Zatraži besplatne ponude za bazen u Dugoj Resi

10 izvođača u blizini

Već 605 korisnika iz Duge Rese pronašlo je izvođača na trebam.hr

5 najboljih ponuđača bazena Duga Resa, 2022

5 završenih projekata s prosječnom ocjenom 5,0

DAJ PET d.o.o.

5,0
3 ocjene
5,0
Ante L. , prije 2 godine

Jako sam zadovoljan uslugom, cijenom, kvalitetom i pristupom.

5,0
Delimar K. , prije 2 godine

Odlično odrađeno bez ikakvih problema

10+
Godina na tržištu
100+
Poslanih ponuda
5+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2019

Usluge: bazeni na napuhavanje, knauf radovi, spušteni stropovi, montažni bazeni, građevinske tvrtke, preuređenje stana, građevinski radovi, poliesterski bazeni, knauf pregradni zidovi, gradnja kuće, postavljanje knaufa, keramičar, knauf majstor, gradnja kuće ključ u ruke, adaptacija kuće, knauf.

Zatraži ponudu

SELECT BAU d.o.o.

5,0
2 ocjene
5,0
Dario S. , prije 4 mjeseca

Od 6 izvođača čije kontakte smo dobili odazvao se 1. Jedan ali vrijedan. Select bau! Brz, konkretan, povoljan i organiziran. Isti dan su se javili, isti tjedan uspostavljena suradnja. Daju garanciju na odrađen posao, drže se rokova. Ocjena odličan. I to odličan +.

5,0
Natasa L. , prije 9 mjeseci

Sve je odrađeno kako je dogovoreno. Zadovoljni smo. Preporuka za Select Bau d.o.o.

Hvala Nataša..

100+
Poslanih ponuda
5+
Broj zaposlenih

Usluge: nadstrešnice za terase, bazeni za dvorište, keramičar, gradnja kuće, poliesterski bazeni, gradnja kuće ključ u ruke, građevinski radovi, nadstrešnice za balkone, izgradnja bazena, nadzemni bazen, adaptacija kuće, drvene nadstrešnice, ugradbeni bazeni, pergole, nadstrešnice, hidromasažni bazen.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu
5+
Broj zaposlenih

Usluge: bazeni na napuhavanje, ugradbeni bazeni, hidromasažni bazen, montažni bazeni, nadzemni bazen, drveni bazeni, bazeni, poliesterski bazeni, bazeni za dvorište, izgradnja bazena.

Zatraži ponudu

Usluge: nadzemni bazen, bazeni za dvorište, ugradbeni bazeni, hidromasažni bazen, montažni bazeni, drveni bazeni, izgradnja bazena, bazeni na napuhavanje, poliesterski bazeni, bazeni.

Zatraži ponudu

COMPRA d.o.o.

 
0 ocjena
5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: izgradnja bazena, drveni bazeni, ugradbeni bazeni, bazeni na napuhavanje, bazeni, bazeni za dvorište, poliesterski bazeni, hidromasažni bazen, montažni bazeni, nadzemni bazen.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Kako pravilno održavati bazen tijekom zime?

  Opća pravila za održavanje bazena tijekom zime su: držite vodu u bazenu (najmanje pola, a najviše dvije trećine visine otvora skimera), zaštitite dijelove osjetljive na hladnoću, ne probijajte led u bazenu i nikada u njemu ne ostavljajte predmete. Dobro održavan bazen ljeti će biti puno primamljiviji i imat će puno duži vijek trajanja.

 • Moram li bazen izolirati?

  Zbog klimatskih uvjeta u Hrvatskoj, bazenima je potrebna i hidroizolacija i toplinska izolacija. I u vanjskom i u zatvorenom bazenu provodi se izolacija školjke bazena. Razina toplinske izolacije vanjskog bazena ovisi o dobu godine i o tome je li vodena površina izolirana ili prekrivena. Preporučujemo da se za detalje obratite našim stručnjacima.

 • Je li potrebna građevinska dozvola za izgradnju bazena?

  Građevinska dozvola je potrebna za bazene veće od 100 m2. Za sve manje bazene ne treba vam građevinska dozvola.

 • U kojem se slučaju pri gradnji bazena ostvaruje pravo na nepovratna sredstva iz fondova programa “Konkurentnost turističke industrije”?

  Ministarstvo turizma nudi do 50.000 kuna bespovratnih sredstava za sve vanjske bazene veće od 30 m2 i sve unutarnje bazene veće od 20 m2.