REPER d.o.o.

Zagreb
Arhitekti, Energetski certifikat, Geodeti
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/3
20+
Godina na tržištu
30+
Završenih projekata
500+
Poslanih ponuda
Odabir klijenata 2020
Odabir klijenata 2021
5,0
26 ocjena

26 ocjena za tvrtku REPER d.o.o.

Ocjene

5,0
Ivana Š. , prije 2 mjeseca

Reagirao je brzo sa cjenovno najboljom ponudom. Brzo je pristupio radovima i pri tome nas savjetovao. Sam koordinira poslove prema ostalima koji moraju dati svoju suglasnost. Nije tražio avans. Komunikativan i susretljiv.

5,0
Tatjana L. , prije 10 mjeseci

Vrlo profesionalno obavljen posao, komunikacija izvrsna, ako budemo trebali slične usluge svakako ćemo se obratiti firmi Reper d.o.o.

5,0
Anica J. , prije 1 godinu

Izvođač Reper d.o.o. javio se u ekspresnom roku. Dogovorili u trenu posao i već smo u relizaciji istog. Od srca preporučujem svima. Usluga za poželjeti.

4,0
Mladen K. , prije 1 godinu

Za usluge parcelacije zemljišta sam odabrao geodetski ured Reper d.o.o. Sve je odrađeno u jako kratkom roku i dosta kvalitetno. Nije petica, ali je vrlo dobar.

5,0
Nikolina M. , prije 1 godinu

Tražio sam geodeta i od nekoliko ponuđenih odabrao sam firmu Reper d.o.o. Držao se dogovorene cijene i pomagao sa savjetima. Zadovoljan sam.

5,0
Vesna P. K. , prije 1 godinu

Geodet je u dogovorenom roku obavio sve što je bilo dogovoreno vezano za upis u katastar, stručno i ljubazno.

5,0
Krešimir J. , prije 2 godine

Izvođač se brzo javio, obavio je sve potrebne radnje na terenu, sada se kompletira potrebna dokumentacija i sve će uskoro biti gotovo. Za sada nemam nikakvih primjedbi jer je sve ispoštovano.

5,0
Ana P. , prije 2 godine

Jako sam zadovoljna odabranim geodetom koji je i prije našeg sastanka obišao teren i stvarno se pripremio za razgovor s obzirom da sam ja u svojem zahtjevu opisala što trebam.

5,0
Marica K. , prije 3 godine

Izvođač je obavio radove i prije dogovorenog roka uz vrlo povoljnu cijenu.Toplo ga preporučam svima.

5,0
Ana H. , prije 3 godine

Izvođač je obavio posao u vrlo kratkom roku profesionalno i vrlo kvalitetno. Zadovoljna sam sa svime.

Prikaži više

Usluge: Projektanti, Izrada energetskog certifikata, Upis u katastar, Geodeti, Geodetski snimak, Geodetske usluge, Geodetski ured, Mjernik, Projekti kuća, Energetsko certificiranje, Geometar, Etažiranje, Energetski certifikat, Arhitekti, Građevinska dozvola, Energetski certifikatori, Uređenje interijera, Parcelacija, Geodetski elaborat, Geodetski projekt, Nacrti kuća, Energetski certifikat za kuću, Uređenje međe, Energetski certifikat za stan, Dizajn interijera

Drugi izvođači u blizini Zagreba

Druge usluge u Zagrebu i okolici

Nedavni upiti

Upis u katastar

 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Od oca ću dobiti zemlju s objektom putem darovnice. na zemlji je objekt od cca 30-ak m2 s nadstrešnicom od 10 m2 što je ukupno tih 48m2. Ja bih volio vidjeti što trebam napraviti kako bi legalizirao objekt i uložio u njega neke novce da mi bude vikendica. Objekt je navodno građen prije famoznog 2 j. '68. ali otac kaže da nema nekih dokaza iz tog vremena, jer je objekt bio konoba/garaža za traktor i kuhinja s blagavaonicom. k.č.Čestice 30/3(na ovoj je objekt) i 30/4. Kat. Općina Jadrtovac - Šibenik.

Nadogradnja

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 100
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, Postojeći dio kuće je u dimenzijama 10,05 x 7,67. Legalizirano je kao nedovršena obiteljska kuća, a obzirom da je kvadratura manja od m2 nije bila potrebna projektna dokumentacija. Dogradili smo hodnik i manju sobu i podigli bi kat kuće cca m2. Potrebna nam je dozvola za dogradnju i nadogradnju. Da li se u našem slučaju radi projektna dokumentacija cijele kuće (prizemlje i kat ) ? I ovime Vas ljubazno molim ponudu i načine plaćanja. S poštovanjem,

Unutarnji dizajn (dizajn interijera)

 • Vrsta objekta: Stan
 • Površina objekta ili prostora (m2): 22
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, Rado bismo zamijenili raspored spavaćih soba - roditeljsku veću preselili bismo u manju dječju kako bi djeca u većoj, obiteljskoj sobi imala više prostora. Trebali bismo iz veće sobe izbaciti namještaj, srediti sobu (krečenje, tapete, nove utičnice i sl.) i opremiti je za dvije djevojčice, školarke, s krevetima i radnim stolovima i klavirom, koji je već u sobi. U manjoj, dječjoj sobi imamo ormar rađen po mjeri - za nju trebamo uređenje, krevet i savjet kako ga smjestiti. Željeli bismo kompletno uređenje obiju soba u što kraćem roku. Ako su naše želje i zahtjevi izvedivi, molim Vas ponudu.

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 120
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Pozdrav, planiram graditi kuću koja bi se sastojala od podruma (garaža, kotlovnica, spremište, radna soba), prizemlja (dnevni boravak, kuhinja, wc) te potkrovlja (kupaona, 2 sobe, garderoba). Prizemlje (i potkrovlje) ne smiju biti veći od 40m2 za podrum je svejedno. Želio bih iz boravka imati izlaz na terasu koju bih naknadno (nekad možda) zatvorio. Lp,

Upis u katastar

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, imam kucu u Stafilicu, htio sam je prodati, ali svi mi traze kvadraturu kuce, to jest kvadraturu unutrasnjeg prostora, sto je i normalno od strane kupca. Zvao sam jednu arhitekticu, ona mi je po katovima sve izmijerila, izbacila je kvadraturu 91,43m2 citave povrsine, napravila je tlocrt prizemlja i dva kata i rekla mi je da trebam napraviti elaborat, pa sa time ici u katastar, potom u sud, a onda na kraju kod notara. Imam ovu novu napravljenu vlastovnicu gdje u njoj stoi: JEDNA je cestica 16m2, a DRUGA 24 m2 ( kuca je iz 2 cestice), jeli to pogled odozgo ili?? Tu sam kucu nasljedio od oca, pa bih to zelio da uradim, ukoliko mi ponuda bude dozvoljavala, Prijateljski pozdrav i unaprijed VAM zahvalan Turisticka 5

Postojeća zgrada

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta (m2): 80
 • Zašto vam treba energetski certifikat?: Prodaja, iznajmljivanje ili drugo
 • Okvirni rok: tjedan dana

Kuća je za potpunu adaptaciju ili rušenje. Imamo kupca koji bi srušio kuću i ponovno zidao. Da bi mogli prodati kuću treba nam energetski certifikat. Napomena: kuća se nalazi u Donjem gradu na mjestu arheoloških iskopina pa je potrebno napraviti ponudu prema gradu, županiji i državi, a mi tek onda možemo prodati tj rušiti kuću

Adaptacija ili rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 100
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Stara istarska kamena kuća, uvedena struja, voda je u dvorištu i trebalo bi je dovesti do kuće, kao i izgraditi kupaonu i septičku jamu. Kuća je prizemna sa spavaćom sobom, predsoblje i kuhinjom. Tavan i krov s crijepom. Na kuću se nadovezuju dodatne prostorije: vanjska kuhinja, staja koja sada sluzi za odlaganje, i vinska soba. Trebala bih projekat za dvije opcije: adaptacija postojeće kuće ili izgradnja nove iz temelja. Kuća je m2 kuća plus cca m2 dodatnih vanjskih pristorija u nizu . Obje opcije zahtjevaju dovod vode iz dvorišta do kuće, izgradnju kupaonice i sanitarnog čvora te septičku jamu. Kuća bi trebala imati prizemno predsoblje, dnevni boravak i kuhinju, te spavacu sobu, te na tavanu još jednu sobu koja bi mogla služiti kao ostava. Ujedno bih htjela prenamijeniti prostor nekadašnje staje i vanjske kuhinje u dva apartmana za iznajmljivanje.

Adaptacija ili rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 150
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Renovirao bi kamenu kucu (u centru Starog Grada na Hvaru) s dotrajalim drvenim podovima i dvor. Treba zamijeniti podove, vodovodne cijevi i djelomicno struju. Fasadu na 1. katu treba obnoviti. Prosirio bi kuhinju pomicanjem par ne-nosivih zidova (da stane hladnjak). itd. Trebam arhitekta da definira sto i kako treba napraviti i da napravi projekt.

Adaptacija ili rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Drugi objekti
 • Površina objekta ili prostora (m2): 100
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

stara drvena vrapčanska kuća (cca m2) sa svim pripadajućim prostorijama uz nju i bunarom za vodu koju je potrebno obnoviti prema starom izgledu i zemljište od ČHV na kojem se ista nalazi sa arhitektonskim rješenjem samog objekta sa pomoćnim objektima uz isti sa hortikultularnim rješenjima cjele površine.

Unutarnji dizajn (dizajn interijera)

 • Vrsta objekta: Uredski prostor
 • Površina objekta ili prostora (m2): 200
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

U okviru planiranoga novo izgrađenoga skladišta potrebno je dati riješenjeu ređenja interijera uredskih i drugih prostora: 5 kancelarija (direktor, komercijala sa dva radna stola, uvoz i fakturiranje sa dva radna stola, financije i računovodstvo sa dva radna stola i neodređen prostor sa jednim do dva radna stola) blagovaona za 8 - 10 ljudi sa čajnom kuhinjom, garderoba za oko 12 radnika sa tušem, muški i ženski WC sa pred prostorom, spremište za čišćenje i dr., prostor za centralno grijanje i ulazni hol sa stepeništem i hodnicima.