Usluge

Primjeri upita

Arhitekti, Arhitekti
Zagreb
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 15
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Zanima me postoji li mogućnost legalizacije terase koja bi se izgradila u dvorištu, dvorišne zgrade u centru grada i ako da što se sve treba poduzeti. Slični primjeri postoje u susjedstvu ali nisam siguran jesu li legalizirani. Temelj terase bio bi na šupama stanara susjedne zgrade čiji su krovovi dotrajali i bilo bi ih dobro zamijeniti. Osim dodane vrijednosti stana u obliku novoizgrađene terase, dobila bi pristup zidu na koji se nalazi vanjski dio air-condition uređaja, a i taj bi se zid trebao obnoviti, izolirati i napraviti fasada na njemu jer se nakon potresa počeo osipati budući je od same cigle, a površinom čini značajni dio mog stana.
Arhitekti, Arhitekti
Samobor
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 40
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Trebam projekt, troskovnik i potom ponude za izvodjenje radova za adaptaciju obiteljske kuce (zamjena instalacija, betonski radovi, izolacija, oblaganje zidova i poda, elektro radovi, adaptacija kupaone). Površina je oko 80 m2, s tim da je cca 40 m2 u roh bau stanju, a 40 m2 je uredjeno i funkcionalno, ali treba osvjeziti (zidne i podne obloge i instalacije zamijeniti). Lokacija je Samoborsko gorje, od Samobora 15 min. Projekt mi treba sto prije, tj.od 15.6.
Zagreb
Vrsta objekta: Stan
Površina objekta ili prostora (m2): 26
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, trebala bih dizajn interijera, tj. idejno rješenje pozicioniranja namještaja centralnog dijela stana (kuhinje, dnevnog boravka i blagovaone) površine cca 26 m2 s mogućnošću pripajanja dodatne sobe od 7 m2 i hodnika od 4m2. Željela bih maksimalno (i funkcionalno) iskoristiti prostor da bude sa što više svjetla i otvorenog prostora. Tlocrt stana se nalazi u privitku.
Arhitekti, Arhitekti
Dubrovnik
Vrsta objekta: Drugi objekti
Površina objekta ili prostora (m2): 50
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Radi se o adaptaciji manjeg jednostavnog zasebnog objekta u suterenu, u vrtu, na kaskadnom terenu, koji se trenutno sastoji od dvije prostorije u dosta lošem stanju, Plan je srušiti ga i izgraditi novi širinom veći da se dobije maximalan broj neto prostora. Taj objekat je legaliziran kao jednostavni. Htjela bi se posavjetovati o projektu i dobiti ponudu. U očekivanju, Lijepi pozdrav,
Arhitekti, Projekti kuća
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 130
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Obiteljska kuca, dvije do tri sobe , veci dnevni, sa kupatilom i wc posebno, prostorija za pranje i peglanje robe, terasa natkrivena , prostor tipa garaže sa wc i od 30m2 vanjski a i ulaz u kucu kroz njega.to je prostorija za zabavu i vježbaona za mogući bilijar .Ispred terase spustanje prema bazenu .Parcela m2. 28.9m2 ×31.3m2 skoro pravilnog ulaz sa sjevera .Mozda zelja da kuca bude izdignuta od terena,a prostorija "garazno" zabavna u suterenu.Lp za ostale se cuti. Drca
Arhitekti, Arhitekti
Sućuraj
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 84
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Na povrsini postoji objekat od 84 kvadrata koji je izgradjen osamdesetih godina. Objekat se nalazi na otoku Hvaru, Sucuraj, Lucica . Dozvola o izvedenom stanju postoji i na jesen ce se moci podnijeti zahtjev za gradjevinsku dozvolu. Zelim projekat potkrovlja ili eventualno sprata koji bi se postavio na stubove oko postojece kuce na taj nacin da se postojeci dio naknadno moze uklopiti u jednu cjelinu sa novogradnjom. Treba mi predracun projekta.
Arhitekti, Arhitekti
Stomorska
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 200
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Potrebna mi je adaptacija postojece obiteljske kuce. Rijec je o kamenoj dvokatnici, povrsina svake etaze je m2. Donji kat se sastoji od kuhinje s blagovaonicom, spavace sobe, kupaonice, ali I dvije konobe koje su u straznjem dijelu etaze I djelomicno naslonjene na vanjsku skrapu. Zidovi konoba su neozbukani I nezavrseni. Gornja etaza je privedena stambenoj svrsi I sastoji se od kuhinje s blagovaonom, dvije sobe I kupaonice. Pod gornje etaze (odnosno strop donje etaze) je cca 1/3 betonski, dok je preostale 2/3 povrsine na drvenim gredama, dakle drveni pod na drvenim starinskim gredama. Ispred kuce je terasa koju treba nivelirati s donjom etazom kuce I prilagoditi zivotu u ljetnoj sezoni, dakle vecinom boravku vani na terasi. Bocno od kuce je cca. m2 neiskoristenog zemljista, a koji ukljucuje i parking za 2-3 automobila. Htjela bih adaptirati kucu na nacin: - Optimizirati raspored donje etaze, na nacin da se konobe ukljuce u stambeni prostor. Treba napraviti novi smisleni raspored prostorija - sobe i kupaona prema straznjem dijelu kuce, velika i svijetla blagovaona/kuhinja/dnevni boravak orijentiran prema terasi. - Presloziti/optimizirati raspored prostorija na gornjoj etazi. - Projektirati terasu da postane produljeni i sastavni dio dnevnog dijela donje etaze, i prilagodena cjelodnevnom boravku vani tijekom ljeta. - Projektirati bocni dio neiskoristenog zemljista koji je potpuno neiskoristen i ukljuciti ga u svakodnevni zivot u obiteljskoj kuci. To moze biti vrt, dodatna bocna terasa, mali bazen, nemam jos tocan stav (ovisi o mogucim rjesenjima). Unaprijed se zahvaljujem!
Arhitekti, Arhitekti
Sesvete
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 112
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Molim ponudu za sanaciju tj.učvršćivanje postojećeg krovista kata kuće koje je oštećeno nedavnim kuća ima prizemlje i gornji kat koji nema deke te su zidovi gornjeg kata popucali jer nisu povezani u serklaže. Kuća je dimenzija 8x14 m na stropu gornje kata nalazi se lamperija,a iznad nje su mandre okomito duž cijele kuće na prezidnim zidovima,širine cca 50-60 cm i krov tj,(tavanski prostor) molim vas rješenje oko navedenog povezivanja ? Da li je potrebno skidati cijeli krov da bi se postavila deka ili postoji neko drugo rješenje za navedeni problem? unaprijed hvala! lp!
Čakovec
Vrsta objekta: Stan
Površina objekta ili prostora (m2): 70
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
molim ponudu za unutarnji dizajn stana, samo dnevna zona: kuhinja, blagovaonica, dnevni boravak, ulazni hodnik, /prethodnik, ugradbeni ormari u hodniku, soba za gospodarstvo, spavaće sobe se ne bi uređivale u ovoj fazi... odabir parketa, keramičkih pločica, 2 kupaonice, wc za goste, kuhinja, projektiranje spuštenih stropova za rasvjetu, projektiranje rasvjete,
Arhitekti, Arhitekti
Velika Gorica
Vrsta objekta: Stan
Površina objekta ili prostora (m2): 70
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Trenutno su 4 zida pravokutnog oblika duzine 10m metara i sirine 7 m....bez ikakvih pregrada...jedna velika prostorija je, zidovi su prekriveni narancastom ciglom....u pravilu htjela bih 4 prostorije spavacu sobu sa kupaonicom i dnevni boravak spojen sa kuhinjom... Jedan pregradni zid bi pregradio kuhinju i boravak od kupaonice i spavace sobe....jako je visoko potkrovlje...pa ukoliko bi bila mogućnost galerije sa jos jednom spavacom sobom bilo bi idealno...


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu