Usluge

Primjeri upita

Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 200
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, zanima nas prizemnica s visokim potkrovljem. Željeli bismo da površina cjelokupne kuće iznosi kvadrata + podrumski prostor od 40 kvadrata. Također, željeli bismo da se prizemlje sastoji od dnevnog boravka, kuhinje i terpezarije u cjelini, manje spreme i malog kupatila te unutarnjih stepenica za gornji kat. Uz navedeno, gornji kat bi imao dvije dječje sobe te jednu veću sobu s odvojenom prostorijom za garderobu te velikim kupatilom. Molim da se uključi prostor za dimljak u dnevnom boravku. Očekujem Vašu ponudu. Srdačan pozdrav.
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 80
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, riiječ je o kući prizemnici izgrađenoj prije deset godina s postojećom građevinskom dozvolom koja je upisana u katastru u Bujama, a kasnije je nadograđena nadstrešnica - samo natkrivena terasa od 18 m2 i dvorišna zgrada od od 18 m2 kao ostava i alatnica za obradu vrta. Potrebna mi je arhitekt za legalizaciju, a geodet je svoj dio već dovršio. Očekujem Vašu ponudu. Srdačan pozdrav.
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 90
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, tavanski prostor od 90 m2 treba adaptirati u stambeni. Postojeće kroviše i nadozid koji je sada visine 60 cm treba srušiti i napraviti potpuno novi tavanski prostor u kojem bi i strop bio od sličnog materijala kao i zidovi. Tavanski prostor bio bi drugi kat kuće i s vanjske strane treba napraviti zatvoreno stepenište koje vodi do njega. Osim toga, kuću treba etažirati. Očekujem Vašu ponudu. Srdačan pozdrav.
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Ostali poslovni prostori
Površina objekta ili prostora (m2): 31
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Vlasnik sam prostora koji je u zemljišnjim knjigama uveden kao stambeni. U tom prostoru je bila pekarnica (postoji i mtu). Htio bi otvoriti mini market pa me zanima kakav je proces za dobivanje potrebne dozvole, tj. trebam li napraviti prenamjenu stambenog u poslovni prostor? Prostor se nalazi na Trešnjevci-sjever, u prizemlju, ul. Božidara Adžije br.1, koja se spaja sa ulicom Ivana Broza. Problem je što je taj objekat po GUP-u predviđen za rušenje (zbog proširenja Brozove), pa je samim time teško dobiti potrebne papire. Ne znam kada i hoće li se objekt rušiti, meni bi odgovaralo i neko privremeno rješenje, ukoliko se ne može dobiti trajno. Dali je imao netko sličan slučaj, ili ukoliko misli da bi mogao riješiti moj problem? Zahvaljujem i željno očekujem Vaš odgovor.
Arhitekti, Dizajn interijera
Vrsta objekta: Stan
Površina objekta ili prostora (m2): 30
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, imamo stan od 72 m2. Stan se sastoji od dvije spavaće sobe, hodnika, kuhinje, blagavaonice i dnevnog boravka. Pošto djeci prepuštamo spavaće sobe, muž i ja bismo preselili u dnevni boravak. S obzirom da su dnevni boravak i blagavaonica u jednom prostoru, htjeli bismo fizički odvojiti prostor za spavanje. Interesira me kombinacija drva, cigle i metala. U boravku smo ugradili ugradbeni ormar ravnih linija, boje natur hrast. Imamo viziju kako bi to trebalo izgledati, ali nam je potrebna potvrda stručnjaka, odnosno njegov kut gledišta. Očekujem Vašu ponudu. Unaprijed zahvaljujem,
Arhitekti, Dizajn interijera
Vrsta objekta: Stan
Površina objekta ili prostora (m2): 45
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, potrebna nam je ideja kako dizajnirati unutrašnji prostor, a da imamo: dnevnu sobu, kuhinju, blagovaonicu, spavaću sobu, kupaonicu. Htjeli bismo od malog prostora napraviti da imamo dovoljno prostora za sve, dakle da dobijemo na prostoru. Dnevna soba: trosjed, TV, regali Spavaća soba: krevet, što veći ormar Kuhinja: oblik u L s nekim šankom ili ne mora u L, ali da ima šank+ prostor za stol+stolice za blagovaonicu Radni prostor: radni stol Predsoblje: ormarići za cipele, vješalice Kupaonica: tuš kada, umivaonik, WC, perilica rublja, ormarići Trenutno nas je dvoje, no planiramo i dijete pa bi bilo dobro organizirati i neki prostor za dijete jer ne vjerujem da se može dobiti dodatna soba od ovog prostora Očekujem Vašu ponudu. Srdačan pozdrav.
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 100
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, postojeća se kuća sastoji od dijela koji je drveni te od druge polovice koja je nadograđena prije circa deset godina. Drveni bi se dio u cijelosti rušio do temelja te ponovo zidao, a u potkrovlju bi se radio tavanski stan. Objekt je nedavno legaliziran te je potreban nacrt arhitekta kao i ishođenje građevinske dozvole za nadogradnju. Očekujem Vašu ponudu. Srdačan pozdrav.
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Uredski prostor
Površina objekta ili prostora (m2): 22
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, adaptiramo poslovni prostor koji smo uzeli u zakup. Prostor je roh-bau površine 21,69 m2 (3,61x6 m). Potrebno je ishoditi uporabnu dozvolu: - Izrada projektne dokumentacije za privođenje namjeni roh-bau lokala - Projektno rješenje za uredski prostor s dva radna mjesta i sanitarnim čvorom - Ishođenje potvrda na Glavni projekt kod nadležnih tijela Očekujem Vašu ponudu. Srdačan pozdrav.
Arhitekti, Dizajn interijera
Vrsta objekta: Stan
Površina objekta ili prostora (m2): 116
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, planiram uređenje dnevnog boravka i kuhinje. Kuhinja i dnevni boravak su spojeni u istoj prostoriji koja je veličine circa 50 m2. Kuhinja se nalazi u desnom uglu prostorije. Određen prostor za kuhinju je dimenzija 3.3×2.2 m, sve ostalo je slobodan prostor namijenjen za blagovaonicu i dnevni boravak. Očekujem Vašu ponudu. Srdačan pozdrav.
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 220
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, živim u Zagrebu i planiram seliti u Liku za dvije godine te stoga za glavni projekt tražim arhitekta s područja Zagreba. Riječ je o prizemnici na parceli od 16. m2 u Lici koja bi imala drvenu fasadu, krov na jednu vodu, dnevni boravak, blagovaonicu i kuhinju u prednjem dijelu kuće, a iza spavaću sobu s ormarom i kupaonicom te dvije gostinjske sobe i kupaonice. Podrum bi bio circa 60 m2 s ulazom iz kuće. U privitku šaljem sliku približnog izgleda. Očekujem Vašu ponudu. Srdačan pozdrav.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu