, građevinski nadzor, legalizacija kuće, projekti kuća, legalizacija objekata, nacrti kuća.

Zatraži ponudu
5,0
Matea N. , prije 7 mjeseci

Izvođač je obavio posao u dogovorenom roku, poštivajući sve želje, uvjete i dogovorenu cijenu. Sve preporuke za DOM- KONZALTING d.o.o.

20+
Godina na tržištu
5+
Broj zaposlenih

Usluge: energetsko certificiranje, legalizacija, izrada energetskog certifikata, građevinska dozvola, legalizacija kuće, dizajn interijera, projekti kuća, energetski certifikat za kuću, arhitekti, nacrti kuća, energetski certifikat za stan, uređenje interijera, legalizacija objekata, energetski certifikat, energetski certifikatori, legalizacija pomoćnih objekata.

Zatraži ponudu

URBANITAS d.o.o.

5,0
1 ocjena
5,0
Ljerka S. , prije 6 godina

Posao je dogovoren s firmom Urbanitas d.o.o., bili su na Pašmanu, sve smo dogovorili i potpisali Ugovor. Vrlo profesionalno i jako smo zadovoljni!

5+
Godina na tržištu

Usluge: legalizacija, izrada energetskog certifikata, energetsko certificiranje, energetski certifikat za stan, legalizacija pomoćnih objekata, nacrti kuća, energetski certifikat za kuću, legalizacija kuće, građevinska dozvola, energetski certifikat, energetski certifikatori, projektanti, legalizacija objekata, uređenje interijera, arhitekti, dizajn interijera.

Zatraži ponudu
5,0
Nives M. , prije 1 godinu

Motivirani, komunikativni, ozbiljni.

5,0
ROMANA S. , prije 1 godinu

Matea je mlada dizajnerica koja voli svoj posao i posvećena mu je maksimalno. Bravo! Sve je bilo odlično.

100+
Poslanih ponuda
Provjereni ponuđač
Odabir klijenata 2020

Usluge: dizajn interijera, nacrti kuća, uređenje interijera, arhitekti, građevinska dozvola, projektanti, projekti kuća.

Zatraži ponudu

PROJEKTANT d.o.o.

4,9
8 ocjena
5,0
Grgo I. , prije 2 godine

S izborom izvođača projektne dokumentacije (Projektant d.o.o) za rekonstrukciju stambene zgrade i s dosadašnjim gotovim materijalom iz prve dvije faze veoma smo zadovoljni. Rješeno je sve po dogovoru i u roku , napravljen je arhitektonski snimak postojećeg stanja, nacrti idejnog rješenje uz vizualizaciju te fotografije, snimke dronom i model prohod. Vjerujemo da će i nastavak, ishođenje dozvola i gotovost glavnog projekta također biti uspješno i u roku. Naše preporuke za Projektant d.o.o.

5,0
Davor Š. , prije 2 godine

Sve je obavljeno po dogovoru. Sve super.

5+
Godina na tržištu
10+
Završenih projekata
500+
Poslanih ponuda
Provjereni ponuđač
Odabir klijenata 2019
Odabir klijenata 2020

Usluge: dizajn interijera, uređenje interijera, građevinska dozvola, projekti kuća, nacrti kuća, arhitekti, projektanti.

Zatraži ponudu
5,0
Ante K. , prije 5 mjeseci

Jako sam zadovoljan sa tvrtkom Turistico plus j.d.o.o. Čista petica!

Usluge: projektanti, građevinska dozvola, dizajn interijera, projekti kuća, uređenje interijera, arhitekti, nacrti kuća.

Zatraži ponudu
5,0
Božica M. , prije 3 godine

O ovom arhitektu mogu reći samo sve najbolje. Dostupnost, usluga, sve je bilo na nivou.

5,0
Marko A. , prije 3 godine

Sve je proteklo super. Zaslužuje čistu peticu!

5+
Godina na tržištu
Odabir klijenata 2017

Usluge: građevinska dozvola, arhitekti, projektanti, projekti kuća, nacrti kuća, uređenje interijera, dizajn interijera.

Zatraži ponudu

MODERATOR d.o.o.

4,9
4 ocjene
5,0
Suzana L. , prije 3 godine

Sve je odrađeno vrhunski i na nivou!

5,0
Marko P. , prije 5 godina

Ljudi su to napravili u roku kraćem od tjedan dana. S razlogom sam im dao sve petice.

5+
Godina na tržištu
100+
Poslanih ponuda
Odabir klijenata 2017

Usluge: energetski certifikat za stan, dizajn interijera, izrada energetskog certifikata, arhitekti, projektanti, energetski certifikat, legalizacija, nacrti kuća, energetski certifikat za kuću, građevinska dozvola, legalizacija pomoćnih objekata, legalizacija objekata, projekti kuća, energetsko certificiranje, legalizacija kuće, energetski certifikatori.

Zatraži ponudu

TAG d.o.o.

5,0
36 ocjena
5,0
Ana B. N. , prije 3 godine

Za adaptaciju obiteljske kuće u Omišu anagažili smo arhitektonski ured TAG d.o.o na čelu s arhitekticom gospođom Marijom Bošković. Gospođa Marija se pokazala kao izuzetan strčnjak, pokazala je znanje i najsitnijih detalja, a i kontakti su bili na zavidoj razini. Cijene su bile korektne, a svi rokovi su bili vrlo brzi.

5,0
Ivan K. , prije 2 godine

Sve je odrađeno. Zadovoljan sam.

20+
Godina na tržištu
30+
Završenih projekata
500+
Poslanih ponuda
Provjereni izvođač
Odabir klijenata 2018
Odabir klijenata 2020

Usluge: dizajn interijera, uređenje interijera, legalizacija objekata, legalizacija kuće, arhitekti, projekti kuća, nacrti kuća, legalizacija pomoćnih objekata, projektanti, legalizacija, građevinska dozvola.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Koja je razlika između klasičnog i tipskog plana kuće?

  Klasični plan kuće je plan koji arhitekt izrađuje posebno za vas, po vašem ukusu, a tipski plan je plan koji već postoji i prema kojem je već izgrađeno nekoliko kuća. Možete birati između mnogih standardnih planova, a arhitekt može odabrani plan u određenoj mjeri prilagoditi vašim željama. Tipski je plan jeftiniji od klasičnog, ali cijena plana povećat će se proporcionalno vašim zahtjevima za intervencijama u njemu.

 • Koji su dokumenti potrebni za izdavanje građevinske dozvole i kako doći do njih?

  Prije svega, potrebno je angažirati ovlaštenog geodeta koji će izvršiti sve pripremne radove za izradu odgovarajućih geodetskih dokumenta potrebnih za glavni projekt. Glavni projekt koji će izraditi arhitekt najvažniji je dokument za dobivanje građevinske dozvole.

 • Što je glavni projekt?

  Glavni projekt je skup međusobno usklađenih projekata koji prikazuje tehničko rješenje građevine, njezin položaj u prostoru i služi kao dokaz da građevina ispunjava sve zakonom propisane zahtjeve. Glavni projekt sadrži: arhitektonski projekt, građevinski projekt – projekt konstrukcije, projekt vodovoda i odvodnje, elektrotehnički projekt i strojarski projekt.

Nedavni upiti za arhitekte, Šibenik

Unutarnji dizajn (dizajn interijera)

 • Vrsta objekta: Stan
 • Površina objekta ili prostora (m2): 71
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Stan se sastoji od hodnika, kuhinje, dnevnog boravka, kupaone, dvije spavace sobe i balkona. Posto se radi o starijoj zgradi, zeljeli bismo, uz kompletnu renovaciju namjestaja, bojanja zidova, promjenu podova, vrata, prozora, i mozda spojiti kuhinju i boravak, ali nam treba savjet zbog nosivog zida. Ukratko, zelimo promijeniti sve :) Hvala.

Unutarnji dizajn (dizajn interijera)

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 250
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Obiteljska kuca s podrumom(prednji dio je skroz otvoren tako da ispada suteren), prizemlje i prvi kat. Prizemlje se satoji od garaze za dva auta sa ulazom u kucu, predsoblje sa mini wc-om za goste i ostavom te veliki dnevni boravak spojen za kuhinjom i blagovaonicom u sredini. Kuhinjski otok, veliki stol, kamin te skale za 1.kat. Na prvom katu 3 sobe, 2 djecje sa garderobama i velika bracna s privatnim wc-om i garderobom. Na 1.katu se nalazi i veliki zajednicki wc sa kadom i duplim umivaonikom te odvojena '' laundry room''. Suteren jos uvijek nije cijeli isplaniran ali jedan dio sigurno ide na glazbeni studio. Inace volimo' 'americki' 'stil uredenja i ne previse moderan tj. ne previse jednostavan jer nam se to cini nekako' 'hladno' '. Volimo tople i ugodne boje i prostore. Jedan pravi mali ugodni obiteljski dom. Nemamo djecu al planiramo ih imati nakon vjencanja tako da zelimo da bude ugodno za sve.

Adaptacija ili rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Stan
 • Površina objekta ili prostora (m2): 48
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Stara zgrada u Šibeniku na Mandalini, navodno kraj 19. st., adresa: Milice i Turka 7. Stan na prvom katu. U prilogu je skica bez mjera. Sastoji se od 5 kvadratnih prostora: - tri sobe podjednakih dimenzija - predsoblja cca 4 m2 i - kupaonice cca 4 m2. Orijentacija: sjever - jug. Zapadna strana je zatvorena, s istoka su stanovi. Želja nam je: veliki dnevni boravak spojen s kuhinjom, prostrana spavaća soba i manja singl soba. Kupaonica: tuš, umivaonik, WC. Perilica rublja u kuhinji Pokušat ćemo sa stanarima dogovoriti izlaz na zapadnu stranu jer je u toj razini krov vanjskih spremišta (šupa). Srdačno!

Adaptacija ili rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 25
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Potkrovlje u obiteljskoj kuci, zavrseni samo grubi radovi s tim da se jos trebaju minjat prozori i krov napravit do kraja. Potreban mi je nacrt uredjenja i poretka prostorija i namjestaja jer sve je u jednom, svih 25 kvadrata s tim da bih zeljela da se digne galerija na kojoj ce biti mala sobica a ostatak prostora napravit mini kuhinju boravak i wc. Takodjer ulaz je preko drvenih skala iz hodnika same kuce pa bi trebalo osmislit i to rjesenje jer nepostoje vrata nego se ulazi kao kroz rupu koja se otvara.

Unutarnji dizajn (dizajn interijera)

 • Vrsta objekta: Stan
 • Površina objekta ili prostora (m2): 66
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, kupio sam stan star 10 godina u visokom prizemlju. Unutrašnjost stana je 66m2, terasa/balkon 18m2 i okućnica 50 m2.Trebao bih nekog da mi napravi idejni projekt u 3D i da vodi radove (stolari,pituri,električari,parketari...).Kako su u stanu dugo vremena živjeli podstanari trebalo bi i popraviti neke stvari:PVC,parketi,opiturati zidove...Čekam vašu ponudu.Hvala.

Unutarnji dizajn (dizajn interijera)

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 120
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Pozdrav, Ukratko, useljavamo u namješten stan od oko m², s zajednickom kuhinjom, blagavaonom i dnevnim boravkom od 50ak m² i ostatk stana cine jos 3 sobe, kupatilo i wc. Trenutno nismo u mogućnosti mijenjati kuhinju, blagavaona i namještaj u dnevnom boravku, ali bi htjeli renovirat kupatilo i sobe namjestjti po mjeri, dodati ugradbene ormare, obojati zidove, dodati detalje, razmjestiti namještaj i u tome nam je potrebna pomoć.

Nadogradnja

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 80
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Imam legaliziranu nedovršenu kuću. Trebala bih napraviti ravni krov i ograditi da bude kao terasa da bi objekat bio gotov ili ga pokriti da iskoristim prostor. Koliki može biti nadozid? Radi se o površini oko 80 m2 od čega bi četvrtina bila terasa. Zanima me visina nadozida i cijena građevinske dozvole. Lijep pozdrav

Adaptacija ili rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 200
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

U sklopu rekonstrukcije i obnove kuće potreban nam je prijedlog za uređenje i izvedbu stana ( kvadrata ) i potkrovlja ( 10 x 10m ). U prilogu šaljem nacrt (slika 1) sadašnjeg stanja sa napomenama: - u kuhinji ne postoji ostava kao na nacrtu, sva površina je kuhinja -na slici 2 crvenom bojom sam iscrtao planirane zamjene. Na mjesto sadašnjeg kupatila bio bi ulaz sa hodnikom a na mjestu sadašnjeg malog wc-a i verande bi bilo kupatilo. Naravno pregradni zid između malog wc-a i sadašnjeg hodnika bi se rušio tako da se dobije jedna prostorija. Najveći izazov nam je pretvaranje potkrovlja u dvije spavace sobe. Napomena , na istočnoj i zapadnoj strani potkrovlja ima prozor . Plan nam je izvesti montažne skale u potkorovlje. Ne kružne. Želja nam je ako je moguće da skale izlaze u središnji dio potkrovlja tako da bude jedna soba sa lijeve a jedna sa desne strane. Naravno uvažavamo svaki prijedlog struke. Također napomena , pregradni zid između blagavaone i dnevnog boravka bi bio uklonjen. Prilikom rekonstrukcije krova ići će se na max dovoljenu visinu bez građevinske dozvole , znaci u najnižem dijelu bi bilo cca 90 cm. Molim da mi navedete sve potencijalne otegotne okolnosti, također ako imate, a sigurno imate neku bolju ideju. U slucaju da tebeate još neke nacrte , slike slobodno me kontaktirajte.

Nadogradnja

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora: 55 m2
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Kuca je podijeljena na 2 dijela od cca 27m kvadratnih u tlocrtu svaki dio. Jedan dio je izgraden /prizemlje i prvi kat/, a drugi dio je stara konoba koju treba djelomicno rusiti i na istom mjestu podignuti objekt te ga spojiti s prvim dijelom u jednu funkcionalnu cjelinu i napraviti krov. Cilj nam je imati jedinstveno prizemlje od cca 55 m2 i kat sa svim potrebitim prostorijama. Iz 1. kata stepenice bi trebale voditi u potkrovlje gdje bi bila 1 spavaca soba. Javite se nakon 14 h.

Adaptacija ili rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora: 25 m2
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

U starom dijelu kuce koji ima preko godina prenamijenila bih konobu u studio apartman. Prostor ima 2 ulaza, iz dvorista gdje je noviji dio kuce i drugi s ulice. Kuca se nalazi na poluotoku Mandalina. Imam neke dileme o unutrasnjosti konobe koja sada ima dva hodnika. U prostoru moram napraviti wc, i sve ostale poslove u vezi struje i vode , zidova, podova,ali to sam vec dogovorila s vlasnikom gradevinskog obrta. Ostaju mi neki upitnici u svezi iskoristenosti hodnika i spavaceg dijela. Zelim i da uredenje konobe ispostuje njenu povijest , drvo, kamen, zeljezo. Nekada smo ljeti tu drzali tovernu dok bi bilo vina.