Usluge

Primjeri upita

Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Postavljanje pločica s hidroizolacijom u dvije kupaone (podrum i kat) uz djelomično ravnanje zidova, obje imaju walk-in tuš kabine, zidane pultove na koje je potrebno također staviti pločice, zalijepiti u svakoj ogledalo 90xcm među pločice. Jedna kupaona ima dva zida pod zemljom te je njih potrebno hidroizolirati iznutra na negativan tlak te postaviti knauf s odmakom na koji bi išle pločice ili utiplati stirodur ili predložiti neko treće riješenje, te dovršiti vodovodnu instalaciju nakon izrade hidroizolacije, a prije postavljanja pločica jer taj dio vodoinstalacije strši van zida i nalazit će se u šupljini iza knaufa ili će biti urezan u stirodur. U jednoj kupaoni je potrebno postaviti nosače i knauf za wc i bide. Osim kupaona gdje ima oko 73 kvadrata pločica u ostatku je potrebno izravnati pod za postavljanje laminata. Također je potrebno dovršiti struju, postaviti dvije fidovke za kupaonice te jednu kutiju za struju u podrumu. Molim ponudu, Hvala.
Gradnja kuće, Građevinski radovi
Dugo Selo
Ukupna površina objekta: 115
Tip gradnje: Montažna gradnja
Imate li građevinsku dozvolu?: Ne
Za koji nivo izvedbe želite ponude?: Niski ROH-BAU (zemljani radovi, hidro izolacije, toplinske izolacije i građevinski radovi)
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Ovim putem vam se javljam radi dostavljanja ponude za izgradnju temelja obiteljske kuće. Naime, u postupku sam gradnje kuće u Dugom Selu. Radi se o montažnoj gradnji, površine m2 neto, katnica, izvođača Domus plus d.o.o.. Kroz slijedećih 30-40 dana očekujemo odobrenje građevinske dozvole te namjeravamo odmah krenuti s realizacijom, odnosno postupkom gradnje. Građevinsko zemljište je pristupačno, ravno, bez izvanrednih osobina ili problema. Konkretne detalje o broju čestice i sl. dostavljam po potrebi. Arhitekti su mi, u svrhu prikupljanja ponuda za izgradnju temelja, sastavili troškovnik kojeg Vam dostavljam u privitku. Ukoliko smatrate da je potrebno, mogu Vam poslati i dijelove glavnog projekta iz kojeg je vidljiv tlocrt. Za bilo kakva pitanja stojim na raspolaganju putem ovog maila, kao i putem broja mobitela. S poštovanjem,
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, kompletno će se renovirati kuća koja ima dva kata po 50m2; stavljat će se novi parketi i pločice, elektroinstalacije i vodoinstlacije, rušenje 2 kupaonice od 5m2, bojanje svih zidova , ruši se zid u prizemlju između kuhinje i blagovaone, mijenjat će se centralno grijanje. U prilogu vam dostavljam kompletnu dokumentaciju za adaptaciju kuce. Moja je zelja da se sa radovima krene sto prije. Sve dodatne informacije dostupne su na ovaj mail. Kuca se moze pogledati preko vikenda, a mozda i po dogovoru ovisno o slobodnome vremenu. Ulica Remete,Maksimir
Gradnja kuće, Gradnja kuće
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Radi se o izradi visokog potkrovlja drugog kata obiteljske kuće u Kaštel Starome dimenzija 12x10m. Potrebni su sljedeći radovi: 1. zidanje pune visine zidova (2,3m) poroterm ciglom š=20 cm d=38cm sa vertikalnim i horizontalnim serklažima 2. izrada armirano betonske ploče (na dvi vode, sa jednim dimnjakom) 3. krovopokrivački radovi na AB ploči: - postavljanje izolacionih elemenata-folija, kamena vuna, drvena konstrukcija potrebna za montažu crijepa (kantinele i murali) 4. limarski radovi-horizontalni oluci i vertikalni ispusti na dvije strane krova. Najhitnije mi je potrebna izrada stepeništa! Šaljem Vam izvadke iz projekta vezano za ponudu. Potrebna mi je ponuda izvođačkih radova (materijal nabavlja investitor). Molim ponudu. Hvala.
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, planiram adaptaciju marles kuće u nizu u Zaprešiću. Potrebni su slijedeći radovi: instalacije (struja i voda), bojler plinski zamijeniti i staviti veći za cijelu kuću, podigli smo potkrovlje u roh bau stanju za kupaonicu garderobu i jednu spavaću sobu. Na donjem katu bismo od velike kupaonice napravili manju kupaonicu i garderobu. zamijeniti podove u hodniku - popločati, u sobi povezanoj s garažom stavili bismo klizna vrata, uredili i napravili vešeraj, u garaži je potrebno postaviti pod (popločati), postaviti ventilaicju i grijanje. Dodatno bismo promijenitli 6 kom sobnih vrata i kuhinju po mjeri. Ukupna površina kuće je m2. Molim ponudu. Hvala.
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Adaptacija unutarnjeg prostora prizemlja objekta. Površina m2 Loakcija : Lovran Prostor je u roh-bau stanju. Potrebni građevinski i završni radovi prema priloženom projektu i troškovniku do faze "ključ u ruke" Primarno rješavanje injektiranje hidroizolacije zidova radi spriječavanja kapilarne vlage. Rok početka radova : Odmah Rok završetka radova : Do 6. mjeseca Molim ponudu, Hvala.
Pula
Ukupna površina objekta: 117
Tip gradnje: Klasična gradnja
Imate li građevinsku dozvolu?: Da
Za koji nivo izvedbe želite ponude?: Niski ROH-BAU (zemljani radovi, hidro izolacije, toplinske izolacije i građevinski radovi)
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Zainteresirani smo za Vašu ponudu za izvođenje radova na gradnji obiteljske kuće u Puli. U prvitku Vam dostavljamo specifikaciju i količine potrebnih radova. Iz ponude možete izostaviti radove na parkingu, isti neće biti realiziran u ovoj fazi (u stavku 1.4 i 2.4 priloženog troškovnika). U isčekivanju Vaše ponude, Srdačan pozdrav i Nikol
Sveta Nedelja
Ukupna površina objekta: 140
Tip gradnje: Klasična gradnja
Imate li građevinsku dozvolu?: Ne
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Obiteljska kuća u Kerestincu, Dekanići V odvojak. Trenutno smo u procesu ishodovanja građevinske dozvole stoga se nadamo početku gradnje kroz par mjeseci. Molim ponudu prema troškovniku i projektu na slijedećem linku: https://1drv.ms/f/s!Avl5DwWX65_cp3Pk66RZ-iEELT1J. Molim ponudu, Hvala.
Gradnja kuće, Gradnja kuće
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Uređivali bismo staru kamenu kuću u Stankovcima, zaleđe Pirovca, rušenje jednog dijela koji je dozidan do kamene kuće, te stepeništa i zidanje nove prostorije i stepeništa, skidanje postojećeg krovišta na 2 vode i izrada novog, betoniranje deke na cijeloj kući, obnova (fugiranje kamena-fasade), izrada drvenih vrata i prozora. Projekt u privitku. Molim ponudu. Hvala.
Gradnja kuće, Gradnja kuće
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Postovani, vlasnica sam objekta u Ulici Kamila Pamukovica 32e u Vodicama i po pravomocnoj trebam izgradnju kata,tavana i ravnog krova (70*2 prizemlje i kat izgrađeni). Nadogradila bi drugi kat. Nacrte sam poslala u prilogu. ako ste zainteresirani,molim Vas da mi posaljete ponudu. Lijepi pozdrav,


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu