Usluge

Primjeri upita

Arhitekti, Arhitekti
Zagreb
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 90
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Htio bi staru obiteljsku kuću renovirati i možda nadograditi. Neznam što je od mojih zamisli izvedivo odnosno što nije. A neznam ni koliko otprilike bi me koštalo. Trebao bi nekoga tko bi mogao ponuditi ideju tj. napraviti projekt. Možda bi nadogradio krov cca 40m2, i renoviralo kuću (izmjena rasporeda)cca 90m2.
Arhitekti, Projekti kuća
Vrsta objekta: Stan
Površina objekta ili prostora (m2): 70
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Pozdrav, Zanima me gradnja male prizemnice, stana od 70-80 m2. Stan bi trebao imati kuhinju s sankom, dnevni boravak, dvije spavaće sobe (jedna veća i jedna manja), kupaonicu, mali wc i malu terasu. Zamišljen je kao moderan stan s pripadajućim kućanskim aparatima i tehnikom. Stan bi se gradio na selu u Istri, s puno okućnice. Hvala, Lijep pozdrav
Arhitekti, Arhitekti
Novalja
Vrsta objekta: Drugi objekti
Površina objekta ili prostora (m2): 400
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
KUĆA JE SMJEŠTENA NA GL. CESTI,20 M OD MORA.,IMA 4 APARTMANA (SVAKI 45M2) ,VELIKI PROSTOR U PRIZEMLJU.KUĆA SE NE KORISTI,NE BAVIMO SE TURIZMOM;BORAVIMO CCA 6 TJEDANA LJETI PARCIJALNO ČLANOVI OBITELJI I PRIJATELJI.ŽELIMO JU PRENAMIJENITI U TURISTIČKI OBJEKT(NE APARTMANI)VEĆ HOSTEL,B&B,MALI BI OD KUĆE NAPRAVITI FUNKCIONALNI OBJEKAT KOJI BI DONOSIO I DODANU VRIJEDNOST S OBZIROM DA JE NA MORU.
Arhitekti, Arhitekti
Vinkovci
Vrsta objekta: Ostali poslovni prostori
Površina objekta ili prostora (m2): 200
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Objekat je stavljen pod krov, nema instalacija, nema stolarije. Zadani prostor je u prizemlju stambeno poslovne zgrade, površine m2. U prostoru nema pregradnih zidova, prednji dio 10,4m x 9,2, dok je odvojen zidom stražnji dio cca 7,2m x 13m. Prostor treba pretvoriti u dental centar, moderno uređen. Znači ordinacije jednostavnih linija i ne pretrpane-prostrane, prijemni prostor sa čekaonicom isto tako moderno uređen, prozračan i pristupačan pacijentima. Potrebno smjestiti 3 praktično identične ordinacije P=20m2 svaka, zajednički prostor za sterilizaciju,prijemni prostor sa čekaonicom 30m2, predvidjeti 1 manju ordinaciju 16m2, prostor za zubni rendgen sa čekaonicom cca 9m2, toalet za pacijente (pristup za invalide), toalet za osoblje, prostor za odmor sa malom kuhinjom cca 16m2, ured za doktora, kotlovnica. Isto tako treba osmisliti prednju fasadu objekta cca P=80m2. Prostor treba kompletno definirati; od struje, dovoda i odvoda vode, plinskih instalacija, grijanja, klimatizacija, video nadzora, ozvučenja svake ordinacije posebno, ozvučenja čekaonice, mjesta predviđena za TV.. Projekt je specifičan što dentalne jedinice (stolice) zahtjevaju posebne instalacije (voda, zrak, kanalizacija, utp i ostale veze sa drugim jedinicama), ali i to se da sa dobavljačima opreme iskomunicirati i predvidjeti. Za sve dodatne informacije i dogovor stojim na raspolaganju. LP
Legalizacija, Legalizacija objekata
Površina objekta: 640
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Radi se o stambenom objektu unutar kojeg se nalazi 9 stambenih objekata ( aprtmana). Svi apratmani su privatno vlasnistvo znaci 9 vlasnika. Zgrada je sagradjen van projektnog nacrta te je potrebno napraviti elaborat, ponovno mjernje itd. Zanima me cjena izrade: arhitektonski projekt,geodetski snimak i izjava gradjevinara o statickoj stabilnosti zgrade.
Arhitekti, Arhitekti
Sveti Ivan Zelina
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 140
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Potrebna mi je adaptacija cijele kuće u Sv. Ivan Zelini, zanima me idejno rješenje. Adresa i ,angažman arhitekta iza 22.7 do 02.8 ove rušenje unutarnjih zidova površina oko kvadrata 1 kat. Radove bi prema planu izvodio na proljeće iduće godine pa do tada projekt mora biti gotov. lp
Arhitekti, Projektanti
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 70
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Modernija kuća u Gorskom kotru, pozeljna drvena konstrukcija s vidljivim elementima, galerija s otvorenim prostorom. Prednji dio u staklu ili sa staklenim velikim prozorom, te takoder jedna strana u staklu s vratima za izlaz na terasu. Otvoreni prostor u prizemlju takoder, sa sto manje zidova i zatvorenog prostora.
Arhitekti, Arhitekti
Pula
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 100
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Adaptacija kuće katnice od koje bi napravili dva stana koja ne moraju nužno biti 50:50 kvadrata, dapače otvoreni smo za sve opcije. Također smo otvoreni za opcije vanjskih tj unutarnjih stepenica, ali to se sve možemo dogovoriti u hodu. Za sve informacije i pitanja distupna sam telefonski. Lijep pozdrav
Arhitekti, Arhitekti
Zagreb
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 160
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Radi se starijoj stambenoj kući otprilike 9x9 metara sa podrumom, visokim prizemljem i potkrovljem. Htjeli bismo izvesti funkcionalno visoko prizemlje (dnevni boravak, kuhinja, blagovaona, kupaonica) i uređenje potkrovlja (podizanje na visinu 2,2 m, projektiranje novog krovišta ili eventualno ravan krov te 3 spavaće sobe i kupaona). Podrum za sada ne bismo adaptirali. Potrebno nam je idejno rješenje, troškovnik te pravni savjet o mogućnostima nadogradnje.
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 1170
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Dobar dan. Kupujemo g. zemljište na kojem želimo sagraditi dvije manje obiteljske kuće: jednu za najam sa bazenom (6+2), drugu za nas (obitelj 3 člana). Trenutno smo u fazi čekanja da se upiše put u katastru koji je odvojen od naše parcele i dan općini (TAR-VABRIGA), nakon čega potpisujemo glavni ugovor. Zemljište je pravokutnog oblika 35x33 m2 cca. Važno nam je da objekti imaju jako puno svjetlosti (južne strane ostakljene), da su modernijeg oblika, da jedna kuća drugoj ne pravi sjenu. Opcije su ili da budu obje oko m2 ili da jedna bude 80 a druga (za najam). Mogu obje biti prizemnice u slučaju dvaju manjih objekata odnosno jedna prizemnica, jedna katnica. Teren ima jako lagani pad prema jugu (oko 1 m visinske razlike) pa se moze razmišljati da doljnji dio bude malo "terasiran". Za sada tražimo ponude za idejni odnosno glavni projekt sa svim pod-dijelovima (strojar, voda, statika, fizika, elektr. itd). Imamo jako dobra iskustva s uslugama s pazinskog područja. Stojim na raspolaganju mailom ili telefonski za sva dodatna pitanja. Prlažem skicu izmjere terena. Unaprijed zahvalna, srdačan pozdrav.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu