ZELENA SOBA j.d.o.o.

Zagreb
Arhitekti, Legalizacija
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/3
5+
Godina na tržištu
10+
Završenih projekata
500+
Poslanih ponuda
Odabir klijenata 2016
Odabir klijenata 2017
4,9
11 ocjena

11 ocjena za tvrtku ZELENA SOBA j.d.o.o.

Ocjene

5,0
Tereza G. , prije 5 godina

Predložili su mi lijepa idejna rješenja, nekoliko varijanti, odabrala sam ono koje mi se najviše svidjelo.

5,0
Snježana B. , prije 5 godina

Sve je napravljeno odlično. Često sam mijenjala ideje, no bili su jako strpljivi, izlazili su mi maksimalno ususret svaki put. To je za mene bio najbolji mogući odabir arhitekta.

4,7
Natalija V. , prije 5 godina

Pohvala za pristupačnost. Još smo u dogovorima oko varijanti idejnog projekta pa mi je teško s ove točke dosadašnjeg poslovanja uočiti bilo kakve nedostatke koje bi trebalo poboljšati.

5,0
Anita I. , prije 6 godina

Izvođač je obavio posao u najkraćem roku i to vrlo kvalitetno, s više rješenja. Sve je bilo po dogovoru. Odgovarao je na sva pitanja koja sam postavila i sve detaljno objasnio. Jako smo zadovoljni.

5,0
Denis K. , prije 6 godina

Sve je bilo prema dogovoru i napravljeno u vrlo kratkom roku. Dano nam je na izbor više varijanti i jednu od njih smo odabrali.

5,0
Ljilljana P. , prije 6 godina

Jedino Zelena soba se javila, izvršila pregled objekta i izložila svoje mišljenje. Zbog njihove ozbiljnosti, preporučamo njihov rad i za lukrativnije poslove. Gospodin se ponio jako profesionalno, iako je veoma zauzet došao je do nas, nije nam ništa naplatio već dao svoje stručno mišljenje. Hvale je vrijedan. Dajem im najvišu moguću ocjenu.

5,0
Mirjana J. , prije 7 godina

Tražeći ponudu za preuređenje interijera preko trebam.hr, dobila sam pet ponuda. Odabrala sam ponudu ZELENE SOBE j.d.o.o.  Jerka Ćorluke, dipl. ing. arh. Presudna je bila pristupačnost u komunikaciji, razumijevanje mojih želja, profesionalnost i dolazak u stambeni prostor gdje mi je jasno objašnjeno kako se iz određene kvadrature može realizirati još jedna soba. Napravljeno je, za mene neočekivano, šest vrlo detaljnih nacrta u vrlo kratkome roku po pristupačnoj cijeni koja nije bila presudna u odabiru. Trenutačno sam u dilemi po kojemu bih nacrtu realizirala svoje želje jer su svi kvalitetni. Rad navedenoga ureda ZELENE SOBE j.d.o.o.  Jerka Ćorluke, dipl. ing. arh., ocijenila bih najvišom ocjenom zbog profesionalnosti, pridržavanja rokova, pristupačnosti cijene, komunikaciji i realizaciji mojih zahtjeva.

5,0
Tamara Č. , prije 7 godina

Jako sam zadovoljna uslugom arhitektonskog studija pod vodstvom gosp. Jerka Ćorluke i po meni zaslužuju odličan! Komunikacija je bila izvrsna tijekom cijelog trajanja posla, usluga profesionalna, brza a moram reći da sam dobila i korisne savjete mimo onog što je dogovoreni posao obuhvaćao. Stoga, toplo preporučam ovu ekipu - mladi su, vrlo ugodni i stručni, što je najvažnije.

5,0
Lorena C. , prije 6 godina

Jako sam zadovoljna izvođačem. Sve je bilo na najvišem nivou.

5,0
Tomislav B. , prije 6 godina
Prikaži više

Usluge: Arhitekti, Nacrti kuća, Legalizacija, Projektanti, Legalizacija pomoćnih objekata, Legalizacija objekata, Građevinska dozvola, Uređenje interijera, Dizajn interijera, Legalizacija kuće, Projekti kuća

Drugi izvođači u blizini Zagreba

Druge usluge u Zagrebu i okolici

Nedavni upiti

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 140
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Kuća prizemnica cca - m2, graditi će se na placu gdje je stara kuća i potrebno ju je srušiti. Kuća se treba sastojati od 3 spavaće sobe, od toga dvije dječje sobe srednje veličine i jedna veća sa garderobom, prostrani dnevni boravak sa kuhinjom, kupaonica i ostava. Kuća će se graditi u Beketincima, nedaleko Osijeka. Molim ozbiljne ponude. Hvala, LP.

Adaptacija ili rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 200
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Ideja nam je sljedeća: rekonstrukcija cijele kuće, novi ravni krov (ili krov s blagom kosinom na jednu stranu - na slikama prema kući do) uz probijanja izlaza na pročelju vidljivom na slici Kuca (1).jpg. Na tom dijelu bi izlaz vodio na terasu koju bi htjeli izraditi. Podrumski dio bi zadržali ali bi mu promijenili namjenu.

Unutarnji dizajn (dizajn interijera)

 • Vrsta objekta: Stan
 • Površina objekta ili prostora (m2): 8
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Radi se o master kupaoni koja je povezana sa spavaćom sobom. Cilj je izbjeći radove poput uklanjanja postojećih sanitarija (kada, umivaonik ostaju), a prostor osimsliti funkcionalno i estetski. Najveći problem prostora je prozor koji se nalazi na istom zidu kao i umivaonik (dupli) pa je nemoguće montirati ogledalo bez zatvratanja prozora. Tražim idejno rješenje tog problema kao i rješenje za izradu ostale opreme (po mjeri). U kupaonu je nužno smjestiti i perilicu i sušilicu.

Nadogradnja

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 100
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Obiteljska kuća u starom dijelu Srdoča. U prizemlju ljetna kuhinja i konoba,a u nivou ulice stan cca 75 m. Iznad pola površine sa kosim krovom a druga polovica ploča. Visina od najdonje točke je 5m.a do sljemena 6,5m. Namjera je da se skine postojeći krov,izlije ploča na drvenu konstrukciju tavana cca 50m, i ozida visoko potkrovlje .

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 100
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Zidana prizemnica do max m2. Garaža za jedan auto. Kuhinja spojena sa boravkom, a u kuhinji otok. 2 manje sobe . 1 veća soba. 1 kupaona. 1 odvojeni wc. mala kotlovnica zbog peći na drva. kuća bi imala plasticnu stolariju, podno grijanje(plin drva). jednostavan krov(crijep), sa jednim dimnjakom. U privitku prilažem otprilike izgled kuce kuća u privitku ima dvije sobe, i prostor izmedu kuhinje i boravka ja bi imao spojeno.

Unutarnji dizajn (dizajn interijera)

 • Vrsta objekta: Stan
 • Površina objekta ili prostora (m2): 80
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Želimo ofarbati stan, urediti zidove (možda i kakvim tapetom) te trebamo pomoć kod dekoriranja zidova u kuhinji (kuhinjske elemente ne bi dirali), promjenili bi kauč u DB koji je spojen s kuhinjom, uredili bi sobicu za djevojčicu od 2g (trebamo sve osim ormara s obzirom da u prostoriji postoji već ugradbeni ormar), drugu za dječaka od 10g (trebamo sve osim ormara s obzirom da u prostoriji postoji već ugradbeni ormar), te bi u potkrovlju osmislili spavaću sobu za nas roditelje (trebamo sve osim ormara s obzirom da u prostoriji postoji već ugradbeni ormar). Volimo minimalizam i jednostavnost kao i praktičnost ali svakako bi voljeli da prostor zrači toplinom.

Adaptacija ili rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Stan
 • Površina objekta ili prostora (m2): 15
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Loggiu bi trebalo prenamijeniti u malu spavaću sobu, tako da stane samo bračni krevet, na način da se uzme malo - cca pola metra od dnevne sobe. Kvadratura loggie je 4m2, a dnevna soba, zajedno s kuhinjom čini 20m2. Razbio bi se zid u dnevnoj sobi koji graniči s loggiom, i uzelo bi se prostora iz dnevene i dio loggie, do zida (dakle ne cijal loggia). Od zida do balkonske ograde, koji je zračni prostor bi se ostavilo, da ostane mali balkon. Stavila bi se 2x klizna vrata. Bitno je dobro riješiti izolaciju, provesti grijanje da ta nova, polusoba bude u upotrebi tijekom cijele godine. Upitno je i rješavanje klima uređaja. Sadašnja vanjska jedinica se nalazi na sadašnjoj loggi, ne može se staviti na fasadu zgrade, mora se ostaviti prostor za nju, u dijelu balkona koji bi ostao na kraju, da se montira možda na pod-pločice. Molila bih ponudu cijene s uključenim svim navedenim radovima i materijalom i u kojem roku se taj zahvat može realizirati, tipa tjedan dana ili koliko već. slati ponude na e-mail

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 130
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Pozdrav, Zanima me okvirna cijena izrade Glavnog projekta za obiteljsku kuću na kat, ukupne neto površine cca m2 koja bi se gradila po principu montažne kuće. U prizemlju bi bio open space prostor s kuhinjom, blagavonicaom i dnevnim boravkom, ne manji od 45m2 s izlazom na terasu od cca 15m2, ostava uz kuhinju, vešeraj, wc, ulazni prostor, i stepenice. Na katu 3 spavaće sobe i kupaonica. Preferiramo jednostavnu "cube" konstrukciju s ravnim krovom i francuskim prozorima. Hvala unaprijed na ponudama. lp,

Unutarnji dizajn (dizajn interijera)

 • Vrsta objekta: Stan
 • Površina objekta ili prostora (m2): 55
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Živim u novozagrebačkom stanu, na X.katu, svi prozori su okrenuti na zapad. Stan se sastoji od ulaznog hodnika iz kojeg se ide u sve prostorije- kupaonicu, spavaću sobu, sobicu za goste/ radnu sobu i dnevni boravak+ blagovaona+kuhinja ( jedan prostor) iz kojeg se izlazi na uski balkon. Stan je namješten i održavan. Spremamo se farbati zidove i trebam pomoć u odabiru boja. Ujedno, planiram drugačije orijentirati prostor u dnevnom boravku ispred Tv, i trebam procjenu ideje. U mirovini smo, suprug i ja, i samo mi koristimo stan, djeca dolaze

Unutarnji dizajn (dizajn interijera)

 • Vrsta objekta: Stan
 • Površina objekta ili prostora (m2): 68
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Stan se nalazi u Splitu, ukupna površina stana je 67.85m2-imamo ga namjeru uskoro renovirati, mijenjali bi sve pločice u wc i kuhinji, dnevnom boravku uključujući i balkon ( koji bi rušili) pa bi volili dobiti od vas neki plan prostora da ga sto bolje iskoristimo. Željeli bi proširiti dnevni boravak tako da se odreknemo balkona , zelili bi kuhinju sa otokom,da hladnjak bude dio kuhinje te kupatilo s walk in tušom,u ostavi ako se moze stavili bi masinu i sušilicu, zadatak prostora da bude iskorišten sa policama,a dio hodnika na ulazu pokraj malog wc-a gdje je trenutno hladnjak bi stvavili u ugradbeni ormar. Ne znamo kako isplanirati raspored s instalacijama, ako se može rušili bi mali zid između kuhinje i dnevnog boravka,udaljenost zida do klime je 53 cm, neki prijedlog vas boja okvirno,podova, kuhinju i htjeli da bude bijela možda u kombinaciji sa nekom bojom