Zatraži besplatne ponude za montažu namještaja u Koprivnici

35 izvođača u blizini

Već 2.225 korisnika iz Koprivnice pronašlo je izvođača na trebam.hr

4 najboljih ponuđača za montažu namještaja Koprivnica, 2022

6 završenih projekata s prosječnom ocjenom 4,9

DRVOPLAST-AD j.d.o.o.

4,8
3 ocjene
5,0
Jadranka K. , prije 6 godina

Pomoću ekipe Trebam.hr javio nam se gospodin Dražen Juračić i to već sljedeći dan po poslanom upitu. Gospodin je odmah došao u izmjeru i dao predračun. Već nakon dva tjedna, kuhinja je bila gotova. Montažu je izvodio sam gospodin Juračić i njegov kum koji je čak izvodio i električarske poslove. Majstori su bili i više nego za deset: vrlo precizni, temeljiti i ljubazni. Kuhinja je predivna. Gospodin Juračić je zaista jako dobar majstor koji je za svaku pohvalu i preporuku.

5,0
Nikola B. , prije 5 godina

Gospodin Dražen je od 5 ponuđača bio najpovoljniji u izradi kuhinje po mjeri. Što se tiče kuhinje, sve je bilo točno kako smo se dogovorili, svaki detalj i moju želju je poštivao. Kuhinja je montirana u dogovorenom roku i prekrasna je. Hvala mu još jednom. Treba se više oglašavati i u drugim županijama, a ne samo Međimurskoj, da ljudi čuju za njega.

5+
Godina na tržištu

Usluge: namještaj po mjeri (sobe, kreveti...), ugradbeni ormari, stolari, montaža kuhinje, ormari po mjeri, kuhinje po mjeri, montaža namještaja.

Zatraži ponudu

Sve je bilo u skladu s dogovorom. Zadovoljna sam!

20+
Godina na tržištu
Provjereni izvođač

Usluge: kuhinje po mjeri, stolari, namještaj po mjeri (sobe, kreveti...), ormari po mjeri, ugradbeni ormari.

Zatraži ponudu

PALKOVIĆ d.o.o.

4,8
2 ocjene
5,0
Martina Š. I. , prije 1 godinu

Izvođač je vrlo brzo poslao skicu i predračun za posao, držali su se dogovorenih termina izmjere i postavljanja. Sve je odrađeno u roku i kako je dogovoreno.

Hvala. Marija; Palković d.o.o.

4,7
Iva C. , prije 8 mjeseci

Jasna i točna komunikacija, javljanje na poziv, ljubaznost, dostupnost, poštivanje rokova.

Koordinacija prilikom montaže.

20+
Godina na tržištu
100+
Poslanih ponuda
10+
Broj zaposlenih

Usluge: montaža kuhinje, namještaj po mjeri (sobe, kreveti...), kuhinje po mjeri, montaža namještaja, ugradbeni ormari, stolari, ormari po mjeri.

Zatraži ponudu

SKROZ d.o.o.

 
0 ocjena
5+
Broj zaposlenih

Usluge: gradnja kuće po fazama, elektroinstalacije, motor za garažna vrata, adaptacija stana ključ u ruke, montaža namještaja, adaptacija stana, montaža kuhinje, podizna garažna vrata, gradnja kuće, dvokrilna garažna vrata, električar, kip garažna vrata, renoviranje stana, građevinski radovi, građevinske tvrtke, elektroinstalater.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

  • Zašto angažirati profesionalnog montera namještaja?

    Uz stručnu pomoć, vaš će namještaj biti postavljen brže i bez nepotrebnih grešaka. U mnogim slučajevima to osigurava dulji vijek trajanja namještaja.

  • Uključuje li ponuda za ugradnju kuhinje cijenu montaže elektro i vodovodnih elemenata?

    Elektroinstalacijski i vodoinstalaterski radovi naplaćuju se posebno, stoga prije prihvaćanja ponude, provjerite jesu li uključeni u cijenu.

  • Kako se pripremiti za dolazak montera namještaja?

    Prije dolaska montera pripremite prostor u kojem će stajati namještaj. Prostor treba biti uredan, zidovi i podovi suhi, a pristup prostoru nesmetan. Također, pripremite nacrt ili skicu električnih i vodovodnih instalacija u prostoriji kako biste po potrebi mogli instalatera upoznati s tim.