UPIS NEKRETNINA d.o.o.

Zagreb
Arhitekti, Energetski certifikat, Geodeti, Legalizacija
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/3
5+
Godina na tržištu
10+
Završenih projekata
500+
Poslanih ponuda
5+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2018
Odabir klijenata 2019
4,8
17 ocjena

17 ocjena za tvrtku UPIS NEKRETNINA d.o.o.

Ocjene

5,0
Biserka K. S. , prije 4 godine

Bili su izuzetno brzi , informativni i susretljivi u dogovaranju, a što je meni jako bitno i najpovoljniji.

5,0
Katica J. , prije 4 godine

Nismo još gotovi al svaka pohvala za profesionalnost i pristup klijentu. Sve ide prema dogovoru. Nemam nikakvu primjedbu. Dečki, hvala.

5,0
Zrinka O. , prije 4 godine

Izvođač je brzo i kvalitetno obavio posao. Bio je uvijek dostupan i lagano smo sve dogovorili. Rokovi su ispoštovani.

5,0
Kristina B. , prije 4 godine

Izvrstan posao, odrađeno isti dan u roku od nekoliko sati od poziva. Za ne povjerovati, brzo, profesionalno, uz plaćanje na rate. Jako sam zadovoljna s ovom tvrtkom, rijetko se može naići na takvu brzinu i profesionalnost, uz izuzetno povoljnu cijenu. Za svaku preporuku!

Zahvaljujemo Vam se na povjerenju i cijenimo Vaše mišljenje.

3,7
Vladimir R. , prije 6 godina

Cijena koja je dogovorena je ispoštovana u cijelosti. Što se tiče kvalitete odrađenog posla, još ne znam ocjenu od strane referenta za nadzor postupka legalizacije. Čekam ocjenu predane dokumentacije.

Dogovoreni datum za dolazak odgađao se dva puta, premda sam odmah u startu dao do znanja da sam ograničen rokovima dokada dokumentacija treba biti dostavljena Državnom uredu za legalizaciju. Tek nakon što sam dvaput intervenirao u uredu preko kojeg su mi izvođači dodijeljeni, isti su došli obaviti posao. Sve je plaćeno u cijelosti i do minute u rokovima. Usporediviši sa sličnom dokumentacijom dvojice drugih arhitekata na druga dva objekta zapazio sam da mi na građevini u mom slučaju nisu ucrtana jedna vrata sa stražnje strane kuće kao ni dva prozora bočno te ne znam koliko će mi to problema stvoriti u cijelom postupku.

Sve je odrađeno uspješno, u roku i po standardima struke.

5,0
Tarik i. H. M. , prije 3 godine

Ponuda vrlo brza, korektna cijena i rok izvođenja prihvatljiv. Hvala još jednom.

4,7
Ante T. , prije 3 godine

Sve u redu.

5,0
DRAGUTIN Š. , prije 3 godine

Zadovoljan sam s odrađenim poslom, sve je išlo po planu i kako smo se dogovorili.

Zahvaljujemo Vam se na povjerenju

4,7
Ervin N. , prije 3 godine

Sve dogovoreno je i napravljeno.

Zahvaljujemo Vam se na povjerenju

5,0
Davor F. , prije 3 godine

Sve je odrađeno prema dogovoru. Pohvaljujem.

Zahvaljujemo Vam se na povjerenju

Prikaži više

Usluge: Geometar, Arhitekti, Energetski certifikatori, Geodetski ured, Projektanti, Geodetske usluge, Građevinska dozvola, Geodetski elaborat, Geodetski projekt, Legalizacija pomoćnih objekata, Dizajn interijera, Uređenje međe, Legalizacija kuće, Energetski certifikat za kuću, Parcelacija, Izrada energetskog certifikata, Geodetski snimak, Etažiranje, Uređenje interijera, Legalizacija, Energetski certifikat, Upis u katastar, Geodeti, Energetski certifikat za stan, Nacrti kuća, Projekti kuća, Mjernik

Drugi izvođači u blizini Zagreba

Druge usluge u Zagrebu i okolici

Nedavni upiti

Postojeća zgrada

 • Vrsta objekta: Stan
 • Površina objekta (m2): 57
 • Zašto vam treba energetski certifikat?: Prodaja, iznajmljivanje ili drugo
 • Okvirni rok: 3 tjedna

Stan je u Kutini i kupljen bez energ. certifikata, nije za stanovanje i potrebno je kompletno renoviranje ali zbog zakonske obaveze i straha od kazne uradili bi e.c. , koji će se nakon renoviranja morati ponoviti. Postoji li neki "privremeni" certifikat , ne toliko precizan i naravno jeftiniji, hvala

Pomoćna zgrada / garaža

 • Površina objekta: 28
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, trebala bi legalizirati objekt- garažu koja je dograđena na kuću. Kuća ima m2. Postoji građevinska dozvola za nju ali ne odgovara u potpunosti. Ucrtana je u katastar. Sada bi trebala legalizirati garažu ( cca 28m2, koja je natkrivena i na terasu ima izlaz iz kuće) i riješiti sve potrebno u skladu sa zakonom. Kuća se nalazi u Samoboru, Domaslovec, katastarska općina Domaslovec.

Nova zgrada

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta (m2): 120
 • Zašto vam treba energetski certifikat?: Prodaja, iznajmljivanje ili drugo
 • Okvirni rok: tjedan dana

Poštovani, namjeravam graditi obiteljsku kuću prizemnicu, za čiji kredit mi je potreban energetski certifikat u okviru glavnog arhitektonskog projekta. Radi se tzv. Zelenom kreditu gdje je potrebno priložiti energetski certifikat prema kojemu će biti vidljivo kako će budući objekt imati određenu potrošnju energenata po m2. Konkretnije <50kn/m2 godišnje. LP.

Geodetski snimak (legalizacija)

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, nakon obavljenog predhodnog geodetskog snimka i ostalih postupaka za legalizaciju kuće zaprimili smo pismo Agencije za ozakonjenje nezakonito izgrađenih zgrada u kojem se navodi kako geodetski snimak neusklađen sa tlocrtnim prikazom ostalih navedenih zgrada. Potreban nam je novi geodetski snimak što prije. Adresa: Sarvaš.

Postojeća zgrada

 • Vrsta objekta: Stan
 • Površina objekta (m2): 53
 • Zašto vam treba energetski certifikat?: Prodaja, iznajmljivanje ili drugo
 • Okvirni rok: 2 tjedna

Potreban mi je energetski certifikat za stan koji prodajem, stan se nalazi na Subicevcu Bana Ivana Mazuranica 51 i pitam Vas za termin 27-30.04 ako u tom periodu mozete izaci na teren i napraviti dokumentaciju za energ. certifikat koji bi onda pretpostavljam trebao biti gotov u periodu nekoliko dana do dva tjedna. Isto tako upit ako je energetski certificat u izradi odn u cekanju dostave energ cert od ministarstva da li prije toga mogu sklopiti kupoprodajni ugovor bez sankcija naravno.

Obiteljska kuća

 • Površina objekta: 30
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Štovani, Za potrebe legalizacije kuće za odmor, koja se nalazi na otoku Lastovo potrebno mi je izraditi: - 3 ovjerene geodetske snimke čestica u sklopu nekretnine - tri ovjerene snimke izvedenog stanja za stambenu zgradu. Izmjera bi se mogla izraditi tokom VI. mjeseca o.g.,, kada iz Vela Luke za Lastovo postoji više brodskih linija u danu, a transport iz luke na mjesto i natrag u luku je stvar moje organizacije. Molim za izradu ponude, dodatne informacije na upisanoj e-adresi ili mobilnom telefonu. Najljepše zahvaljujem!

Obiteljska kuća

 • Površina objekta: 110
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Pozdrav, znaci kako je otac dobio od drzave materijal za kucu, nakon sto je napravio i nakon sto je istekla 10 god. Zabrane otudjenja pod cesticom na kojoj se kuca nalazila, on je prepisao tu cesticu odnosno oranicu kako se navodi u vlasnickom listu na mene, ja bih sada proveo legalizaciju objekta pa me zanima potrebni papiri i cijena koliko bi to bilo

Geodetski snimak (legalizacija)

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, Potreban mi je geodetski snimak za potrebe legalizacije dvaju objekta na području Zadarske županije (otok Ugljan). Jedan je prizemni tlocrtne površine cca. 20 m2, a drugi je s dvije etaže (prizemlje + kat) tlocrtne površine 15 m2. Objekti su smješteni jedan nasuprot drugome s adresom Mali Lukoran, Put Sandalićevih 13. Radi se o Katastarskoj općini Lukoran, broj uloška , broj čestice 78/1 i 78/2. Isto tako, trebao bih iskaz površina i obračunske veličine zgrade, broj etaža i visina zgrade u metrima, te obračunske veličine zgrade prema propisima za obračun komunalnog i vodnog doprinosa (za iste objekte). Unaprijed se zahvaljujem,

Postojeća zgrada

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta (m2): 200
 • Zašto vam treba energetski certifikat?: Fond
 • Okvirni rok: mjesec dana

Poštovani, U tijeku je izgradnja obiteljske kuće u blizini Sinja. Planirani radovi za travanj su izrada krova i stavljanje zatvora, a na ljeto i fasada. Natječaj Splitsko dalmatinske županije za energetsku obnovu kuća izlazi tijekom srpnja, ali je moguće i naknadno javiti se na natječaj uz priložen energetski certifikat i račun o izvedenim radovima. Imate li iskustva s tim natječajima? Kako izgleda energetski učinkovit krov, zatvori i fasada? Kolika bi bila okvirna cijena za m2 krova? Molim vas vašu ponudu za izradu energetskoga certifikata, Lp,

Postojeća zgrada

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta (m2): 240
 • Zašto vam treba energetski certifikat?: Fond
 • Okvirni rok: kroz mjesec dana

Poštovanje Pretpostavljam da mi treba energetski certifikat u svrhu javljanja na subvencije države u svezi obnove fasade odnosno postavljanja termo izolacije. Nigdje se nisam još raspitao o tim uvjetima, moguće da mi Vi možete dati neke smjernice. Obiteljska kuća je stara blizu pedeset godina i ima uporabnu i građevinsku dozvolu. Nalazi se u prigradskom naselju grada Korčule; Zagradac na cesti koja vodi za Soline. Lijep pozdrav