Za vas smo provjerili koliko ćete u prosjeku platiti soboslikarske radove. Pogledajte približne cijene naših izvođača i što ćete dobiti za tu cijenu.

Bojanje zidova
Prosječna cijena 14 kn/m2
Raspon cijena 1018 kn/m2

Bojanje unutranjih zidova uključuje pripremu površine, odabir prikladnog premaza i nanošenje premaza. Cijena posla uglavnom ovisi o izboru premaza, broju premaza i površini boje. Bojanje zidova ćete u prosjeku platiti 14 kn/m2.

Zatraži ponude!
Bojanje fasade
Prosječna cijena 37,50 kn/m2
Raspon cijena 3045 kn/m2

Fasada je završni dio kuće. Fasada se boji samo u odgovarajućim vremenskim uvjetima, kada je temperatura zraka od 5 °C do 35 °C, ako smo odabrali silikat, te između 8 °C i 30 °C, ako smo odabrali vapnene boje. Također je važno da relativna vlažnost zraka bude manja od 80% i da se bojanje prekine u slučaju kiše ili jakog vjetra. Cijena bojanja fasade uglavnom ovisi o vrsti fasade koju želite. Izračunava se po kvadratnom metru. Bojanje fasade ćete u prosjeku platiti 37,50 kn/m2.

Zatraži ponude!
Gletanje zidova
Prosječna cijena 16 kn/m2
Raspon cijena 1220 kn/m2

Gletanje zidova je završna faza prije bojanja zidova. Cijena ovisi o profilu zidova, njihovoj površini i složenosti podjele. Najniža cijena po kojoj ćete platiti gletanje zidova je 12 kn/m2, a najviša 20 kn/m2.

Zatraži ponude!
Struganje stare boje
Prosječna cijena 9 kn/m2
Raspon cijena 711 kn/m2

Dugogodišnjim krečenjem zidova nastaje sloj farbe debljine i do nekoliko milimetara. Kada sloj postane dovoljno debeo da se ne može održati na zidu, on se počinje odlijepljivati i otpadati. Tada morate skinuti sve slojeve stare boje, prije nego što počnete nanositi novu. Možete to učiniti sami ili unajmiti majstora. Cijena uglavnom ovisi o složenosti podnožja i površine zidova. Izvođači će vam za struganje stare boje naplatiti od 7 kn/m2 do 11 kn/m2.

Zatraži ponude!
Bojanje stolarije
Prosječna cijena 60 kn/m2
Raspon cijena 4080 kn/m2

Bojenje stolarije uključuje pripremu površine, odabir prikladnog premaza i nanošenje premaza. Cijena posla uglavnom ovisi o izboru premaza, broju premaza i veličini površina koje se boje. Najniža cijena po kojoj ćete platiti bojanje stolarije je 40 kn/m2, a najviša 80 kn/m2.

Zatraži ponude!

Nedavni upiti za soboslikarske radove

Soboslikarski radovi, Soboslikarski radovi - Rijeka
Rijeka
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 400
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Bojanje zidova dvorane m2 površine visina zidova 3,5m Ulazni hal 30m2 ista visina radovi trebaju biti u dvorani gotovi od utorka do četvrtka (jer je ponedjeljkom dvorana zauzet), poslije se polaže laminat. Sve mora biti gotovo do nedjelje Radovi bi se izvodili tokom 6 ili 7 mjeseca ili kada to izvođaču odgovara
Soboslikarski radovi, Bojanje zidova - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 300
Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Trebamo postavu knauf ili rigips ploča na kosi krov (potkrovlje), dupla ploča 14+5 izolacija sa svim potrebnim materijalom cca 85m2. Gletanje te krećenje svih zidova i plafona cca m2 Projekt je u Zenickoj ulici u Zagrebu Radi se o 1katu obiteljske kuće i potkrovlje. Kuća je u potpunoj adaptaciji. Krov ide novi sljedeći tjedan. Početak radova je moguć za cca 3-4 tj.
Soboslikarski radovi, Bojanje fasade - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 250
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Dva stana, jedan cca 50m2, drugi 80m2. U oba stana je namjestaj pa se ne bojaju svi zidovi ( ugradbeni ormari, plocice i sl). Ne treba bojati stropove, treba samo osvijeziti oba stana u bijeloj boji. U vecem stanu su slike bile na zidovima pa bi te sitne rupice trebalo proci. Oba stana se trebaju obojati u razdoblju od 23.6 do 30.6 (odlazak iz jednog, ulazak u drugu). Prvo veci stan, pa selimo u njega pa manji stan. Stanovi su udaljeni 20m. Hvala unaprijed
Soboslikarski radovi, Soboslikarski radovi - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 30
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Zanimaju me dekorativne tehnike za unutarnje uređenje zidova, razmišljam o uređenju blagavaonice sa efektom betona ili kamena. Stol je masivan drveni od hrastovine, stolci su tapecirani u žutu i sivu tkaninu, pa Vas molim neki savjet što bi najbolje pasalo na ovaj dizajn. Vidio sam na internetu brojne primjere pa me zanima više što se može ponuditi. Molim Vas ponudu na email. Srdačan pozdrav!
Soboslikarski radovi, Soboslikarski radovi - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 300
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Molio bih ponudu za soboslikarske radove na novim zidovima u 4 garsonjere u prizemlju stambenog objekta u Maksimiru. Podne obloge ce biti postavljene za 7 do 10 dana, te bi tada mogli poceti i radovi. Objekt ima odlican pristup i besplatno parkiranje. Molio bih da mi posaljete okvirnu ponudu sa cijenom.
Soboslikarski radovi, Ličilac - Split
Split
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 75
Dodatne usluge: Struganje stare boje ili tapeta, Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Stan u Splitu treba u cijelosti opiturati, te treba odraditi prethodne radove (struganja boje sa zidova, postavljanja mrezica gdje je potrebno i zatvaranje rupa/pukotina. Stan se sastoji od WC-a za kojeg treba samo manji dio bojati, predsoblja, spavace sobe, male lođe i dnevnog boravka s kuhinjom. Stan ima 40m2 tlocrtne površine. Neki zidovi zahtjevaju zatvaranje nekih većih rupa (promjenjena je voda i struja u stanu, pa u dijelu stana sukladno time treba pozatvarati rupe. Molim ponude s mogućim datumom početka radova i predviđenim trajanjem.
Soboslikarski radovi, Bojanje fasade - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 90
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Zidovi i stropovi stana su od knaufa i na njima prvo bojanje plafoni u vijelom a zidovi u pastelnim bojama (zelena maslina, oker i narača) Sve je potrebno obojati na bijelo uz zaštitu namještaja na sredini prostorija i podova - parket i keramika . Stan ima 43 m2 i nalazi se u ulici Biskupa Galjufa, visoko prizemlje, Zagreb.
Soboslikarski radovi, Soboslikari - Dubrovnik
Dubrovnik
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 330
Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova, Bojanje stolarije
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Projekt je obiteljska kuca u Starom gradu 1.Potrebno je staviti spusteni strop (trake izmedju nosecih greda na stropu) oko 40m2 bruto 2. Potrebno je dodatno cjeloplosno pregletati (2x) oko 80m2 zidova 3. Bojanje treba napraviti jupolom bio-vapnenom bojom (mogu i ja dostaviti, ako nema)-2x 4. Potrebno je prelakirati grilje - 6 kom x ca 1m2- prozori su vec grundirani sa Caparol Allgrundom i treba ih jos 2x sa Caparol Capalacom polakirati (materijal je vec kupljen) Prihvatljive su ponude i bez lakiranja i knauferskih radova.
Soboslikarski radovi, Ličilac - Ivanić Grad
Ivanić Grad
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 48
Dodatne usluge: Struganje stare boje ili tapeta, Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Soba 4x4m s dva dvokrilna prozora cijela oblozena tapetama koje zelim ukloniti i oliciti je bojom. Na stropu su stropne drvene obloge u boji drveta koje bi trebalo prefarbati u bijelu boju. Osim toga, na podu su samo tepisoni i voljela bih ih ukloniti, ali ne znam u kakvom je stanju pod ispod, najvjerojatnije samo beton..
Soboslikarski radovi, Ličilac - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 200
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Ličenje unutarnjih zidova i stropova u bijelu boju u stanu od cca 47m2 tlocrtne površine. U stanu se nalazi mali predprostor, kupaonica, dnevni boravak, kuhinja i blagovanje povezani u jedan prostor, te spavaća soba. Stan nije prazan, na zidovima ima namještaja i na mjestima ugradbenih ormara. U stanu je trenutno lila boja zida pa bi možda bile potrebne dvije ruke, ovisno o kvaliteti bijele boje. Tražim majstora koji bi mogao odraditi posao između 20.06.-25.06.