ALITE j.d.o.o.

Split
Arhitekti, Legalizacija
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/3
5+
Godina na tržištu
5+
Broj zaposlenih
5,0
2 ocjene

2 ocjene za tvrtku ALITE j.d.o.o.

Ocjene

5,0
Vlado A. , prije 3 godine

Za svaku pohvalu. Projekt je napravljen u rokovima, sve u skladu s dogovorom. Ostao je i kao nadzornik gradnje. Ostvarena suradnja je odlična.

5,0
Nikola B. , prije 5 godina

Zadovoljan sam odabranim arhitektom. Sve je bilo kako smo se dogovorili. Dobio sam građevinsku dozvolu u rekordnom roku. Projekt je bio extra pripremljen. Cjenovno sam također zadovoljan.

Usluge: Građevinska dozvola, Projekti kuća, Nacrti kuća, Legalizacija objekata, Arhitekti, Projektanti, Dizajn interijera, Legalizacija, Legalizacija kuće, Legalizacija pomoćnih objekata, Uređenje interijera

Drugi izvođači u blizini Splita

ADIS s p.o., Split

 
0 ocjena

Druge usluge u Splitu i okolici

Nedavni upiti

Unutarnji dizajn (dizajn interijera)

 • Vrsta objekta: Stan
 • Površina objekta ili prostora (m2): 22
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, Rado bismo zamijenili raspored spavaćih soba - roditeljsku veću preselili bismo u manju dječju kako bi djeca u većoj, obiteljskoj sobi imala više prostora. Trebali bismo iz veće sobe izbaciti namještaj, srediti sobu (krečenje, tapete, nove utičnice i sl.) i opremiti je za dvije djevojčice, školarke, s krevetima i radnim stolovima i klavirom, koji je već u sobi. U manjoj, dječjoj sobi imamo ormar rađen po mjeri - za nju trebamo uređenje, krevet i savjet kako ga smjestiti. Željeli bismo kompletno uređenje obiju soba u što kraćem roku. Ako su naše želje i zahtjevi izvedivi, molim Vas ponudu.

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 120
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Pozdrav, planiram graditi kuću koja bi se sastojala od podruma (garaža, kotlovnica, spremište, radna soba), prizemlja (dnevni boravak, kuhinja, wc) te potkrovlja (kupaona, 2 sobe, garderoba). Prizemlje (i potkrovlje) ne smiju biti veći od 40m2 za podrum je svejedno. Želio bih iz boravka imati izlaz na terasu koju bih naknadno (nekad možda) zatvorio. Lp,

Adaptacija ili rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 100
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Stara istarska kamena kuća, uvedena struja, voda je u dvorištu i trebalo bi je dovesti do kuće, kao i izgraditi kupaonu i septičku jamu. Kuća je prizemna sa spavaćom sobom, predsoblje i kuhinjom. Tavan i krov s crijepom. Na kuću se nadovezuju dodatne prostorije: vanjska kuhinja, staja koja sada sluzi za odlaganje, i vinska soba. Trebala bih projekat za dvije opcije: adaptacija postojeće kuće ili izgradnja nove iz temelja. Kuća je m2 kuća plus cca m2 dodatnih vanjskih pristorija u nizu . Obje opcije zahtjevaju dovod vode iz dvorišta do kuće, izgradnju kupaonice i sanitarnog čvora te septičku jamu. Kuća bi trebala imati prizemno predsoblje, dnevni boravak i kuhinju, te spavacu sobu, te na tavanu još jednu sobu koja bi mogla služiti kao ostava. Ujedno bih htjela prenamijeniti prostor nekadašnje staje i vanjske kuhinje u dva apartmana za iznajmljivanje.

Adaptacija ili rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 150
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Renovirao bi kamenu kucu (u centru Starog Grada na Hvaru) s dotrajalim drvenim podovima i dvor. Treba zamijeniti podove, vodovodne cijevi i djelomicno struju. Fasadu na 1. katu treba obnoviti. Prosirio bi kuhinju pomicanjem par ne-nosivih zidova (da stane hladnjak). itd. Trebam arhitekta da definira sto i kako treba napraviti i da napravi projekt.

Adaptacija ili rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Drugi objekti
 • Površina objekta ili prostora (m2): 100
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

stara drvena vrapčanska kuća (cca m2) sa svim pripadajućim prostorijama uz nju i bunarom za vodu koju je potrebno obnoviti prema starom izgledu i zemljište od ČHV na kojem se ista nalazi sa arhitektonskim rješenjem samog objekta sa pomoćnim objektima uz isti sa hortikultularnim rješenjima cjele površine.

Unutarnji dizajn (dizajn interijera)

 • Vrsta objekta: Uredski prostor
 • Površina objekta ili prostora (m2): 200
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

U okviru planiranoga novo izgrađenoga skladišta potrebno je dati riješenjeu ređenja interijera uredskih i drugih prostora: 5 kancelarija (direktor, komercijala sa dva radna stola, uvoz i fakturiranje sa dva radna stola, financije i računovodstvo sa dva radna stola i neodređen prostor sa jednim do dva radna stola) blagovaona za 8 - 10 ljudi sa čajnom kuhinjom, garderoba za oko 12 radnika sa tušem, muški i ženski WC sa pred prostorom, spremište za čišćenje i dr., prostor za centralno grijanje i ulazni hol sa stepeništem i hodnicima.

Nadogradnja

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 60
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Poštovani, na postojeći legalni objekt tlocrtne površine 7.5 x 8x5 (prizemlje) sa kosim krovom na jednu stranu htio bih nadograditi potkrovlje koje bi ostalo u navedenim gabaritima i krov bi bio na dvije strane. Tavanski prostor bi bio bez prezida u potpunosti otvoren i maximalna visina od poda do vrha krova bi bila cca 3 - 3.5 metara. i Zanima me što je sve potrebno za dozvolu gradnje?

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Stan
 • Površina objekta ili prostora (m2): 70
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Pozdrav, Zanima me gradnja male prizemnice, stana od 70-80 m2. Stan bi trebao imati kuhinju s sankom, dnevni boravak, dvije spavaće sobe (jedna veća i jedna manja), kupaonicu, mali wc i malu terasu. Zamišljen je kao moderan stan s pripadajućim kućanskim aparatima i tehnikom. Stan bi se gradio na selu u Istri, s puno okućnice. Hvala, Lijep pozdrav

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Drugi objekti
 • Površina objekta ili prostora (m2): 50
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Postovani, trebao bih projekt za jednostavnu gradevinu pa bi se htio konzultirati sa arhitektom. Lokacija Gradici, Velika Gorica. Prvenstevno me zanima cijena projekta a okvirno i materijala i radova. Gradevina bi bila na cestici uz obiteljsku kucu (sa urednom dokumentacijom), sastojala bi se od natkrivene terase i zatvorenog dijela sa 2 prostorije, na zajdnickoj AB ploci dimenzija 5x10m. Zatvoreni dio bi htio da bude kao drvena vrtna kucica. Svaka prostorija sa jednim vratima i prozorom na dvorisnu stranu. Cijela konstrukcija od drveta. Pokrov sam mislio lim, imitacija crijepa sa izolacijom. Buduci je blizu kuce koja ima manju povisenu terasu prema dvoristu, sam krov pomocnog objekta bi trebao biti sto nizi/blazi da ne zaklanja pogled prema dvoristu (koliko je moguce), a prema prostornom planu moze biti jedno ili dvo-stresni. Na susjednoj cestici je pomocni objekt uz medu stoga se prema prostornom planu moze graditi blize od 3m. Na terasi bi bio zidani rostilj sa radnom plohom. Neke jednostavnije radove bi mogli izvesti sami (npr. iskop, batoniranje deke i hidroizolaciju) Nadam se da je ovo dosta informacija, u prilogu nekoliko amaterskih skica ideje. Pozdrav,

Adaptacija ili rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 90
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Htio bi staru obiteljsku kuću renovirati i možda nadograditi. Neznam što je od mojih zamisli izvedivo odnosno što nije. A neznam ni koliko otprilike bi me koštalo. Trebao bi nekoga tko bi mogao ponuditi ideju tj. napraviti projekt. Možda bi nadogradio krov cca 40m2, i renoviralo kuću (izmjena rasporeda)cca 90m2.