Usluge

Primjeri upita

Trogir
Vrsta objekta: Stan
Površina objekta ili prostora (m2): 64
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Novogradnja ,dnevne površine 33m sa jako puno svjetlosti i staklenih površina (tu i je izazov pri uređenju) te jako malim sobama površine 3*2,6(dvoje sobe) bilo bi idealno da se može privitak stavit tlocrta. Izmjena u odnosu na idejno rijesenje je zamjenjen raspored na slici predviđene kuhinje i dnevnog boravka.To znaci da se kuhinja nalazi skroz desno a dnevni boravak lijevo i Prozor u prvotno predviđenoj kuhinji a sadašnjem dnevnom boravku nije na skici navedenih dimenzija nego * Najniža slika Tu i je izazov uređenja Radi se o stanu br.4 na prvoj slici
Arhitekti, Arhitekti
Hrvace
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 50
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Imam jednan podrum na selu i razmišljam da na njemu napravim nekih 50 m2 stambenog dijela a ostatak da bude terasa sa roštiljom i otvorenim prostorom za druženja od 7-8 ljudi. Vanjske dimenzije su 8.5/8.3 metra bez balkona sa sjeverne strane. U privitku je skica tog podruma. Ne bi ništa stambeno radio na bunaru a htio bi što više sunca ako je moguće u svakoj prostoriji. Mogu se i sa krovom "poigrati". Dolazi u obzir i nekakva galerija. Ne bi išao sa betonskom pločom već bi bila dobra izolacija i krov .
Pula
Vrsta objekta: Stan
Površina objekta ili prostora (m2): 28
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Novi trosobni stan u privitku se nalazi tlocrt. Dnevni boravak i kuhinja - Kuhinja da se nalazi na južnom zidu, ispod prozora obavezno biti sudoper, preferiram bez gornjih elemenata, bijela mat kuhinja sa crnim ručkicama, drvena radna ploča, blagavaonski stol barem za 8 osoba, s jedne stane možda klupa?. Dnevni boravak ili kutna garnitura ili veliki trosjed plus detalji.
Arhitekti, Projektanti
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 110
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Zemljište za obiteljsku kuću je površine m² (cca 19 m * 32 m), sva infrastruktura je odmah uz parcelu na cesti. Zanima nas Vaša ponuda za prizemnicu do nekih m² neto površine bez garaže ili do m² s garažom u sklopu kuće. Kuća treba imati 3 spavaće sobe, 1 kupatilo i 1 manji odvojeni wc. Za više detalja slobodno nas kontaktirajte.
Varaždin
Vrsta objekta: Stan
Površina objekta ili prostora (m2): 16
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Djecja soba od 15.5 kvadrata za tri djevojcice. Treba imati krevete, prostor za igru, ormar i namjestaj za odlaganje (igracke...) i radne stolove/jedan veliki da sve tri mogu sjesti. Nacelno nemam nista protiv ikeinih i slicnih rjesenja, radi se o tri djevojcice koje sada imaju 4.5, 3 i 1 godinu. Ne zelim da je soba skroz djecja, rado bih da im bude dobra i za 5 godina kada budu starije i skolarke (sto se tice boja i izgleda namjestaja, zidova - rado bih preko jednog zida veliku tapetu, od motiva nam se svidaju svemir, mjesec, a i neki cvjetni dolaze obzir jer su cure dobile imena po cvijecu. Soba treba imati tri kreveta, jer ne zelim klasnice na kat, ali nisam sigurna koliko se to da uklopiti u ovaj prostor, jer ne bih da cijelu sobu zauzmu kreveti. Trebaju imati prostor za igru. Ormare/sustave za odlaganje koji bi trebali biti prilagodjeni njima za robu (starije same uzimaju robu i najbolje se pokazalo da im roba bude u ladicama, trenutno je u ukrasnim kutijama pa onda izvuku onu koja im treba), igracke, na nizoj razini za njih i naravno u visim djelovima nama:). sve sto bi se dalo iskoristiti za staviti neku ladicu, policu u koju se budu dale sloziti razlicitr vrste igracaka i da nije sve na otvorenom, to je jaaaako bitno. Radni stolovi trenutno nisu u igri, ali trebale bi imati dio gdje mogu sjesti i crtati, nesto raditi.
Rijeka
Vrsta objekta: Stan
Površina objekta ili prostora (m2): 47
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Stan od 47m2. Prvotno zamisljeno sa dvije manje sobe, kupaonicom, hodnikom, malom spajzom i kuhinjom i dnevnim boravkom skupa. Prostor u kojem bi trebali biti dnevni boravak i kuhinja velicine cca 18m2. Kuhinja na jednom zidu (kao ormar, od zida do zida, sa udubljenim gornjim elementima-kuhinja narucena) za druge proizvode otvoreni.
Rijeka
Vrsta objekta: Stan
Površina objekta ili prostora (m2): 20
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Riječ je o sobi koja bi trebala poslužiti kao radna, s većim stolom za 2-3 radna mjesta, a po potrebi i ugostiti društvo. Visoki stripovi, izlaza na balkon. Stan je na prvom katu, ulaz u sobu čine dvostruka vrata ariša. Dio zidova vec je u policama s knjigom, taj dio bi ostao fiksan. Upravo ugradeno centralno, zastali smo oko osmisljavanja optimalnog izgleda i funkcije sobe.
Arhitekti, Arhitekti
Zagreb
Vrsta objekta: Stan
Površina objekta ili prostora (m2): 107
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Potreban idejni projekt s troskovnikom po kojem bi se od 1 stambene jedinice od cca m2 dobile 2 u potpunosti zasebne stambene jedinice. Stan je podjeljen na "dnevni" i"spavaci" dio s vec postojeca 2 odvojena sanitarna cijeli kat zgrade, prozori sa istoka i zapada. Za sve dodatne info-stojim na raspolaganju.
Arhitekti, Arhitekti
Osijek
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 100
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Dogradnja postojećeg objekta uz prethodno potrebno rušenje. Izrada dokumentacije za gradnju. Načelno radilo bi se o rušenju dvorišnog objekta, te skidanju krova vanjskog objekta i povezivanjem, možda ravni krov, objedinjenog objekta. Krajnja namjera je izgradnja 4 mala stana cca 30 m2, uz zadržavnje, postojećeg vanjskog poslovnog prostora. Zainteresiran sam za izradbu dokumentacije potrebne za građevinsku dozvolu, te izvođenje građevinskih radova.
Arhitekti, Arhitekti
Zagreb
Vrsta objekta: Stan
Površina objekta ili prostora (m2): 110
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Postovani, trebamo adaptirati stan i napravit rekonstrukciju tlocrta (postojece stanje u prilogu) kako bismo dobili još jednu spavacu sobu. Nacelno znamo koje bismo promjene napravili (slika stan1), ali nam je potrebno (1) nacrtati trenutno stanje buduci da nemamo sve mjere, (2) izraditi novi tlocrt uz zeljene preinake (zamjena kuhinje i kupaone, suzavanje hodnika u pomicanje jednog zida), (3) odrediti glavne elemente potebne za procjenu i izvedbu gradevinskih radova (dovodi/odvodi, grijanje, uticnice,...). Za sva pitanja stojimo na raspolaganju, Srdacno,


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu