Usluge

Primjeri upita

Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Pozdrav, Isli bi u adaptaciju stana pa trebamo ponude za radove. Stan se nalazi u zgradi u Zagrebu, Albaharijeva ulica br.3. Zgrada je građena 70-tih godina a sada smo u procesu prikupljanja ponuda za kompletnu adaptaciju stana. U prilogu šaljem, fotografije postoječeg stanja, nacrte predviđenog buduceg stanja te troškovnik. Radovi mogu početi kroz par mjeseci, ali realnije je započeti iduće godine pred proljeće jer je u stanu grijanje na toplanu pa radove planiramo u vrijeme kada ce sustav biti prazan. Za sva dodatna pojašnjenja stojim na raspolaganju.
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Trebam tvrtku koja se bavi adaptacijama i koja može izraditi i troškovnik za adaptacijski kredit koji traži banka. Ukoliko ponuda bude odgovarajuća voljela bi da mi ta firma i obavi samu adaptaciju. Planirani radovi su unutarnja izolacija krova, zamjena prozora, uređenje dviju kupaona (zamjena instalacija) i ovisno o ponudama tj. sredstvima zamjena drvenog stepeništa.
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Potrebno izvesti građevisnke radove na 3 objekta na otoku Hvaru. Dvije kamene kuće koje su spojene imaju zajedno kvadrata, a treća kuća 60ak m2. Dva objekta su stare kamene kuće, na kojima je potrebno promijeniti krovište, napraviti izolacijske radove, radove na obnovi vanjske fasade, kao i unutarnji radovi (zidovi, rušenje postojećih prezida i sl.). Treća kuća je započeta ali nije dovršena pa je potrebno podebljati temelje.
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Postovani, na jesen bi renovirali kucu u gradu Pagu. Radili bi novi krov, fasadu, doveli bi strujne kablove i cijevi za vodu do svakog stana, tako da to mozemo odvojit, ima nesto malo zidanja i keramike.. Na slikama mozete vidjeti kako je krov nizak sa sjeverne strane. Jedina veca promjena na kuci je stemanje tog krova iznad tih 4 uskih prostorija i dozidanja istih tako da dobijemo visinu oko 2m unutra. Saljem vam popis radova, projekt i slike sa nekim detaljima.. - Krov 50.45 m2 + 47.19 m2 = 97.66 m2 (isli bi na 15 cm vune i pokrov bi trebao bit "ternita", recimo esal valovitka 5) - Štemanje fert 19 m2 (slika 7) + jos nesto malo cigle sto je izbacena van nekih 15cm (vidi se na slici br. 8) - Dozidanje zidova od tih 4 uskih prostorija u potkrovlju 4.47 m3 (sve bi zidali sa siporeksom, zidovi su 25cm debljine) - Oluci 24 m (sva limarija bi mogla bit cinkotit ili bojani aluminij) - Cijevi za odvod 15 m (sve odvodne mogu bit plasticne) - Uze cijevi za odvod sa balkona/terasa 52 m (uže odvodne bi "sakrili" ispod stiropora. vidi se na slici br. 9) - Veter "lajsne" 35.2 m - Rubni limovi 19 m (spojevi zida i pokrova) - Strujni kablovi vani 29 m (nema potrebe za ustemavanjem jer bi isli na 8cm stiropora. svaka strana kuce bi imala svoj ormaric sa 3 brojila pa od ormarica bi isli do osiguraca u stanovima) - Strujni kablovi unutra 37.5 m (ustemali bi ih pod plafonom do kutije sa osiguracima u svakom stanu) - Cijevi za vodu vani (pex-al-pex) 24 m (mozda bi bilo dobro cijevi ustemat bar za debljinu cijevi? htio bi da ozidamo 2 mala sahta u koje bi stala po 3 brojila. moze sa betonskim blokovima i gore bi onda sami dali napravit nekakva pvc vrata ili nesto slicno. vidi se na slici br. 10) - Cijevi za vodu unutra 16.5 m (htjeli dovest cijevi do kuhinja ili kupaonica, sto je blize. mozemo ih u pod ustemati) - Dozidanje niskih ograda 1.7 m3 (ograde od balkona, terasa i stepenica su dosta niske. htjeli bi da budu oko 95cm visine) - Keramika 25 m2 i 38 stepenica cca. 85x25x20 (umjesto flex ljepila bi sa dvokomponentnom masom za hidroizolaciju, a rubnu u traku imamo od zadnjih radova) - Fasada bez stiropora m2 (impregnacija, ljepilo, mrezica, zavrsni) - Fasada sa stiroporom 8cm sa preklopom m2 (kuca je 80 metara od mora. moramo ici na nesto jako otporno na ovakve uvjete, mozda silikatno silikonska?) - Demontaza stolarije (12 prozora koje mijenjamo sa novima i imamo 10 balkonskih vrata i 5 ulaznih vrata. dio cemo zadrzat, a dio ce ici novo, ali ce ih trebat malo pomaknut u stranu, nekih 5cm, jer su pre blizu zidu unutra pa se ne mogu otvorit do kraja i treba postemat nekih 3-4cm iznad njih jer cemo na podove unutra stavljat stirodur i brodski pod ili laminat). Javite mi dali bi vas zanimao ovaj posao i dali bi mogli to poceti u 10 mjesecu? Ako ste na Pagu, mozemo se i dogovorit da navratite i pogledate. Lp, 75 90
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Kuća prizemnica. Ulaz u kuću ima oko 9 kvadrata, od toga uzeti oko 4 kv. metra za buduću kupaonicu, tri strane zida treba izolirati. Nad cijelim ulazom promijeniti krovne polče oko 30 m2. Od postojeće kupaonice i smočnice napraviti kuhinju i ograditi ulaz u potkrovlje (kao ljestve). Jedan zid ukloniti, troja vrata, dva betonska prozora i dva mala prozora također ukloniti. Hvala!
Gradnja kuće, Gradnja kuće
Podstrana
Ukupna površina objekta: 509
Tip gradnje: Klasična gradnja
Imate li građevinsku dozvolu?: Da
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Postovani, Trenutno sam u potrazi za izvodacem radova. Zemljiste je kraj Splita (Podstrana). Trenutno, glavni projekt je predan na županiji. Gradnja bi trebala kreniti 15.10. Objekt se sastoji od podruma i tri etaze sveukupne kvadrature od m2 brutto. Zanima me gradnja ugrubo-roh bau od betona. Trenutno trazim izvodaca pa ako ste zainteresirani poslat cu vam troskovnik i 3D objekta. Imam i detaljniji troskovnih svih radova ali je isprintan od stotinjak strana nazalost nemam u pdf-u Unaprijed Hvala S postovanjem
Gradnja kuće, Građevinski radovi
Čilipi
Ukupna površina objekta: 211
Tip gradnje: Klasična gradnja
Imate li građevinsku dozvolu?: Ne
Za koji nivo izvedbe želite ponude?: Niski ROH-BAU (zemljani radovi, hidro izolacije, toplinske izolacije i građevinski radovi)
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Radi se o obiteljskoj kući ukupne bruto površine m2, sa okućnicom i bazenom, u selu Močići u Konavlima. Molio bih za ponude za zemljane, armirano-betonske i zidarske radove, prema troškovniku koji prilažem. Napominjem da parcela ima osiguran asfaltirani pristup za vozila i mehanizaciju, kao i svu potrebnu infrastrukturu (struja i voda na parceli). Građevinska dozvola očekuje se sredinom kolovoza, a tada bi počeli i sa radovima. U privitku prilažem troškovnik izrađen od projektanta po kojemu bih molio ponude po traženim stavkama, a za sve eventualne dodatne upite i pojašnjenja, stojim na raspolaganju. Unaprijed hvala, lijep pozdrav,
Gradnja kuće, Građevinski radovi
Vis
Ukupna površina objekta: 140
Tip gradnje: Klasična gradnja
Imate li građevinsku dozvolu?: Da
Za koji nivo izvedbe želite ponude?: Visoki ROH-BAU (+ fasada, žbukanja, estrihi)
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Na otoku Visu, u gradu Vis. Stambeni objekt, 2 kata po 70 m2 sa pristupnim stepenicama i potpornim zidovima. Šaljem Vam troškovnik i tekstualni dio projekta. Ukoliko trebate i nacrte, javite mi pa ću poslati i njih. Također, za sva pojašnjenja stojim Vam na raspolaganju. Kako je upit bio za visoki roh-bau (prva faza gradnje), ponuđači ne moraju ispunjavati ostatak troškovnika. Ujedno me interesira, ako bi mi mogli navesti mogući početak radova kao i predviđeno trajanje istih. Unaprijed zahvaljujem!
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Radi se o dvojnoj kućici od 46m2 na dvije etaž je rađen 80-tih god. i nije završen. Rađen je od blokova, stolariju kompletno treba mjenjati, unutrašnjost je potpuno neuređena osim pregradnih zidova (blokovi).Treba napravit i manju rekonstrukciju (na katu od djela jedne sobe ubaciti mali Wc.) Provjerit stanje krova, još dogradit u prizemlju pomočno objekt od 10-12 m2 sa kosim krovom, kompletna fasada i sistem ključ u ruke.
Gradnja kuće, Građevinski radovi
Svetvinčenat
Ukupna površina objekta: 160
Tip gradnje: Klasična gradnja
Imate li građevinsku dozvolu?: Ne
Za koji nivo izvedbe želite ponude?: ROH-BAU (+ krovište i limarija)
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
poštovanje. kuca ce se graditi na podrucju opcine svetvincenat.u privitku je idejni projekt i troškovnik bez cijena ali su vrijednosti u troškovnik posto realne, zanima me ponuda po troškovniku za sve osim za bi počela negdje pocetkom 11 mjeseca ili malo kasnije. hvala vam unaprijed


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu