Usluge

Primjeri upita

Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Stan
Površina objekta ili prostora (m2): 86
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, kupili smo stan za potpunu adaptaciju na navedenoj lokaciji. Imamo tlocrt postojećeg stanja u AutoCAD-u, te imamo tloct adaptacije koju bi zeljeli izvest. Potrebna nam je konzultacija sa arhitektom/dizajnerom interijera oko konačne verzije tlocrta te oko unutarnjeg uređenja. Konačna verzija tlocrta bi nam trebala kroz nekih mjesec dana, jer planiramo krenuti sa rušenjem. Hvala, Palinić
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 270
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani. Navedeni objekat bi trebao sadržavati podrum prizemlje i bi bila izdavanje i sprat bi trebali imati ukupno 8 soba sa kupatilom u svakoj opremljeni sa potrebnom infrastukturom,instalacijama struje,interneta,klimom i svim potrebnim za turističku bi trebao imati kuhinju,ostavu ,kotlarnicu i prostor za 8 stolova za poslugu. k.č. , k.o. Ličko Petrovo Selo.
Gradnja kuće, Građevinski radovi
Novigrad (Dalmacija)
Ukupna površina objekta: 115
Tip gradnje: Klasična gradnja
Imate li građevinsku dozvolu?: Da
Za koji nivo izvedbe želite ponude?: Niski ROH-BAU (zemljani radovi, hidro izolacije, toplinske izolacije i građevinski radovi)
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani. Ovih dana bi mi trebala biti gotova građevinska dozvola za obiteljsku kuću, prizemnica od 86 kvadratnih metara netto površine. Zanima me ponuda za izradu temelja, temeljne ploče, zidanje vanjskih i nosivog zida te lijevanje kose deke koja je ujedno i krovište. Temelji se izvode kao trakasti a kosa deka se izvodi pomoću fert gredica i ispune. U prilogu Vam šaljem i tlocrt prizemlja kako bi ponude bile što preciznije. Dio dokumentacije šaljem u privitku, ostatatak ću predočiti prilikom dogovora. Srdačan pozdrav
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 160
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani. Želimo rekonstruirati staru drvenu kuću sa gankom. Površina kuće je 14x6m podrumskog prostora koji je u zidanom obliku. U tom prostoru su 3 odvojene prostorije. 1. je 5,5x 6,30m i u tom prostoru trebamo kuhinju sa blagavaonom, te stubištem u gornji dio kuće. 2. prostorija je 5,5x3m. U tom prostoru koji nje u sredini kuće želimo kotlovnicu. 3. prostor je 5,5x3,40m. Taj prostor zamišljamo kao prostor za druženje sa smočnicom. Iznad zidanog dijela kuće, koji je u razini zemlje, nalazi se gornji drveni dio kuće sa gankom opasanim prednjim i bočnim stranama drvenog dijela kuće širine 1m. Unutarnji dio drvenog dijela kuće je jednak vanjskim mjerama kuće. U tom gornjem dijelu želimo spavaću sobu, dnevnu sobu i veću kupaonu sa stubištem na tavanski potkrovni dio kuće u kojem želimo još tri gostinjske sobe , jednu veću i dvije manje prostorije sa manjim sanitarnim čvorom. Posjedujemo slike kuće u izvornom obliku i kuću u trenutačnom stanju ( trenutno pomalo ruševnom stanju). Uglavnom želja nam je obnoviti vanjski izgled kuće u izvornom obliku. Pošaljite nam mail na koji vam dodatno slike možemo poslati. Zahvaljujemo. Obitelj
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Potrebna strojna glazura na gornjoj etaži kuće za površinu cca 70m². Cijena u rasponu od 50-60kn/m². Predviđene prostorije su kupaonica, dvije sobe te kuhinja i dnevni boravak u jednom. Potrebno postavljanje izolacije i knaufa u potkrovlju te oblaganje zidova kanufom. Cijeli troškovnik je u prilogu uz ostale radove. Hvala.
Legalizacija, Legalizacija
Površina objekta: 2
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Kuća za odmor građena prema građevnoj dozvoli. Prema izvidu iz općine Velika Gorica, podrum ne odgovara nacrtu u cijelosti pa se kuća ne može upisati, odnosno ne može se izdati uporabna dozvola. Treba dakle obaviti sve potrebno za upis kuće, odnosno jednostavne građevine do m2 jer se čestica sad vodi kao vinograd s krčevinom. Podaci o čestici su u dokumentima u prilogu.
Murter
Ukupna površina objekta: 215
Tip gradnje: Klasična gradnja
Imate li građevinsku dozvolu?: Da
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Dobivena je građ dozvola za gradnju objekta na otoku Murteru. Brutto površine m2, netto cca m2. Parcela je pravilnog oblika, ravna. Također imamo osiguran smještaj za radnike. Jako je bitna pedantnost, i da svaki detalj bude odrađen sukladno projektu! Projekt je dostupan u Zip datoteci, no zbog veličine istu ne mogu uploadati. Volio bih dobiti 2 ponude, roh bau i visoki roh bau
Arhitekti, Dizajn interijera
Vrsta objekta: Stan
Površina objekta ili prostora (m2): 40
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, htjela bih urediti prostor novog stana, kuhinju blagavonicu i dnevni boravak. Ne želim da je previše namještaja ali je jako bitno da je stol za 6 osoba i da kuhinja ima čim više radne površine (koliko to prostor dozvoljava). Kuhinja u svijetlijim tonovima (bijela sa kombinacijom sivog ili bež) te inox frižder (jer ga već imamo). Trogirska ulica, Rijeka.
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 100
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Obiteljska kuća , ima podrum koji nikad nije sređen, a zamišljen je da bude jednog dana stan još jedan u toj kući. Podrum ima instalacije i sve to, mene zanima dali bi se to mogli sve staviti u 3d i jel bi neke zidove micao ako je moguce naravno. Znaci trebao bih Vasu pomoc za sve to staviti u 3d ili pak na papir za lakse moje daljnje postupanje k radovima.
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 123
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Potrebno je izraditi projekt za dogradnju kata i proširenje objekta. Ponuda treba obuhvatiti izradu sve dokumentacije za ishodovanje svih potrebnih dozvola te ishodovanje istih. Po izgradnju usluge Investitoru je potrebno predati svu dokumentaciju u papirnatom i elektronskom obliku kao i u AutoCad formatu. Pozeljno je ponuditi cijenu fazama usluge.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu