Cijene usluga
Energetski certifikat
Energetski certifikat

Koliko košta energetski certifikat?

 • 510 HRK/m2
  Energetski pregled i certifikat
Zatraži ponude

Za vas smo provjerili koliko ćete u prosjeku platiti energetski certifikat. Pogledajte približne cijene naših izvođača i što ćete dobiti za tu cijenu.


Energetski pregled i certifikat

 • 510 HRK/m2

Energetski certifikat je javni dokument s informacijama o energetskoj učinkovitosti zgrade. Dobit ćete ga na temelju energetskog pregleda vašeg posjeda. Dokument sadrži i preporuke za povećanje energetske učinkovitosti. Što je zgrada energetski učinkovitija, to su troškovi održavanja i negativan utjecaj na okoliš nižii, stoga preporučujemo da nabavite energetski certifikat, čak i ako nije obvezan (osim u slučaju prodaje ili najma nekretnine). Cijena ovisi o mjestu zgrade, njezinoj veličini, instaliranim sustavima grijanja i slično. Raspon cijena za energetski pregled i certifikat je od 5 HRK/m2 do 10 HRK/m2. U prosjeku će vam izvođači naplatiti 7,50 HRK/m2.

Zatraži ponude

Energetski pregled i certifikat za stan u zgradi

 • 2.5002.700 HRK

Potvrda o energetskoj učinkovitosti sadrži informacije o energetskim svojstvima zgrade i preporuke za poboljšanje njezine energetske učinkovitosti. Što je objekt energetski učinkovitiji, to su troškovi održavanja i utjecaj na okoliš niži, pa se dobivanje energetskog certifikata (i pridržavanje preporučenih savjeta) isplati. Energetski certifikati za manje zgrade, poput stana, jeftiniji su od certifikata za veće zgrade. Najniža cijena po kojoj ćete platiti energetski pregled certifikat za stan u zgradi je 2.500 HRK, a najviša 2.700 HRK.

Zatraži ponude

Energetski pregled i certifikat za zgrade od 50 do 250 m²

 • 4.4504.750 HRK

Energetskim certifikatom dobivate informacije o energetskoj učinkovitosti kuće i preporuke kako je možete poboljšati. Energetski učinkovite kuće imaju niže troškove, pa se ulaganje isplati. Što je imovina veća, to će energetski certifikat biti skuplji – energetski certifikati za višestambene zgrade stoga su skuplji od primjerice energetskih certifikata za manju kuću. Energetski pregled i certifikat za zgrade od 50 do 250 m² košta u prosjeku 4.600 HRK.

Zatraži ponude

Energetski pregled i certifikat za zgrade od 250 do 400 m²

 • 7.2007.400 HRK

Energetski certifikat nam pokazuje koliko je pojedinačna imovina energetski učinkovita. Uz certifikat se daju preporuke kako poboljšati energetsku učinkovitost. Poslovne zgrade moraju imati istaknut energetski certifikat na vidljivom mjestu. Energetski certifikat za javne i poslovne zgrade određuje se na temelju mjerenja potrošnje energije. Cijena pregleda i certifikata ovisi o veličini zgrade, lokaciji i slično. Izvođači će vam za energetski pregled i certifikat za zgrade od 250 do 400 m² naplatiti od 7.200 HRK do 7.400 HRK.

Zatraži ponude

Nedavni upiti za energetske certifikate

Nova zgrada

 • Vrsta objekta: Stambena zgrada
 • Površina objekta (m2): 420
 • Okvirni rok: odmah

Poštovani, tražim ponudu za energetski certifikat stambene zgrade od 6 stanova, grijanje plinsko etažno, s zidnim klima uređajima, imaju ventilaciju u kupaonicama (osim u jednoj), lokacija je okvirno Zagreb Maksimir - Nova Branimirova, ja bih bio potpisnik za strojarski dio (nije uvjet). Nova zgrada pred tehn. pregledom, dokumentacija bi bila dostupna (arhitekt. projekt s fizikalnim osnovama). Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.

Postojeća zgrada

 • Vrsta objekta: Gospodarski objekt
 • Površina objekta (m2): 600
 • Okvirni rok: 2 tjedna

Poštovani, trebam energetski certifikat za naš pansion Villa Daniela. Obvezni smo imati certifikat s obzirom da je namjena gospodarska, tj pansion spada u skupinu hotela. Zgrada ima prizemlje i 3 kata, duljina je cca 20m a širina 12m. Grijanje vode i grijanje kuće je centralno na lož ulje, a hlađenje je također centralno na struju. Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.

Postojeća zgrada

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta (m2): 240
 • Okvirni rok: mjesec dana

Poštovani, trebam energetski certfikat za obiteljsku kuću. Kuća ima dvije istovjetne etaže sa pod dva stana na svakoj etaži. Vlasnik prve etaže sa dva stana sam ja. Vlasnici druge etaže sa druga dva stana su nećak i šogorica. Upitom prema ministarstvu graditeljstva i prostornog uređenja odgovoreno mi je da nam teba energetski certifikat za obiteljsku kuću koji je primjenjiv na sve etažne jedinice u njenom sastavu. Po opremi - izvedbi grijanja, stolarije svi stanovi su isti. Od dokumentacije posjedujem eleborat o etažiranju, vlasničke listove. Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.

Postojeća zgrada

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta (m2): 120
 • Okvirni rok: 2tjedna

Poštovani, riječ je o obiteljskoj kući s 4 stana od koja 3 pripadaju meni.Trebam energetski certifikat za te stanove od kojih je jedan stan od 60m2 i dva manja stana svaki po 30m2. Imam detaljne nacrte tih jedinica koje sam morala napraviti radi legalizacije objekta. Kako želim prodati objekt potreban mi je EC. Ljubazno molim vašu ponudu, Srdačan pozdrav.

Postojeća zgrada

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta (m2): 100
 • Okvirni rok: U roku dva tjedna

Poštovani, potreban mi je energetski certifikat. To je klasična obiteljska kuća 10x10 m u Zagrebu, Trnje (prizemlje, kat i stambeno potkrovlje), puna cigla 40 cm +10 cm stiropor fasada, termostakla u PVC prozorima, sve s atestima, krovište izolirano kamenom vunom 15-20 cm. Grijanje je putem kondenzacijskoga kombi bojlera. Očekujem Vašu ponudu.

Postojeća zgrada

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta (m2): 130
 • Okvirni rok: mjesec dana

Poštovanje, kuća se nalazi u Vrbovskom / Gorski kotar/ naslijeđena , ostavstina pa kako bih htjela traziti sredstva djelomično nepovratna Fonda za zaštitu trebam i energetski certifikat. Dodatni problem je što mi je mamam prepisdala kuču još pred par godina i gruntovno i katastarski ali sada kada sam htjela traziti građevinsku dozvolu nemozemo je naći pa je moram traziti u Arhivu grada Karlovca. Molim da mi javite da li se na osnovu ovih podataka moze izraditi energetski certifikat hvala .

Postojeća zgrada

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta (m2): 240
 • Okvirni rok: 3tjedna

Poštovani, kuća je katnica, tlocrtne površine m2, stambeni prostor u prizemlju i na katu ,a ima i manji tavanski prostor, neuređen i ne koristi se za stanovanje.Kuća se nalazi u Petrinji, Dragutina Careka 53. Energetski certifikat mi je potreban da bih mogao oglasiti kuću za prodaju.Očekujem vašu ponudu. Lijep pozdrav.

Postojeća zgrada

 • Vrsta objekta: Stan
 • Površina objekta (m2): 44
 • Okvirni rok: 2 tjedna

Poštovani, energetski certifikat mi treba zbog davanja stana u najam. Svi papiri su uredni i napravljeno je etažiranje. Zgrada / kuća ima tri vlasnika (svaka etaža po jedan) i ima dvorište. Cijeli bi postupak trebao biti gotov do 10. srpnja, jer onda više nisam u Zagrebu. Molim brzu ponudu. Hvala i lijep pozdrav.

Postojeća zgrada

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta (m2): 175
 • Okvirni rok: odmah

Poštovani, na obiteljskoj kući roditelja izvršena je rekonstrukcija i dogradnja kata na obiteljskoj kući. Za ishodovanje uporabne dozvole između ostalog mi je potreban i energetski certifikat. Radi se o kući u mjestu Lopar, na otoku Rabu. Kuća je obložena stiroporom debljine 10 cm s dva premaza, a sama impregnacija i farbanje fasade trebala bi se napraviti ovisno o financijskoj situaciji slijedeće godine. Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.

Nova zgrada

 • Vrsta objekta: Stambena zgrada
 • Površina objekta (m2): 290
 • Okvirni rok: odmah

Poštovani, riječ je o 6 apartmana - novosagrađenih u Vodicama. Ugrađena termofasada EPS 10 cm, najmoderniji DAIKIN sustav grijanja hlađenja, svaki stan zasebno priprema PTV-a Ariston SMART bojlerima. Vanjska PVC stolarija u snježno bijeloj boji od profila Salamander Stream Line 76 sa 5 komornim sustavom sa 76mm dubine ugradnje i veliko dimenzionirano čelično ojačanje nude izvanredno visoku stabilnost i iznimnu toplinsku zaštitu sa dvostrukom brtvom za zaštitu od buke i hladnoće. Izostaklo je dvoslojno debljine 24 mm punjeno inertnim plinom.Vanjske zaokretne i harmo ALU grilje izrađene su od NEWTEC 52 TT profila s prekinutim toplinskim mostom sa pokretnim lamelama zelene boje. Jednokrilna ulazna vrata u stubišta izrađena su od aluminijskog termo profila NEWTEC 52 TT s prekinutim toplinskim mostom, zelene boje, automatom za zatvaranje, električnom bravom, pjeskareno staklo 20mm i Inox rukohvatom. Krovni prozori u potkrovlju su VELUX od drvene laminirane jezgre obložene bijelim poliuretanom, staklo Safety Plus 3+3-15-4 mm unutarnje laminirano, vanjsko kaljeno, središnji ovjes sa ugrađenom vanjskom roletom SHL FK06. Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.