Savjeti
Arhitekti
Zašto angažirati dizajnera interijera?

Zašto angažirati dizajnera interijera?

1. Sačuvajte vrijeme

Biranje boja, dizajna, svih detalja sve to iziskuje vrijeme koje će se itekako odužiti ako ne možete zamisliti širu sliku interijera. Ponekad se neki detalj poput jednostavne ručke na vratima čini savršen no tek poslije shvatite da ne ide dobro u cjelokupni dojam. Koliko samo vremena možete izgubiti ako se ovaj postupak ponovi više puta. S dizajnerom interijera možete biti sigurni da se ovo neće događati.

2. Sačuvajte novac

Vrlo je teško donijeti odluke koje u isto vrijeme idu u prilog novčaniku i snovima. Da, usluge dizajnera interijera se plaćaju, ali dugoročno zapravo plaćate manje. Svi znamo kako otprilike želimo da izgleda prostor u kojem boravimo, ali često ne znamo kako točno ukomponirati sve naše želje, ili mislimo da znamo pa nas to na kraju košta mnogo više.

Velika prednost jest da dizajneri imaju već razrađenu mrežu distributera dizajnerskog i ostalog namještaja s kojima izravno komuniciraju i dobivaju namještaj po boljoj cijeni, a time i vi dobijete namještaj po boljoj cijeni.

Zatraži besplatne ponude arhitekata

3. Pametno iskoristite prostor

Dizajnera se može angažirati i samo za prijedloge i savjete tako da estetski i funkcionalno potpuno iskoristite vaš prostor, ali najbolje je napraviti i 3D obrade budućeg prostora jer to podrazumijeva smanjivanje svih vrsta neugodnih iznenađenja.Ako imate mali prostor, dizajner se može pobrinuti da je svaki kutak estetski i funkcionalno iskorišten. Ali ponekad je čak teže urediti veliki prostor jer ne znate što bi ste sve u njega stavili, pa takve prostorije znaju izgledati nedovršeno ili zbunjeno, dizajner će se pobrinuti da se to izbjegne.

Minimalističan, elegantan i moderan izgled prostorije.

4. Budite u trendu

Naravno, posao dizajnera interijera je pratiti sve nove trendove tako da možete biti sigurni da će vaš novi prostor biti u skladu sa svim trendovima ili bezvremenski klasičan. Ako znate trendove u dizajnu interijera, možete pronaći nešto što baš vama odgovara i odražava vašu osobnost. Dizajner će vam znati reći što će ostati trend duže vremena, a što je samo trenutno popularno.

5. Izrazite svoju osobnost

Svaki dizajner prvo upozna svog klijenta. Svaki životni prostor odražava osobnost vlasnika. Dizajner će znati savršeno spojiti vašu osobnost sa vašim životnim prostorom dok će u isto vrijeme maksimalno iskoristiti funkcionalnost. Dakle, ako ste četveročlana obitelj sa natrpanim rasporedom, dizajner će prilagoditi prostor vašem životnom stilu. Ako više volite samoću i vrijeme doma provodite kao bijeg od vanjskog svijeta, dizajner će prilagoditi vaš prostor u vašu idealnu verziju.