Zatraži besplatne ponude za montažnu kuću u Šibeniku


Već 3.367 korisnika iz Šibenika pronašlo je izvođača na trebam.hr

3 najboljih ponuđača montažnih kuća Šibenik, 2022

1 završen projekt s prosječnom ocjenom 1,0

5+
Godina na tržištu

Usluge: kameni podovi, ograde, žičane ograde, kamene stepenice, krovišta, krovopokrivački radovi, kovane ograde, balkonske ograde, postavljanje krova, kamene ograde, pokrivanje krova, izolacija krova, limeni pokrovi, izrada krovišta, staklene ograde, krovopokrivači.

Zatraži ponudu
5+
Broj zaposlenih

Usluge: knauf, montažne kuće, pvc ograde, pokrivanje krova, krovopokrivači, gradnja kuće, žičane ograde, knauf radovi, iskopi bagerom, vinil podovi, renoviranje stana, staklene ograde, građevinski radovi, ograde za dvorište, popločavanje dvorišta, pergole.

Zatraži ponudu

IVANOVO KORITO d.o.o.

1,0
1 ocjena
5+
Broj zaposlenih

Usluge: montažne vikendice, montažne kuće prizemnice, male montažne kuće, gradnja kuće, građevinski radovi, adaptacija kuće, gradnja kuće ključ u ruke, montažne kućice za odmor, gradnja kuće po fazama, montažne kuće, niskoenergetske montažne kuće, građevinske tvrtke, montažna kuća ključ u ruke.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Koje su prednosti montažnih kuća?

  Najveća prednost montažnih kuća je brza implementacija. Klasična gradnja kuće može trajati više od godinu dana, dok je montažna kuća gotova za tri mjeseca. Montažne kuće su također jeftinije od klasično građenih kuća.

 • Koji su nedostaci montažne kuće u odnosu na klasično izgrađenu kuću?

  Moderne montažne kuće jednako su stabilne, čvrste i izdržljive kao i klasično građene kuće, tako da izgradnja ili kupnja montažne kuće nema očitih nedostataka.

 • Koji su nedostaci montažne kuće u odnosu na klasično izgrađenu kuću?

  Moderne montažne kuće jednako su stabilne, čvrste i izdržljive kao i klasično građene kuće, tako da izgradnja ili kupnja montažne kuće nema očitih nedostataka.

 • Jesu li drvene montažne kuće stabilne poput klasičnih kuća od opeke?

  Dobro izgrađene drvene montažne kuće jednako su stabilne i trajne kao i klasično izgrađene kuće. Montažne kuće također su sigurne od požara, potresa i drugih elementarnih nepogoda.

 • Koliko traje postavljanje montažne kuće?

  Postavljane montažne kuće ovisi o složenosti gradnje (veličina kuće, lokacija, korišteni materijali), ali normalna montažna kuća može se sagraditi za tri mjeseca.

 • Što znači pojam pasivna kuća?

  Pasivna kuća moderna je kuća kojoj je za funkcioniranje potrebno izuzetno malo energije, otprilike 15 kWh/m2 ili manje. To znači da troši oko 80% manje energije od klasičnih kuća. Izgradnja pasivne kuće mnogo je skuplja od klasične, ali ulaganje će se isplatiti zbog niskih mjesečnih troškova.

 • Jesu li montažne kuće ekološki prihvatljivije od klasičnih kuća od opeke?

  Montažne kuće su ekološki prihvatljivije od klasično izgrađenih kuća jer se tijekom gradnje proizvodi manje otpada. To, naravno, ne znači da ne možemo izgraditi ekološki prihvatljivu kuću od opeke. Dapače, upotrebom odgovarajućih materijala čak i klasično izgrađena kuća može biti vrlo ekološki prihvatljiva. U današnje se vrijeme teži tome da sve novoizgrađene kuće, bilo montažne ili klasične, budu niskoenergetske.

Nedavni upiti za montažne kuće, Šibenik

Montažna kuća ROH-BAU

 • Okvirna površina objekta (m2): 40
 • Tip montažne kuće: Prizemnica
 • Da li već imate građevinsko zemljište?: Da
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Dobar dan, imam montažni objekt u Šibeniku od 40m2. Objekt je potrebno sanirati jer je krov postavljen neispravno i voda je probila par zidova. Zidovi su SIP paneli pa mi je potrebna zamjena tih SIP panela s novima. Potrebno mi je novih 12 potpornih greda s 24 metalna nosača za iste. Grede su cca cm i to su I grede (I joist) 6x20cm. Lim na krovu je neispravno postavljen pa je potrebno sanirati i krov. Objekt bi trebalo sanirati do početka 5. mjeseca. Potrebne su mi zasebne ponude za zid, grede i krov. Hvala unaprijed i lijep pozdrav,

Montažna kuća Ključ u ruke

 • Okvirna površina objekta: 110 m2
 • Tip montažne kuće: Prizemnica
 • Da li već imate građevinsko zemljište?: Da
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Meni treba prizemnica sa posebno 3 manje sobe, kupatilom i WC, te malom kuhinjom i dnevnim boravkom sa posebnim ulazom na jednoj strani i 1 manja soba, dnevni boravak zajedno s kuhinjo, WC i kupatilo sa posebnim ulazom. Dakle na prvo opisanom bi živjeli moja tri sina, a u drugo opisanoj bih posebno živjela ja, znači isti objekt, samo odvojeno svaki sa svojim ulazom. Sada prodajem staru kuću i odlučila bih se za tako nešto ili nešto slično mom razmišljanju po vašem prijedlogu, naravno uz odgovarajuću ponudu i cijenu. Znači počela bih s gradnjom za nekih 3-4 mjeseca otprilike. Ako imate kakvu ponudu za mene molim da m ju proslijedite na moj mail, naravno uz obaveznu cijenu ključ u ruke, predloženog. Unaprijed zahvaljujem, lijepi pozdrav!

Montažna kuća Ključ u ruke

 • Okvirna površina objekta: 90 m2
 • Tip montažne kuće: S potkrovljem
 • Da li već imate građevinsko zemljište?: Da
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Na terenu od m2 postoji objekt stari koji bi trebalo srušiti. Struja , voda i kanalizacija po tipu septičke jame.Zanimala bi me montažna kuća tipa prizemnice sa visokim potkrovljem . Donja etaža cca 45 m2 (kuhinja, dnevni boravak, kupaona i 2 spavaće sobe ) , a u potkrovlju isto . Terasa mi je isto vrlo važna , kvadrature oko 20 m2 sa roštiljem .