CENTRALNA PERSPEKTIVA d.o.o.

Zagreb
Arhitekti, Energetski certifikat, Legalizacija
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/3
5+
Godina na tržištu
5+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2017
Odabir klijenata 2018
5,0
6 ocjena

6 ocjena za tvrtku CENTRALNA PERSPEKTIVA d.o.o.

Ocjene

5,0
Andrea H. , prije 4 godine

Gospodin se odmah javio, cijena je bila pristupačna, rokovi su ispoštovani. Više smo nego zadovoljni.

5,0
Ljubica K. , prije 4 godine

Više je nego odličan! Odradili su sve izuzetno! Pokazali su stručnost, uglađenost u ponašanju, brzinu i korektnost. Preporuka za druge klijente je neupitna.

5,0
Milan P. , prije 3 godine

Sve je u redu.

5,0
Mario R. , prije 3 godine
5,0
Vlasta M. , prije 4 godine

Ponuda je bila dobra, a gospodin Damir vrlo ljubazan i poduzetan.

5,0
Ankica O. , prije 5 godina

Jako sam zadovoljna odabranim arhitektom. Rokovi su poštivani.

Usluge: Arhitekti, Energetski certifikat za kuću, Legalizacija objekata, Legalizacija, Energetski certifikatori, Energetski certifikat za stan, Dizajn interijera, Energetski certifikat, Izrada energetskog certifikata, Projekti kuća, Nacrti kuća, Legalizacija kuće, Projektanti, Uređenje interijera, Legalizacija pomoćnih objekata, Energetsko certificiranje, Građevinska dozvola

Drugi izvođači u blizini Zagreba

Druge usluge u Zagrebu i okolici

Nedavni upiti

Postojeća zgrada

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta (m2): 200

Vlasnica sam stambenog objekta s dvije stambene jedinice. Građevina je poluugrađena, katnosti prizemlja i dva kata, prekrivena ravnim krovom. Najveća tlocrtna dimenzija iznosi 11,00 m x 6,42 m, a najveća visinska kota građevine od konačno zaravnatog terena do krovnog vijenca iznosi 8,85 m. Potrebna mi je provedba energetskog pregleda, izrada izvješća o energetskom pregledu objekta i energetski certifikat u pdf zapisu za prijavu na Javni poziv za sufinanciranje energetske obnove obiteljskih kuća Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost te pomoć u slanju same prijave. Željela bih energetski obnoviti vanjske zidove, strop pod i krov te zamijeniti postojeću stolariju ovojnice grijanog prostora novom.

Postojeća zgrada

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta (m2): 50

Radi se o vikendici koju koristim kao kuću za stanovanje. Na toj adresi imam prebivalište i boravište. Vikendica ima dvije podrumske prostorije i tri prostorije na katu (sobu, kuhinju i kupaonu). Objekt je legaliziran, a napravljen je prije nekih 40 godina. Krov je nepodaskan pokriven salonitnim pločama. Vikendica nema fasadu. Trebao bih za nju energetski certifikat čim prije. Želim se prijaviti za energetsku obnovu kuća.

Adaptacija ili rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 40
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Namjera je u potkrovlju smjestiti wc sa tušem, jedna momačka soba i ostatak prostora iskoristiti za ugradbene ormare. Bitno je i osmisliti kako doći stepenicama do potkrovlja, odnosno gdje smjestiti stepenice i kakve stepenice jer je prostor specifičan. Također bi trebalo provjeriti deku na garaži radi sigurnosti zbog daljnih radova.

Postojeća zgrada

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta (m2): 180

Molim za ponudu za izradu izvješća o energetskom pregledu obiteljske kuće i energetski certifikat prije obnove; obiteljska kuća se planira prijaviti na natječaj FZOEU za sufinanciranje energetske obnove obiteljskih kuća. Građevina je postojeća sukladno rješenju o izvedenom stanju; radi se o složenoj građevini (više objekata, sveukupne bruto tlocrtne površine m2, građevinsko brute površine m2), od koje bi se energetski obnovilo samo glavni - osnovni objekt, i to PR+1.KAT, sveukupne bruto građ.površine cca. m2, visine etaža manje od 3m. Podrumski dio je nestambeni te se neće energetski obnoviti, a osim glavne zgrade postoji i manja zgrada - spremište i nadstrešnica, također nestambena površina, te se ni on ne bi energetski obnovio (od tuda je razlika u površinama) Molim da se ponuda formira samo za glavni - osnovi objekt, površine cca. m2 u 2 etaže. Molim kontakt mailom. Unaprijed hvala

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Drugi objekti
 • Površina objekta ili prostora (m2): 100
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Pozdrav, tražim arhitekta ili projektanta, da bi mi pomogo napraviti projekat na građevinski parceli koja mjeri m2 dužine 27m i širine 23m. Na parceli več stoji vikendica koja mjeri oko 40m2. Parcela i vikendica več imata struju, vodu i kučni broj (Betiga ). Želio bi postaviti dvije mobilni kuči sa bazenom ili montažnu kuću sa bazenom.. zavisi šta če biti bolje i jeftinije. Pored bazena bi želio imat nadstrešak sa letnom kuhinjom i hrambo. Nadam se da ćemo skupa nači najbolje rešenje.

Adaptacija ili rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Stan
 • Površina objekta ili prostora (m2): 57
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Potreban iskop i rusenje u stanu zbog gradnje stubista i gradnja istog koji bi spajao sobu na donjoj etazi sa stanom. Stan se nalazi u prizemlju zgrade. Potreban arhitekt za projekt kao i za adaptaciju stana. Moguce rusenje gipsanih ploca i postavljanje novih za prilaz novom stubistu. Rekonstrukcija cijelog stana unutra - kuhinje, dnevnog boravka i kupaone. Potrebno rusenje postojeceg sanka i izgradnja novog izmedju kuhinje i dnevnog boravka.

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 70
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Izgradnja manjeg stambenog objekta-vikendice, od cca 60-70 m2 povrsine, u jednoj-dvije etaze. Na cestici trenutno nema nista izgrađeno, dobili smo potvrdu o njenom statusu, koja se nalazi u prilogu, te se nadamo po ovoj formulaciji da je trenutno moguca izgradnja na njoj. Nemamo nista od "papira" u vezi izgradnje, tako da bi trebali upute sta i kojim redosljedom treba odraditi da se dobije konacno odobrenje za gradjenje. Čestica se inace nalazi u opcini Vojnić. Hvala i lp

Adaptacija ili rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 135
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Stan na tri etaze u kuci sa zasebnim ulazom. Kuca je zasticeno kulturno dobro i potrebna je kompletna adaptacija. Prizemlje sadrzi ulaz i stepenice do prvog kata, prvi kat sadrzi kupatilo, dnevni boravak i jednu spavacu sobu i stepenice do drugog kata, drugi kat sadrzi svije spavace sobe i teresu. Potrebno zamijeniti krov koji sadrzi azbest. Zelimo natkriti terasu, povrsine ca 36 kvm, i postaviti ogradu. Svu stolariju zamijeniti i fasadu restaurirati i reparirati. Zamijeniti sve vodo- i strujne instalacije, Na drugi kat ugraditi kupatilo. Neki prozori su iznutra zatvoreni i to zelimo da se zajedno sa konzervatorom utvrdi da li da se zatvore i iz vana ili da se zamijene. Mi se trenutno nalazimo u inozemstvu ali krajem kolovoza smo u Trogiru kada bi se eventualno sreli i pokazali objekat koji se nalazi u staroj jezgri Trogira. Zeljeli bi da arhitekta i nadgleda poslove koje mi pogodimo sa izvodjacem radova. Crteza nemamo nikakvih, zato nemamo sta da prilozimo.

Postojeća zgrada

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta (m2): 100

Potrebna je izrada energetskog certifikata za apliciranje na objavljeni natječaj za energetsku obnovu obiteljskih kuća. U pitanju je kuća površine cca m2, izgrađena početkom 20. st. Kuća ima grijanje na plin, a prozori su dijelom drveni, dijelom PVC sa dvostrukim staklom i stari oko 25 godina. Fasada je u lošem stanju. U kući se nalaze dva stambena prostora i jedan mali lokal.

Nadogradnja

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 100
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Radi se o potkrovlju koje je već uređeno, ali nije po željama mene i dečka. Radi se o 2 spavaće sobe, kupaonica i otvoreni koncept površine oko 40 m 2 gdje se nalazi kuhinja, blagavaona i dnevni boravak. Problem potkrovlja jest da su jako vidljive kosine pa smo razmišljali o podizanju krovišta, a zanima nas da li je i moguce nadogradnja jer nam fali balkon.