Zatraži besplatne ponude za montažnu kuću u Dugoj Resi


Već 764 korisnika iz Duge Rese pronašlo je izvođača na trebam.hr

3 najboljih ponuđača montažnih kuća Duga Resa, 2022

2 završena projekta s prosječnom ocjenom 5,0

5,0
Iva O. , prije 1 godinu

Za radove oblaganja zidova i stropova knaufom smo odabrali firmu Inside-outside j.d.o.o. Jako smo zadovoljni sa ljubaznošću samih izvođača i konačnim rezultatom. Preporučavamo ovu firmu.

5+
Broj zaposlenih

Usluge: adaptacija stana ključ u ruke, fasader, preuređenje stana, montažne kuće prizemnice, stiropor fasade, izolacija fasade, montažne vikendice, obnova fasada, male montažne kuće, termo fasade, niskoenergetske montažne kuće, fasade za kuću, montažne kućice za odmor, montažne kuće, renoviranje stana, adaptacija stana.

Zatraži ponudu

BATISSE BAU d.o.o.

5,0
1 ocjena
5,0
Đurđica B. , prije 1 mjesec

Za nas je Batisse Bau prvo i pravo ugodno iznenađenje zbog preciznosti, kvalitete, točnosti, apsolutnog poštivanja dogovora i oko posla i oko cijene. Rade po njemačkim standardima, toliko precizno, temeljito i lijepo da su daleko nadmašili naša očekivanja i nemamo niti jednu zamjerku za obavljeni rad. Njihov djelatnik je bio nadasve točan, precizan, temeljit, uljudan, imao je dobre savjete za neka rješenja oko kojih smo mi imali dvojbe ili nismo znali kako određene stvari riješiti. Nakon toliko izgubljenog vremena, novca, živaca i natezanja s raznim nazovimajstorima koji ni jedan posao ne bi odradili do kraja kako spada (vjerujemo da svi koji nešto grade ili obnavljaju znaju o čemu pričamo), Batisse Bau je ugodno iznenađenje i osvježenje. Od svega srca ih preporučujemo. Jedno je sigurno: sve radove koji su nam još preostali oko kuće, povjerit ćemo samo i jedino njima.

Provjereni izvođač
5+
Broj zaposlenih

Usluge: renoviranje stana, adaptacija stana ključ u ruke, fasaderi, termo fasade, preuređenje stana, fasader, izolacija fasade, stiropor fasade, fasade za kuću, adaptacija stana, popravak fasade, obnova fasada.

Zatraži ponudu

DOM IZ SNOVA d.o.o.

 
0 ocjena
10+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: male montažne kuće, adaptacija kuće, niskoenergetske montažne kuće, montažne kuće prizemnice, gradnja kuće po fazama, montažne kućice za odmor, gradnja kuće ključ u ruke, građevinske tvrtke, gradnja kuće, građevinski radovi, montažna kuća ključ u ruke, montažne vikendice, montažne kuće.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Koje su prednosti montažnih kuća?

  Najveća prednost montažnih kuća je brza implementacija. Klasična gradnja kuće može trajati više od godinu dana, dok je montažna kuća gotova za tri mjeseca. Montažne kuće su također jeftinije od klasično građenih kuća.

 • Koji su nedostaci montažne kuće u odnosu na klasično izgrađenu kuću?

  Moderne montažne kuće jednako su stabilne, čvrste i izdržljive kao i klasično građene kuće, tako da izgradnja ili kupnja montažne kuće nema očitih nedostataka.

 • Koji su nedostaci montažne kuće u odnosu na klasično izgrađenu kuću?

  Moderne montažne kuće jednako su stabilne, čvrste i izdržljive kao i klasično građene kuće, tako da izgradnja ili kupnja montažne kuće nema očitih nedostataka.

 • Jesu li drvene montažne kuće stabilne poput klasičnih kuća od opeke?

  Dobro izgrađene drvene montažne kuće jednako su stabilne i trajne kao i klasično izgrađene kuće. Montažne kuće također su sigurne od požara, potresa i drugih elementarnih nepogoda.

 • Koliko traje postavljanje montažne kuće?

  Postavljane montažne kuće ovisi o složenosti gradnje (veličina kuće, lokacija, korišteni materijali), ali normalna montažna kuća može se sagraditi za tri mjeseca.

 • Što znači pojam pasivna kuća?

  Pasivna kuća moderna je kuća kojoj je za funkcioniranje potrebno izuzetno malo energije, otprilike 15 kWh/m2 ili manje. To znači da troši oko 80% manje energije od klasičnih kuća. Izgradnja pasivne kuće mnogo je skuplja od klasične, ali ulaganje će se isplatiti zbog niskih mjesečnih troškova.

 • Jesu li montažne kuće ekološki prihvatljivije od klasičnih kuća od opeke?

  Montažne kuće su ekološki prihvatljivije od klasično izgrađenih kuća jer se tijekom gradnje proizvodi manje otpada. To, naravno, ne znači da ne možemo izgraditi ekološki prihvatljivu kuću od opeke. Dapače, upotrebom odgovarajućih materijala čak i klasično izgrađena kuća može biti vrlo ekološki prihvatljiva. U današnje se vrijeme teži tome da sve novoizgrađene kuće, bilo montažne ili klasične, budu niskoenergetske.