2 ocjene za tvrtku ALITE j.d.o.o.

5.0 / 5
Vlado A. - prije 2 godine
Za svaku pohvalu. Projekt je napravljen u rokovima, sve u skladu s dogovorom. Ostao je i kao nadzornik gradnje. Ostvarena suradnja je odlična.
5.0 / 5
Nikola B. - prije 4 godine
Zadovoljan sam odabranim arhitektom. Sve je bilo kako smo se dogovorili. Dobio sam građevinsku dozvolu u rekordnom roku. Projekt je bio extra pripremljen. Cjenovno sam također zadovoljan.

Primjeri upita

Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Stan
Površina objekta ili prostora (m2): 55
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, radi se stanu na prizemnom katu. Stan se nalazi dvojnom objektu od 8 stanova na Malešnici. Za početak bi trebao projektno rješenje, odnosno da vidimo što se može napraviti glede na statiku i kako bi mogli promjeniti izgled stana da bi bio funkcionalan za obitelj. Možete me kontaktirati na broj telefona. Hvala i lijep pozdrav.
Arhitekti, Nacrti kuća
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 180
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Građevinsko zemljiste se nalazi u Petrinji na laganoj padini. Kuca bi se sastojala od suterena gdje bi bila garaza za dva auta te dodatne prostorije za kotlovnicu i slicne namjene. Povrcina suterena cca 90 m2 Iznad toga bi bila prizemnica sa tri spavace sobe te ostale standardne prostorije (90 - m2) Suteren bi bio armirano betonski dok bi prizemlje bila montazna kuca. Prema potrosnji energije, kuca treba biti niskoenergetska s podnim grijanjem. Hvala i lijep pozdrav.
Vrsta objekta: Stambena zgrada
Površina objekta ili prostora (m2): 73
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, trebala bih uređenje poslovnog prostora, radi se o ugostiteljskom lokalu. Prostor je roh-bau. Trenutno raspolažem sa buđetom od . kuna ( gotovinsko plaćanje ). Ono što me zanima je uređenje objekta te koja je vasa cijena za uređenje ugostiteljskih objekta. Radovi bi trebali početi početkom travnja. Hvala, Lijep pozdrav.
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 200
Okvirni rok početka projekta: Zanima me samo informativno
Poštovani, Trebali bi obaviti potpunu rekonstrukciju postojece stare obiteljske kuce. Kuća je na dva kata. Trebali bi zamjenu krovista svih podova rusenje postojecih unutrasnjih zidova, ugradnju kompletne stolarije i sanitarnog sektora. Radovi bi trebali početi kad završi školska godina, tako da se možemo maknuti iz kuće. Najljepša hvala i lijep pozdrav.
Arhitekti, Nacrti kuća
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 380
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Pozdravljeni! Molio bih Vas za ponudu za idejni projekt. Gradili bi objekt sa radionom koja bi bila velika cca m2. Visina bi bila cca 4.5m. U prizemlju kuće bi željeli dva stana cca 50m2 i još jedan stan na katu (u potkrovlju). Za više informacija me možete kontaktirati na mobitel. Hvala. Lijep pozdrav.
Arhitekti, Projekti kuća
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 200
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, Trebali bi ponudu za idejni projekt. Gradili bi obiteljsku kuću, dvokatnicu sa priključenom garažom. U prizemlju bi bio boravak i blagovaona spojena, kuhinja s ostavom, radna soba i manja kupaonica sa tuš kabinom. Na katu smo planirali spavaću sobu, 2 dječje sobe i veća kupaonicu sa kadom i veš-kuhinjom. Broj katastarske čestice je /7, katastarska općina Hrašće. Ulica je Pinturska. Suprug i ja smo vlasnici zemljišta. Za dodatne informacije me možete kontaktirati telefonski. Lijep pozdrav,
Površina objekta: 580
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Rijec je o zgradi na lokaciji: Stjepana Planica 17 Dugave, Novi Zagreb Katastarska opcina Jakusevac Čestica /5 po novoj izmjeri Zgrada posjeduje gradjevinsku dozvolu i prateci nacrt, no nije izgradjena po istoj pa treba legalizirati kompletno izvedeno stanje. Dodatno molimo za ponudu za 2 postupka ukoliko imate tu mogućnost i surađujete sa geodetima : 1. Izrade kompletne dokumentacije za zahtjev za zadržavanjem u prostoru manje stambene zgrade od cca četvornih metara. - geodetski elaborat - izjava staticara - arhitektonska snimka 2. kompletan postupak etažiranja s provedbom upisa vlasnistva - arhitektonski elaborat - potreban geodetski elaborat ostale radnje Oba postupka planiramo ugovoriti s jednim izvodjacem. Dodatne informacije su dostupne na upit. Srdacan pozdrav,
Legalizacija, Legalizacija
Površina objekta: 530
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Trebao bih legalizaciju obiteljske kuće (jedan dio je dograđen 80ih). Radi se o prizemnici sa potkrovljem koje se koristi kao spremište (m2 + m2) + pomoćni objekt (garaža). Dvije su kat. čestice, ali se radi o tome da je jedna naslonjena na drugu. Informacije o zemljištu: Opcina Remetinec, Prsiri 2 Za više informacija me možete dobiti na telefon. Lijep pozdrav, hvala.
Arhitekti, Projekti kuća
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 150
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Lijep pozdrav, Sa ženom smo se odlučili na gradnju prizemnice sa potkrovljem. U potkrovlju smo planirali da bi bile spavace sobe, a u prizemlju kuhinja, dnevni boravak i kupaona. Trebali bi prvo idejni projekt i vašu pomoć sa svom dokumentacijom s obzirom da prvi put ulazimo u takve radove. Kuća se nalazi na području grada Zagreba, točnije u Sesvetama. Hvala.
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 110
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Radi se o kući prizemnici (9x8) + veranda (7m2) koje već postoje, no treba nam nadogradnja u prizemlju cca 30m2. Uz to smo planirali stepenice na kat i gornji kat cca m2 te krov na dvije vode sa mogućnošću stana u potkrovlju. Planovi bi se radili prije ljeta, najkasnije u jesen.