Usluge

Primjeri upita

Energetski certifikat, Energetski certifikat
Vrsta objekta: Stan
Površina objekta (m2): 60
Zašto vam treba energetski certifikat?: Prodaja, iznajmljivanje ili drugo
Okvirni rok: što prije
Poštovani, Prodajem stan u Ogulinu, u višestanbenoj zgradi, koji se sastoji od dvije sobe, kuhinje, blagovaonice, izbe, kupaonice, predsoblja, hodnika i lođe, ukupne stambene površine 59,50 m2 s time da istom pripada podrum u zgradi i sa njima povezano pravo vlasništva na posebnom dijelu i odgovarajućeg suvlasničkog dijela zajedničkih dijelova i uređaja zgrade te odgovarajućeg suvlasničkog dijela pripadajućeg zemljišta. Za navedenu nekretninu trebam izradu energetskog certifikata. Molim ponudu, Hvala.
Legalizacija, Legalizacija
Površina objekta: 21
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, U pitanju je kuca koja ima uporabnu dozvolu ali je dogradjen pomocni objekat i napravljen bazen. Da bi se legaliziralo potreban nam je glavni projekat pomocnog objekta od 21m2 koji spada pod jednostavne gradjevine ( jedna etaza gdje je veseraj, mali wc i mini fitnes) i glavni projekat bazena sa strojarnicom . Bazen ima povrsinu od 43m2, strojarnica bazena oko 6m2. Potrebno nam je da se izradi u sto kracem roku jer smo planirali izdavati objekat ovoga ljeta, a potrebno je napraviti kategorizaciju i odraditi marketinski dio. Lp
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Stambena zgrada
Površina objekta ili prostora (m2): 448
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Imamo rješenje o izvedenom stanju za nezavršenu, zahtjevnu stambenu zgradu građevinske bruto površine ,17 m2 GBP-visine suteren,prizemlje i 1.kat. Za završetak zgrade prvo nam je potreban glavni projekt. Rapolažemo sa nacrtom objekta postojećeg stanja (tlocrt prizemlja, 1 kata i nacrtima fasade) i tlocrtima novoprojektiranog stanja budući da bi htjeli unijeti neke promjene. Radi se o stambenoj zgradi koja je smještena u mjestu Lovištu na polutoku Pelješcu. Zanima me da Vaša ponuda za glavni projekt. Unaprijed se zahvaljujem, Lp
Arhitekti, Dizajn interijera
Vrsta objekta: Stan
Površina objekta ili prostora (m2): 9
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani Preuredila bih hodnik koji je čudan i dugačak. Kako bi mijenjala pločice u hodniku jer su zastarjele, isto vrijeme bi htjela promijeniti, odnosno da se te iste pločice stave i u dvije druge prostorije (blagovaonu i dnevni boravak) da prostor liči na cjelinu i da izgleda ujedinjeno i privlačno. Htjela bih ponudu uređenja hodnika s prijedlogom novih pločica koje bi se uklopile u dvije druge prostorije (za te prostorije ne trebam uređenje) koje na podu imaju stari parket. Sviđa mi se imitacija drvenog poda. Molim za infromaciju o cijeni ponude. Molim ponudu za idejno rješenje. Lp
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 130
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Stara kamena kuća (trenutno samo zidovi) nema podova ni krova. U naravi prizemlje, kat i visoko potkrovlje. Nalazi se u mjestu Sutivan otok Brač. Potrebno je izraditi arhitektonski snimak, idejni i glavni projekt, projekt konstrukcije, projekt vodovodne instalacije i odvodnje, projekt elektroinstalacije, projekt toplinske zaštite, arhitektonski projekt. Isto tako imam kuću na k.č. /2, ko. Sutivan, adresa: Mala bunta 11, potrebno nadograditi 40ak m2, prizemlje i kat postoji, najvjerojatnije bi se išlo na varijantu potkrovlja. Ne izlazi se iz gabarita, čekam dozvolu konzervatora za vrstu nadogradnje. Molim ponudu. Hvala.
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 8
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, trebam projekt adaptacije kupaonice dimenzija 2,5*3,3m. Htjeli bismo zatvoriti prozor, probit drugi na drugu stranu, sve instalacije promijeniti, s obzirom da je velika kupaonica htjela bih jedan zid iskoristiti za nekakav oramar ili police za pohranu. Molim ponudu za idejni projekt. Hvala.
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Stan
Površina objekta ili prostora (m2): 78
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, planiram adaptirati stan i htio bih slijedeće radove: kupaonica-skidanje starih i postava novih plocica, postava kade, umivaonika, klizna vrata, ugradnja vodomjera, zazidati vrata, postava radijatora, zamjena , fid. sklopka. Hodnik i soba-eventualno zamjena parketa sa laminatom, cijeli stan-ugradnja nove elektro instalacije-zamjena za staru, blagovaonica-izrada novog poda - zamjena starog sa daskama te soboslikarski radovi u cijelom stanu. Molim ponudu za izradu projekta uređenja i Vaše savjete, Hvala.
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 115
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, stara kuća, planiramo dograditi u sklopu kuće 40 kvadrata tu bi bili boravak i blagavaona. Također bi radili rekonstrukciju potkrovlja, to je prazan prostor pa bi trebali nacrt za raspored prostorija, i napravili bi krovni kućicu cijelom dužinom ukoliko je moguće i taj dio nadograditi. Molim ponudu, Hvala.
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Stan
Površina objekta ili prostora (m2): 20
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani Radi se o trosobnom stanu s 2 ista balkona, jedan bi balkon zatvorili, tj srušili prozor i vrata, zid bi ostao jer je na tom zidu i radijator i tu bi stavili stol, komp, laptop, mozemo nazvati radna soba. Rekli su nam u uredu za graditeljstvo da moramo imati za to ovlaštenom arhitekta da se napravi projekat i građevinska dozvola. Na slici je soba s balkonom koji mislimo zatvorit skroz desno. Molim ponudu. Lp
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Stan
Površina objekta ili prostora (m2): 80
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, imam nacrt stana u zgradi koja se počela graditi. Stan ima 80 m2 zatvorenog prostora i 20m2 natkrivene terase. Pošto je to u fazi gradnje htjela bi maksimalno iskoristiti prostor. imam 3 djece, pa ako se može izvesti da imamo 4 spavaće sobe. Od kupaonica koja je označena sa brojem 4 bi možda oduzela ovu tuš kadu i to zajedno sa spavaćom sobom pretvorila u walk-in ormar, ili bi gdje je sad predviđen dnevni boravak i blagavaona pretvorila u 2 spavaće sobe., a sadašnju kuhinju i spavaću sobu (označenu brojem 6) pretvorila u DB+kuhinja+blagavaona. Molim ponudu. Hvala.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu