Zatraži besplatne ponude za asfaltiranje u Koprivnici

25 izvođača u blizini

Već 2.229 korisnika iz Koprivnice pronašlo je izvođača na trebam.hr

3 najboljih ponuđača za asfaltiranje Koprivnica, 2022

1 završen projekt s prosječnom ocjenom 4,7

ASFALT-GRADNJA d.o.o.

4,7
1 ocjena
10+
Godina na tržištu
5+
Broj zaposlenih

Usluge: asfaltiranje, asfaltiranje dvorišta.

Zatraži ponudu

Usluge: popločavanje dvorišta, drvene nadstrešnice, rušenje objekta, uređenje okućnice, iskopi bagerom, iskopi, pergole, asfaltiranje dvorišta, metalne nadstrešnice, uređenje dvorišta, nadstrešnice za auto, nadstrešnice za balkone, asfaltiranje, nadstrešnice, uređenje vrta, nadstrešnica za vrata.

Zatraži ponudu

Usluge: asfaltiranje dvorišta, asfaltiranje.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

  • Koliko debela treba biti podloga za polaganje asfalta?

    Priprema podloge vrlo je važna jer samo čvrsta podloga jamči dugi vijek trajanja asfalta. Da bi se položio asfalt potrebno je iskopati oko 60 centimetara zemlje. Ako će tlo biti pod većim opterećenjem (primjerice, zbog vožnje kamiona ili teretnih kombija), nužno je iskopati i više od 60 centimetara. Prvih 40 centimetara iskopa prekriva se šljunkom, a sljedećih 20 sitnim pijeskom. Grubi i sitni šljunak moraju se dobro utisnuti prije nanošenja sljedećeg sloja. Pri pripremi podloge za asfaltiranje moramo voditi računa i o odstupanju terena od 2% od zgrade, zbog odvoda vode. Na pripremljenu površinu polaže se asfalt (grubi 5 cm i fini 3 cm).

  • Koje su prednosti i nedostaci popločanog ili asfaltiranog dvorišta?

    I popločavanje i asfaltiranje imaju svoje prednosti. Asfalt se na prikladnu podlogu polaže vrlo brzo, u jednom danu, jednostavan je za održavanje i ima praktički neograničen vijek trajanja. Opločnici se pak ljeti ne pregrijavaju, lakše ih je preurediti, a uz to im je izgled prirodniji i ugodniji.

  • Koja je debljina asfalta potrebna?

    Na već pripremljenu podlogu polaže se oko osam centimetara asfalta (grube debljine 5 cm i fine debljine 3 cm).