Zatraži besplatne ponude arhitekata u Kninu

47 izvođača u blizini
2 na raspolaganju

Već 468 korisnika iz Knina pronašlo je izvođača na trebam.hr

5 najboljih arhitekata Knin, 2022

13 završenih projekata s prosječnom ocjenom 4,7

PROJEKTANT d.o.o.

4,9
8 ocjena
5,0
Ljubica Ž. , prije 5 godina

Arhitekt je odradio posao u granicama svoje struke. Došao je na vrijeme i napravio sve što je trebalo.

5,0
Davor Š. , prije 2 godine

Sve je obavljeno po dogovoru. Sve super.

5+
Godina na tržištu
10+
Završenih projekata
500+
Poslanih ponuda
Provjereni izvođač
5+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2019
Odabir klijenata 2020

Usluge: projekti kuća, dizajn interijera, projektanti, arhitekti, nacrti kuća, uređenje interijera, građevinska dozvola.

Zatraži ponudu
5,0
Dragan V. , prije 3 godine

Sve je odrađeno u dogovorenom roku, bez ikakvih problema. Jako sam zadovoljan uslugom!

5,0
Milica K. , prije 1 godinu

Posao obavljen brzo i profesionalno, sa dobrodošlim pojašnjenjima. Isporuka na adresu koju odabere klijent, cijena prihvatljiva. Osobno sam jako zadovoljna tvrtkom SEA INŽENJERING j.d.o.o.

5+
Godina na tržištu
5+
Broj zaposlenih

Usluge: energetski certifikat, projekti kuća, uređenje interijera, dizajn interijera, energetski certifikat za kuću, izrada energetskog certifikata, građevinska dozvola, energetski certifikatori, arhitekti, energetski certifikat za stan, nacrti kuća, energetsko certificiranje, projektanti.

Zatraži ponudu

AV-CONSULTING, d.o.o.

3,8
2 ocjene
4,7
Gordan S. , prije 4 godine

Vrlo odgovoran i spreman pomoći, stručnjak. Preporučujem!

20+
Godina na tržištu
5+
Broj zaposlenih

Usluge: legalizacija pomoćnih objekata, projektanti, uređenje interijera, projektantski nadzor, građevinska dozvola, dizajn interijera, nadzor građevinskih radova, projekti kuća, arhitekti, nacrti kuća, legalizacija objekata, građevinski nadzor, legalizacija kuće, legalizacija.

Zatraži ponudu
5,0
Matea N. , prije 1 godinu

Izvođač je obavio posao u dogovorenom roku, poštivajući sve želje, uvjete i dogovorenu cijenu. Sve preporuke za DOM- KONZALTING d.o.o.

20+
Godina na tržištu
5+
Broj zaposlenih

Usluge: legalizacija, projektanti, legalizacija pomoćnih objekata, legalizacija objekata, projekti kuća, energetski certifikat za stan, izrada energetskog certifikata, uređenje interijera, legalizacija kuće, energetsko certificiranje, energetski certifikat, energetski certifikat za kuću, nacrti kuća, građevinska dozvola, energetski certifikatori, dizajn interijera.

Zatraži ponudu

TENENIUM d. o. o.

 
0 ocjena
5+
Broj zaposlenih

Usluge: projekti kuća, arhitekti, nacrti kuća, dizajn interijera, legalizacija objekata, legalizacija kuće, legalizacija, građevinska dozvola, legalizacija pomoćnih objekata, uređenje interijera, projektanti.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Koja je razlika između klasičnog i tipskog plana kuće?

  Klasični plan kuće je plan koji arhitekt izrađuje posebno za vas, po vašem ukusu, a tipski plan je plan koji već postoji i prema kojem je već izgrađeno nekoliko kuća. Možete birati između mnogih standardnih planova, a arhitekt može odabrani plan u određenoj mjeri prilagoditi vašim željama. Tipski je plan jeftiniji od klasičnog, ali cijena plana povećat će se proporcionalno vašim zahtjevima za intervencijama u njemu.

 • Koji su dokumenti potrebni za izdavanje građevinske dozvole i kako doći do njih?

  Prije svega, potrebno je angažirati ovlaštenog geodeta koji će izvršiti sve pripremne radove za izradu odgovarajućih geodetskih dokumenta potrebnih za glavni projekt. Glavni projekt koji će izraditi arhitekt najvažniji je dokument za dobivanje građevinske dozvole.

 • Što je glavni projekt?

  Glavni projekt je skup međusobno usklađenih projekata koji prikazuje tehničko rješenje građevine, njezin položaj u prostoru i služi kao dokaz da građevina ispunjava sve zakonom propisane zahtjeve. Glavni projekt sadrži: arhitektonski projekt, građevinski projekt – projekt konstrukcije, projekt vodovoda i odvodnje, elektrotehnički projekt i strojarski projekt.

Nedavni upiti za arhitekte, Knin

Adaptacija ili rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Stan
 • Površina objekta ili prostora (m2): 36
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Stan sa kupatilom, jako jako malom kuhinjom i jednom prostorijom koja sluzi kao boravak i spavaca soba, sto bi htjeli pretvoriti u spavacu. Terasa je velicine skoro kao i stan, pa razmisljamo da pola terase pregradimo i izvucemo jos jednu prostoriju, koja bi bila recimo dnevni boravak. Ovisno o vasim idejama i uputama. Najprije bi trebali arhitekta da nam poslozi prostor kako bi ga maksimalno iskoristili, Stan nije renoviran jako dugo ali nije nitko zivio u njemu vec 20 godina. Pvc stolarija je nova. Parket u toj sobi je u solidnom stanju. Na zidovima su bile tapete koje treba skinuti do kraja. Zelja nam je terasu uciniti funkcionalnom za druzenje , rostiljanje i opustanje.Najprije bi trebali arhitekta da nam poslozi prostor kako bi ga maksimalno iskoristili, pa nakon tog nam treba izvodjac radova.

Adaptacija ili rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora: 128 m2
 • Kada Vam treba ova usluga?: Što prije

Potreban mi je arhitekt i statičar, jer se radi o kući koja je dosta stara i potrebna je potpuna rekonstrukcija, možda čak da se pojedini dijelovi poruše, i da se napravi iznova. Zbog svega toga mi je potreban statičar jer je potrebno provjeriti stabilnost, i naravno arhitekt da bi se napravio plan za gradnju.

Unutarnji dizajn (dizajn interijera)

 • Vrsta objekta: Ostali poslovni prostori
 • Površina objekta ili prostora (m2): 160
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Ideja je za sad, budući da ograničeni s vremenom, farbanje kafića, razmještaj i sređivanje rasvjete te bi oko toga trebao vašu pomoć. Radi se o postojećem ugostiteljskom objektu koji imam u planu preuzeti. Sto se tiče mojih ideja, mislio sam ove stepenice u kafiću mijenjati, budući da su premale pa nezgodne za hodati, vece renovirati te šank. Šank je zamišljen da ostane gore podloga ali da se strana oblozi s dekorativnim kamenom, bijelim te da se stavi led rasvjeta (ovisi sto vi mislite isto naravno). Rasvjeta mi je užas, to su one halogenke koje se ugrađuju u knauf, ja bi to sve izvadio i zagletao rupe, tako da bi možda rasvjetu kompletno ispočetka radio. Kafić je zamišljen kao kombinacija dnevnog đira te nešto večernjeg vikendom. Budući da u Kninu debelo prevladavaju cajke ovdje to ne bi htjeli, nego vise neki alternativni đir. Tipa industrijski dizajn s vremenom kad bi ga kompletnog renovirali. Na terasi se nalazi i onaj prostor (drvena kipa, iza je prostor i oprema za palačinke) za palačinke tako da kafić ima i to u ponudi. U dogledno vrijeme bi zatvarali terasu ali to možemo vidjet naknadno. Ukratko zelja je da to bude neki dnevni đir s rok glazbom, da se ljudi onako udobno kao doma osjećaju. https://drive.google.com/folderview?id=1bHot9WnjVhhdCw0P5aosvJQkQOSzqje0

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Imate li građevinsko zemljište?: Da
 • Površina objekta ili prostora: 170 m2
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Kuca 8,5x9,5 m na donjem katu zelim dnevni kuhinju i blagovaonu u jednoj velikoj prostoriji duz cjele kuce hodnik jedno kupatilo/wc i jednu spqvaću sobu unutarnje stepenice za gornji kat na kojemu zelim 3 sobe i kupatilo/wc imam odprilike skicu objekta . U privitku nisu umetnute stepenice za gornji kat dimnjak.i mozda prostorija za pumpu od centralnog grijanja