Usluge

Primjeri upita

Arhitekti, Dizajn interijera
Vrsta objekta: Stan
Površina objekta ili prostora (m2): 4
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, radi se o preuredjenju kupaonice velicine xcm. Zamijenili bi kadu tuš kabinom sa staklenim vratima (najvjerojatnije pravokutnom ),nove plocice,novi lavandin i kupaonski namjestaj. U kupaonici nije wc skoljka,vec bi bila tus kada,lavandin,perilica rublja,radijator i bojler (ne plinski). Htjeli bi da kupaonica bude svjeza,svijetla(buduci nema prozora) i elegantna. Razmisljala sam o svijetlo sivim tonovima ili svijetlo bez. Takodjer jedan zid u tusu bih istakla. Muči me visina zidnih plocica nema potrebe da svugdje bude do stropa?Takodjer mislim da na zid, koji bi bio nasuprot tusa, i na kojem nema vode mozda nije ni potrebno stavljati plocice. Unaprijed hvala. Srdacan pozdrav, Smilovic
Arhitekti, Dizajn interijera
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 30
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštrovani, trebam arhitekta za unutranji dizajn, nemam prohodnost između kuhinje i dnevnog boravaka i trebam savjet za razmještaj namještaja kako bi se postigla prohodnost, planiram i stavljanje laminata pa bih možda trebala i savjet za odabir istog i možda boje zidova. Molim ponudu, Hvala.
Arhitekti, Projekti kuća
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 90
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, površina terena cca m2. Ukomponirati jedan dio drvene kuće HONKE 30-40 m2, a preostali dio da bude porotherm cigla sa vanjskom fasadom od kamena. Trebam arhitekta za temelje (plivajuće), struju, vodu, troškovnik. Na ovom linku https:///hr/hr/nase-kuce/modeli/heijastus-88-1a-hr/ se nalazi okviran izgled kuće kakva me zanima. Katastarska općina i čestica su u privitku. Molim ponudu, Hvala.
Energetski certifikat, Energetski certifikat
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta (m2): 500
Zašto vam treba energetski certifikat?: Prodaja, iznajmljivanje ili drugo
Okvirni rok: unutar mjesec dana
Poštovani, treba mi energetski certifikat za obiteljsku kuću na otoku Pagu. Kuća ima i apartmane. Dobra je izolacija jer ima fasadu i dobru građevinsku stolariju. Centralno grijanje je na naftu, solarni kolektori su postavljeni na krovu. MOžda bismo mijenjali naftno grijanje za dizalicu topline. Uz to mi treba i energetski certifikat za stan u Rijeci od 50 m2 koji je u neboderu na adresi Dubrovačka 1. Za detalje mi se slobodno javite. Unaprijed hvala.
Arhitekti, Dizajn interijera
Vrsta objekta: Drugi objekti
Površina objekta ili prostora (m2): 120
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, potrebno mi je idejno rješenje za uređenje apartmana u kući koja se nalazi u Starom Gradu u Novom Vinodolskom. Četiri su etaže jer je to stara višeetažna kuća. Tu su sada 2 apartmana. Kuća ima prizemlje i 3 kata tlocrtne površine cca 30m2 (prizemlje - apartman studio cca 30 m2; 1, 2 i 3 kat - apartman sa dvije spavaće sobe s kupaonicom na svakom katu, te dnevni boravak i kuhinja na 3 katu, sve povezano unutarnjim stepenicama). Radovi su planirani za početak iduće godine. Projekat se nalazi u privitku. Molim ponudu, hvala.
Arhitekti, Dizajn interijera
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 45
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, kupili smo kuću i renoviramo ju. Ostali su postojeći zidovi ali mi je potrebno idejno rješenje za kuhinju, blagavaonu i dnevni boravak. Planiramo prostor urediti u modernijem dizajnu, kombinacija drva i sive boje. Svakako ne previše šareno. Radove smo planirali iza blagdana. Molim ponudu, hvala.
Energetski certifikat, Energetski certifikat
Vrsta objekta: Stan
Površina objekta (m2): 30
Zašto vam treba energetski certifikat?: Prodaja, iznajmljivanje ili drugo
Okvirni rok: što prije
Poštovani, kupujem stan od cca 30 m2 u Ilici, 4. kat ( nije zadnji ali je iznad dijela stana terasa od stana iznad). 4 prozora orjentirana prema sjeveru; sve je praktički jedna prostorija + kupaona. Trebamo energ. certifikat, vlasnik nije u Zagrebu pa preuzimamo na sebe izradu certifikata. zgrada je iz 80-ih. Molim ponudu, Hvala.
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 250
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Gradnja kuće na moru (izmedu Marine i Rogoznice). Trenutno je parcela "spojena", tj na njoj su tri vlasnika upisana. Kao prvo bi se trebala parcela točno podjeliti, upisati pojedinačni vlasnici i zatim napraviti plan za kuću i dati zahtjev za građevinsku dozvolu. Postoji prostorni plan koji dopušta gradnju na parceli. Molim ponudu projektiranja kuće i zahtjeva za građevinsku dozvolu + cijena sa dodatnom uslugom u vezi natjecaja i dodjeljenja razlicitih radova i nadgledanje radova. Arhitekt koji planira trebao bi znati njemački ili engleski jezik. Molim ponudu, Hvala
Arhitekti, Projektanti
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 200
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, u planu je je gradnja kuće na kat,m2 po etaži. U prizemlju bi se nalazila garaža, kotlovnica i podrum. Iznad na katu nalazile bi se 3 sobe (od toga 1 velika i 2 manje dječje), kupaona, blagovaonica, dnevni boravak, ostava i kuhinja (kuhinja odvojena a dnevni i blagavaona spojeni). Želimo unutarnje stepenice iz kata dole u garažu. Garaza bi bila ukopana, a ulaz za na kat bi bio s gornje strane s što manje stepenica. A ispred glavnog ulaza bi bila manja natkrivena terasa. Kvadratura po etazi - m2 Molim Vašu ponudu. Hvala.
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 95
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, gradila bi se otvorena prizemnica sa spojenom garažom - ulaz u kucu i iz garaže. Naglasak na velikom dnevnom boravku sa kaminom i mjestom za radni stol, te prostorom za izlaganje umjetnina/prepariranih trofeja zivotinja. Kuhinja sto manja funkcionalna, sa manjim stolom - kao blagovaonica. Spavaca soba cca.10.5 - 12m2, pomocna sobica 6-8m2 sa dva kreveta na kat. jedna kupaonica i mali pomocni wc u garazi. Mali podrum samo ispod kuhinje i blagovaone, kupatila, cca. 20-25m2 Dnevni boravak, kuhinja i blagovaona bi trebali biti spojeni u nizu okrenuti prema jugoistok-jugozapad, izlaz iz dnevnog boravka na veliku natkrivenu terasu. Kvadratura 65m2 stambeno + 30 garaza/spremiste. Molim ponudu za projekt. Lijep pozdrav


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu