Usluge

Primjeri upita

Suha gradnja (knauf), Suha gradnja (knauf)
Zagreb
Površina (u m2): 25
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Trebao bi obložiti 2 zida u dvije sobe (jedan je cca 12 m2, a drugi 13 m2) koja su vanjska od zgrade pa probija hladnoća. Po mogućnosti da se stavi između knaufa i zida zaštita (vuna, stiropor ili neki pogodan materijal) ali da se dobro zalijepi da se s vremenom ne lovi buđa obzirom na razliku toplo-hladno jer inaće počne smrditi. Knauf poslije ne treba farbati.
Zagreb
Površina stana (m2): 32
Planirani radovi: Prozori i vrata, Kupaonica, Vodoinstalacije, Elektroinstalacije, Centralno grijanje, Podne obloge, Soboslikarski radovi, Knauferski radovi, Keramika
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Demontaža sanitarija u kuhinji i kupaonici Demontaža plinskog bojlera i radijatora (bojler je novi, pod garancijom i ponovno će se montirati) Uklanjanje parketa u hodniku i sobi Podizanje zidnih i podnih pločica u kupaonici i u kuhinji Rušenje pregradnog zida u hodniku (duljine oko pola metra) Demontaža ugradbenog ormarića u hodniku Demontaža vrata 3 x sobna i 1 x ulazna Uklanjanje plina iz kuhinje Uklanjanje starih osigurača Odvoz šute (sve osim bojlera!) Postavljanje pregradnog knauf zida u kuhinji i žbukanje (duljine oko 1,5 m) Ugradnja kliznih vrata s kazetom u postojeći zid Postavljanje novih vodovodnih cijevi (odvod i dovod) Postavljanje novih automatskih osigurača Mijenjanje el. instalacija u kupaonici Postavljanje hidroizolacije u kuhinji i kupaonici Postavljanje podnih i zidnih pločica u kupaonici i kuhinji Postavljanje sanitarija u kupaonici Postavljanje pločica u hodniku Postavljanje parketa i lajsni u sobi Postavljanje novih radijatora Postavljanje postojećeg bojlera Bojanje drvne stolarije (2 jednokrilna prozora, 1 dvokrilni prozor i balkonska vrata) Bojanje zidova i po potrebi gletovanje Postavljanje protuprovalnih vrata.
Soboslikarski radovi, Soboslikari - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 3
Okvirni rok početka projekta: Odmah
ODMAH SLJEDEĆI KORAK NAKON IZRADE SPIUŠTENOG STROPA BOJANJE TOG KUPAONSKOG STROPA + 5 DRUGIH MJESTA U STANU • Sve boje (bijela, siva itd.) imam ja... ostalo mi je nakon krečenja. • Nemam valjke i četke (alat). • Potrebno je prefarbati tih 2.55m2 stropa u kupatilu u bijelo. • Na 5 drugih mjesta u stanu majstori (električar, stolar) su prilikom rada (najčešće rukom) uprljali zid. Tih 5 mjesta trebalo bi lijepo ofarbati bojom (točnu boju zida imam) tako da se te packe više ne vide. • Ne bih htio zbog tih laganih mrlja veličine 5x2centimetra krečiti cijele zidove jer su upravo svježe obojani.
Suha gradnja (knauf), Spušteni stropovi - Zagreb
Zagreb
Površina (u m2): 3
Okvirni rok početka projekta: Odmah
• Točno na datum 23.10., 24.10. ili 25.10. (ovisno koji vama odgovara) treba mi majstor koji može spustiti strop kupatila za 15 milimetara. • Razlog je zato što će na dio stropa (pola kupatila) keramičar zalijepiti pločice, pa sad treba ostatak stropa spustiti da ne ostane "zub" nego da sve bude u nivou. • Strop je betonski. • Stan je novogradnja, strop je već ravan, ispravan i suh [slika u privitku] - samo ga treba spustiti 15mm pomoću knaufa ili koju god metodu Vi smatrate ispravnom. • Kupatilo je malo - površina stropa koju treba spustiti je 1.5m x 1.7m = 2.55m2 • Iz kupatila su maknute APSOLUTNO SVE stvari (šolja, bojler, vrata, ormarići itd.) tako da imate skroz jednostavan pristup: ne morate se "izvijati" na ljestvama ili biti pažljivi da nešto ne razbijete. • Knauf i ostali materijal nemam, sve vi riješite. ODMAH SLJEDEĆI KORAK, UKOLIKO SE TIME BAVITE: BOJANJE TOG KUPAONSKOG STROPA + 5 DRUGIH MJESTA U STANU • Sve boje (bijela, siva itd.) imam ja... ostalo mi je nakon krečenja. • Nemam valjke i četke (alat). • Potrebno je prefarbati tih 2.55m2 stropa u kupatilu u bijelo. • Na 5 drugih mjesta u stanu majstori (električar, stolar) su prilikom rada (najčešće rukom) uprljali zid. Tih 5 mjesta trebalo bi lijepo ofarbati bojom (točnu boju zida imam) tako da se te packe više ne vide. • Ne bih htio zbog tih laganih mrlja veličine 5x2centimetra krečiti cijele zidove jer su upravo svježe obojani.
Adaptacija stana, Renoviranje stana - Rijeka
Rijeka
Površina stana (m2): 65
Planirani radovi: Kupaonica, Vodoinstalacije, Elektroinstalacije, Podne obloge, Namještaj (stolarski radovi), Soboslikarski radovi, Knauferski radovi, Keramika
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Stan u zgradi koja je sagrađena prije -tinjak godina, 2S klasični, 65m2, kupaona i wc su 2 zasebne prostorije. Brušenje i lakiranje parketa, izrada spuštenih stropova, kuhinja, kupaona, sobe, i oblaganje, keramika u hodinku. Bojenje cijelog stana. Radovi su predviđeni u prvoj polovici sljedeće godine.
Adaptacija stana, Adaptacija stana
Veliki Grđevac
Površina stana (m2): 62
Planirani radovi: Prozori i vrata, Kupaonica, Vodoinstalacije, Podne obloge, Namještaj (stolarski radovi), Soboslikarski radovi, Keramika
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Zamjena i postavljanje ulaznih vrata,postavljanje plocica30m2,soboslikarski radovi,ugradbeni cipelar visine 2m sirine1,50m,zamjena vodoinstalacije u kupaonici i kuhinji,postavljanje tus kabine ,wc š koljke,lavaboa i svih pipa,rusenje prozora mjere 80 50 i ugradnja manjeg i ostaviti otvor za ventilaciju,kuhinja po mjeri duzine 3m sa aparatima,postavljanje kvalitetnih laminata 35m2,ugradbeni ormar duzine 3m i visine 2,50m,rusenje zida 3m2 napominjem sve sa poslom,materijalom,namještajem i aparatima. Hvala.
Zagreb
Površina stana (m2): 75
Planirani radovi: Kupaonica, Centralno grijanje, Podne obloge, Soboslikarski radovi, Knauferski radovi, Keramika
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Molim Vas ponude za adaptaciju stana sa sljedečim radovima: Kupaonica: postava plocica te sanitarija,instalacije su napravljene. Ostatak stana: centralno gijanje za cijeli stan;postava parketa/laminata 4m2; sredivanje zidova i stropa -gletanje i bojanje ; postava 3 sobna vrata; za zidavanje pola zida od zida; napraviti otvor u 1 zidu. Sesvete. Hvala.
Adaptacija stana, Adaptacija stana - Zagreb
Zagreb
Površina stana (m2): 24
Planirani radovi: Prozori i vrata, Vodoinstalacije, Elektroinstalacije, Podne obloge, Soboslikarski radovi, Keramika
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Molim Vas ponudu za građevinske i obrtničke radove za kompletno zatvaranje loggie od 11 da radi povećanja stambenog prostora, odnosno dviju spavaćih soba, , sa rušenjem pregradnog zida i instaliranjem svih potrebnih instalacija i izolacija, a ne samo zatvaranje kao zimski vrt. U privitku šaljem tlocrt s postojećim stanjem i prijedlogom za rješenjem. Na tlocrtu nije vidljivo ono što bi se još napravilo, a to je zatvaranje lijeve polovice druge loggie od 13 m2 Ta polovica bi bila pretvorena u jednu sobu, dakle nije potrebno rušiti pregradni zid između dnevnog boravka već samo zazidati postojeći prozor i umjesto sadašnjih staklenih dvokrilnih, staviti sobna vrata za ulazak u sobu. Zatvarala bi se lijeva strana terase, a desna bi ostala otvorena, ali je tu polovicu potrebno natkriti s fiksnim krovom. Hvala i srdačan pozdrav,
Soboslikarski radovi, Bojanje škole ili vrtića - Samobor
Samobor
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 300
Dodatne usluge: Bojanje stolarije
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Samo bih osvježila farbu na zidovima u kući i to sa vodootpornom bojom i pofarbala radijatore u bijelo. Površina kuće je m2. Ima puno namještaja tako da će sve trebati zaštititi i pomaknuti od zidova. Imam velike francuske prozore koje bi trebalo obojati i radijatore. Želim precizno i kvalitetno odrađeno.
Suha gradnja (knauf), Suha gradnja (knauf)
Zagreb
Površina (u m2): 290
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Oblaganje zidova kanuf pločama u stanu površine 65m2, medjutim površina zidova za oblaganje m2. Zidove bih trebalo ili skidati staru žbuku pa ponovo žbukati i gletati (jer je stari zid i plašimo se da će se runiti, a sada radimo sve druge radove pa da to ne pada za 5-10 god) ili oblagati kanuf pločama. Izabrali smo to raditi sa kanuf pločama.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu