2 ocjene za tvrtku ALITE j.d.o.o.

5,0 / 5
Vlado A. - prije 2 godine
Za svaku pohvalu. Projekt je napravljen u rokovima, sve u skladu s dogovorom. Ostao je i kao nadzornik gradnje. Ostvarena suradnja je odlična.
5,0 / 5
Nikola B. - prije 4 godine
Zadovoljan sam odabranim arhitektom. Sve je bilo kako smo se dogovorili. Dobio sam građevinsku dozvolu u rekordnom roku. Projekt je bio extra pripremljen. Cjenovno sam također zadovoljan.

Primjeri upita

Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 100
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Ja i suprug planiramo gradnju kuće - prizemnice. Čestica na kojoj planiramo gradnju se nalazi u k.o. Podcrkavlje kčbr. 1/1 (ZK odjel Slavonski Brod). Zanima me cjelokupan postupak od početka ishođenja svih dozvola i projekata sve do ishođenja građevinske dozvole i početka gradnje kuće. Molim Vašu ponudu. Unaprijed zahvaljujem i srdačno pozdravljam!
Split
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 48
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Radi se o obiteljskoj kući tlocrne bruto površine 6x8 m koja se sastoji od suterena , prizemlja, kata i nestambenog četverostrešnog krovišta. Namjera nam je zamijeniti krovište uz dozvoljeni nadozid od 60 cm i ugraditi luminare koji su dopušteni u dužini od 30% dužine vijenca, 2 ili 3 lumanara. Koliko znam ako idemo na sanaciju krovišta treba nam glavni projekt. Zanima me cijena izrade glavnog projekta za navedenu solucija , ali me zanima i što bi trebalo uraditi ako bi se išlo na rekonstrukciju i ishođenje građevinske dozvole za isto krovište sa nadozidom od otprilike 1 m koliko se može graditi obzirom na postojeće okolne kuće i koja bi bila cijena projekta i za ovu drugu soluciju. lp Josip Pocrnja
Split
Vrsta objekta: Stan
Površina objekta ili prostora (m2): 85
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Potrebno je da interijerist isplanira podjelu stana jer postoji takova mogućnost te je sukladno tome potrebno razdvojiti dovod struje. Postoje dvije vertikale za vodu ali mali wc treba proširiti te kao i u većem napraviti tuš bez kade, odvode za perilice robe, podne pločice nije potrebno skidati ali sve instalacije vode treba zamjeniti i modernizirati. Terase treba iznova popločati i natkriti. Bilo bi idealno da interijerist preuzme vođenje i nadzor radova. Hvala!
Drenovci
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 222
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Zanima me koliko se dvosobnih i jednosobnih prostorija za starački dom prema važećim propisima može dobiti iz postojećeg objekta. Cilj mi je otvoriti u navedenom objektu dom za starije i nemoćne s dvosobnim sobama i pratećim sadržajima čajnom kuhinjom, dnevnim boravkom, prostorijom za medicinsku sestru, sobom za njegovateljicu i manjim uredom za mene kao voditelja. Uz objekat se nalazi objekat gdje bi bila kuhinja i vešeraj, tako da bi objekat za koji prilažem nacrte trebalo izvesti samo sobe, sanitarne čvorove, navedene prostorije i čajnu kuhinju. Unaprijed Vam se zahvaljujem!
Rijeka
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 440
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, molim ponudu legalizacije obiteljske kuće ukupne površine cca m2. Kuća se sastoji od suterena, prizemlja, prvi kat i povišeno potkrovlje. Napomena: jedan vlasnik je prizemlja, a ostalog ( suteren, prvi kat i potkrovlje ) je drugi vlasnik, stoga bi trebalo pri izračunu razdijeliti i arhitektonski snimak i statiku i kaznu i vodni i komunalni doprinos. Kuća nema uporabnu dozvolu, u stvarnosti je napravljeno skroz drugačije od projekta. Srdačan pozdrav
Omišalj
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 25
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Vrsta objekta: Obiteljska kuća Površina objekta ili prostora (m2):90 Poštovani, potreban mi je dizajn interijera za dnevni boravak i kuhinju. Riječ je o preuredenju i molimo za prenamjenu prostora(boje..rasvjeta...) Arhitekt nam je potreban za savjet oko razmještaja i uređenja. Kvadratura prostora kojeg bi trebalo urediti(kuhinja i dnevni boravak) iznosi cca 25m2. Hvala na ponudi.
Zagreb-Susedgrad
Vrsta objekta: Stan
Površina objekta ili prostora (m2): 64
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, trebam ideju za što funkcionalnije iskoristiti dnevni boravak koji je svega 20 m2 . U produžetku dnevnog boravka je lođa odakle imam jedino svijetlo. Kuhinja i boravak su povezani bez zida. Kuhinja iznosi 7m2 . Dvije spavaće sobe su dječje , moj prostor za spavanje je u boravku , stoga je prostoru potrebna što funkcionalnija ideja.
Split
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 250
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Obiteljsku kuću s jednim stanom na prizemlju (cca m2) i prostorijom u suterenu (cca40m2),na parceli od (ccam2) se nalazi i garaza u dva nivoa(cca20m2 po nivou) htjeli bi preurediti, nadograditi u kuću za odmor s bazenom u rangu 4* ,(4 sobe svaka s kupatilom cca 20+m2 svaka) dnevni prostor otvorenog tipa na cijeloj etazi ,gdje je sada stan (boravak kuhinja,blagavaonica,wc). Prvi kat (nadogradnja) 2 sobe pogled na jug, teretana na istoj etaži(sjever), Polu-kat (nadogradnja) 2 sobe + kupatila (cca 50m2) + terasa (cca 50m2),u dvoristu preljevni bazen sa strojarnicom, ljetnja kuhinja.
Vrsta objekta: Drugi objekti
Površina objekta ili prostora (m2): 90
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Molim Vas pošaljite nam ponudu za idejni i glavni projekt te nadzor za izgradnju gospodarske zgrade 11x8 m odnosno što je potrebno da bi se dobila građevinska dozvola. Zgrada navedene veličine bila bi visine oko 4 m na koju bi išla željezna konstrukcija i krovni lim sa izolacijom 8-10 cm. Unutar zgrade ne bi bilo nikakvog pregradnog zid, znači zgrada bi imala samo 4 zida, na prednjoj strani (dužina 11 m) nalazila bi se troja ulazna vrata dimezije 3x3m te jedna mala pješačka vrata. Sa stražnje strane (dužina 11 m) nalazili bi se prozori na visini od 2 m jer se stražnji dio zgrade nalazi djelom u zemlji. Od instalacija u zgradu bi išla samo električna instalacija. Ukoliko su Vam potrebni još koji podaci kako bi mogli napraviti ponudu stojim na raspolaganju. Unaprijed se zahvaljujem na ponudi. Lijep pozdrav,
Arhitekti, Nacrti kuća
Mokošica
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 86
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Kat obiteljske kuće. Treba unutarnje uređenje. Željela bi savjete kako obzirom na postojeće stanje (nosivi zidovi..) najbolje iskoristiti prostor te kako isti urediti. Imam nacrt stana koji šaljem. Osobno sam zamislila da ova soba od 18,40 m2 bude kuhinja sa trpezarijim. Voljela bi stručno mišljenje i ideje za najbolje iskoristiti prostor.