Usluge

Primjeri upita

Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 80
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Radi se o kući građenoj krajem 70-tih godina, vanjskih dimenzija 8,5x9,5 m2, ispod cijele kuće je podrum, krov je na dvije vode, a potkrovlje nije i neće biti uređivano. Želimo imati kuhinju, trpezariju i dnevni boravak kao jednu cjelinu, wc i kupaonicu kao drugu i manju sobicu. Sa sjeverne strane je cesta i dva velika četverokrilna prozora, sa istočne strane je kuća uz među pa ne smije imati nikakve otvore, sa južne strane je ulaz u kuću, dva manja prozora na kupaoni, te dvorište i vrt, a sa zapadne strane je jedan trokrilni prozor. Sa južne strane želimo napraviti veliku terasu duž cijele kuće, tj. 9,5x4 m ispod koje bismo napravili garažu. Podrum je oko 1,6 m iznad zemlje. Htjeli bismo da svaka prostorija ima najmanje jedan prozor da bude više svjetla. Molim ponudu za izradu projekta adaptacije. Hvala.
Arhitekti, Dizajn interijera
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 95
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, radi se o tavanskom prostoru od cca 95-m2. Izrađeni su pregradni zidovi. Radit će se spušteni stropovi, trebam savjete za uređenje dnevnog boravka, kuhinje 2 dječje sobe i jedne veće spavaće te kupaone. Znači odabir boja, materijala, namještaja, detalja. Molim ponudu, Hvala.
Arhitekti, Projekti kuća
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 330
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, riječ je o izgradnji obiteljske kuće katnice u nizu, s potkrovljem (bez podruma), u Čakovcu, Vrtna ulica. Dimenzija kuće cca. 11,8m širina x14m dužina x 10,2m visina sljemena. Prizemlje kuće ima dvije sobe koje gledaju na ulicu. Dnevni boravak ima izlaz na dvorište, a kuhinja s blagovaonom također gleda na dvorište, te zajedno čine tri funkcionalne cjeline u jednom otvorenom prostoru. U prizemlju se nalaze i ostava (kod kuhinje), kupaona s WC-om i kotlovnica. Realizacija gornjeg kata, prema mogućnostima što sličnija prizemlju, tako da prema potrebi može biti relativno odvojena cjelina. Fronta kuće (koja gleda na ulicu) nema balkona, a prvi kat ima balkon (dužine cca 2m) koji gleda u dvorište. Molim ponudu za glavni projekt. Lp
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 50
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Postojeći objekt - kuća za odmor pored Karlovca s građ. dozvolom 5,1 x 4,6m s aneksom za sanitarni čvor 2,5 x 1m + potkrovlje -tip planinska kuća. Tražimo projekt/troškovnik za adaptaciju - građevinski radovi, raspored prostorija i uređenje unutarnjeg interijera. Želje: učvrstiti temelj, pojačati zidove, izolacija, fasada, promijeniti krovište, izraditi deku, urediti dimnjak, urediti terasu. Na katu napraviti dvije sobe. U prizemlju: Kupaona s perilicom, sušilicom, WC, tuš, lavabo, sauna Kuhinja s otokom i spremištem/špajzom + prostor za blagovanje Dnevni boravak s kaminom Ulaz sa spremištem za odjeću i obuću Dvorište: ograda, natkriveni prostor sa roštiljem, vanjski tuš, bazen. Koliko izvan gabarita možemo ići te ako bude rekonstrukcija krova? Molim ponude slati i na: Zahvaljujemo. lp
Arhitekti, Dizajn interijera
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 140
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Prvenstveno mi je potrebno uređenje dječje sobe (15m2) za 13to godišnju djevojčicu koja je još uvijek u ružičastoj sobi s kojom više nije zadovoljna. Zatim bih željela doraditi dvije spavaće sobe i dnevni boravak gdje postoji osnovni namještaj ali nedostaju detalji koji bi stvorili cjelinu prostora. Potrebna mi je pomoć i u odabiru boja za zidove, projekt planiram za proljeće. Hvala.
Arhitekti, Dizajn interijera
Vrsta objekta: Stan
Površina objekta ili prostora (m2): 59
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, Kupila sam stan površine 75m2, stambene površine 68m2. Riječ je o novogradnji. Stan bi htjela urediti moderno, minimalistički i mladenački. Boje koje preferiram su bijela, siva, crna, roza...hladne boje! (nikako ne dolaze u obzir smeđa, narančasta, crvena, zlatna).Trebala bih namjestiti dvije spavace sobe, kuhinju i dnevni boravak te predprostor. U prilogu šaljem tlocrt. Za sva dodatna pitanja stojim na raspolaganju. Unaprijed hvala i lijepi pozdrav.
Arhitekti, Dizajn interijera
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 168
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, u procesu smo adaptacije stare kuće. Jedan dio je u kamenu a drugi dio novogradnja, roh bau. Trebam pomoć oko uređenja prostora ( za sada je tu samo jedan pregradni zid). Tu će biti 3 apartmana, jedan apartman na katu s desne strane bio bi uređen rustikalno a dva u prizemlju da budu moderna. Molim ponudu. Hvala.
Energetski certifikat, Energetski certifikat
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta (m2): 200
Zašto vam treba energetski certifikat?: Prodaja, iznajmljivanje ili drugo
Okvirni rok: što prije
Poštovani, Zbog potrebe za prodajom kuće potreban mi je energetski certifikat iste. Kuća se nalazi u Trogiru, te se sastoji od prizemlja i jednog kata tlocrtne površine cca m2. Kuća je pokrivena krovom. Donji kat je napravljen u betonskim zidovima dok je kat s betonskim bloketima. Molim ponudu. Lp
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Stan
Površina objekta ili prostora (m2): 75
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, živimo u stanu u stambenoj zgradi građenoj 80tih (u prilogu je tlocrt stana), nakon kupnje stana prije 9 godina renovirali smo kompletno kupaonicu, te promjenili pločice, parkete i unutarnju stolariju. Četveročlana smo obitelj, sa dvoje djece, dječak ima 7 godina i ove će godine u školu,a curica ima 2,5 godine. Za sada im je zajednička soba super, ali shvacamo da bi im u dogledno vrijeme trebao zaseban prostor, pa se otvara pitanje treće spavaće sobe. Molim ponudu za adaptaciju stana s tim da bih vrlo rado htjela ostaviti barem mali dio balkona, tj da ga ne zatvaramo skroz, bilo bi super kad se u niti jednu sobu ne bi ulazilo iz dnevnog boravka. Unaprijed hvala,
Arhitekti, Projekti kuća
Vrsta objekta: Stambena zgrada
Površina objekta ili prostora (m2): 850
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Namjeravamo graditi stambeno-poslovni objekt u Varaždinu (dakle mi smo investitiri), katnosti p+1+M , tlocrtno cca ,00 m2 , ukupno cca m2 od čega cca 1/3 površene građevine poslovnog prostora uredskog i prodajnog prostora koji namjeravamo dovršiti do Roh-bau faze , a 2 / 3 površine stambenog prostora cca 6 stambenih jedinica. Konstrukcija zgrade armirano-betonska, krovovi ravni , fasadni otvori od alu-profila , fasada termoizolirana itd. Molim ponudu, Hvala.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu