Usluge

Primjeri upita

Soboslikarski radovi, Bojanje škole ili vrtića - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 270
Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: Odmah
U tro-sobnom stanu koji je bojan prije 5 godina, treba nanovo obojati zidove u mat- bijelu boju. Stan se nalazi na 3 katu zgrade , bez lifta. Visina zidova je 3,50m, Samo u jednoj maloj spavaćoj sobi sam primjetio da se na tri mjesta raspukla boja, pa taj dio treba ostrugati, to je po mom mišljenju ca 20m2. Sveukupna površina zidova ( nisam odbijao površine (vrata, prozora i ugrađenih ormara) je m2. Želim ponovno bijelu boju, postojane pigmentacije, po mogućnosti bez sjaja. Tražim majstore sa preporukom i jamstvom na kvalitetu. Molim da mi se ponuda pošalje u pisanom obliku na moj e-mail. Unaprijed zahvaljujem
Fasade, Fasade
Varaždin
Površina fasade (u m2): 360
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, zelja nam je da obnovimo postojecu fasadu. Pošto nema izolacije trenutno stavili bi je sad no trazimo savjete ( koliko cm i sl. ). Boja bi bila u kombinaciji bijela-siva-crna. Kuća 9x10.Čekamo odobrenje za kredit i onda bi krenuli s fasadom i krovom. Kontakt: + 98 + 42
Soboslikarski radovi, Bojanje zidova - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 57
Dodatne usluge: Struganje stare boje ili tapeta, Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Stan je na Trešnjevci, blizu raskrižja Ozaljska i Okićka. Potrebno je postrugati staru boju (samo gdje je nepohodno, najvjerovatnije ne sve površine), pregletati i staviti min 2 ruke bijele boje - radi se o dnevnom boravku u stambenoj zgradi. Najmještaj je iznešen i soba je spremna za ličenje odmah. Visina je 2,5m cca. Preko jednog zida se prostiru prozori i balkonska vrata pa površina tog zida je 50% za ličenje. Štokovi i okviri prozora se NE farbaju.
Soboslikarski radovi, Soboslikari
Zagreb-Novi Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 125
Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Trenutno smo u procesu dovršetka gradnje naše kuće i trebamo stručnu pomoć i ekipu za gletanje zidova te toplinsku i zvučnu izolaciju podova i izradu glazura. Kuća se nalazi kilometar od rotora u Novom Zagrebu. Sastoji se od tri etaže, sveukupno m2 unutarnje površine. Svi nosivi zidovi su betonski tako da trebaju brušenje i gletanje, ima samo nekoliko pregradnih zidova koji zahtijevaju žbukanje. Pod prve etaže zahtijeva kvalitetnu toplinsku izolaciju, za ostale etaže nam je važnija zvučna izolacija. Kroz sve etaže prolazi stepenište. Prva etaža je dimnezija 4.9 s 10 metara, U nju je uključeno stepenište, kupaonica, ostatak je velika prostorija od 34m2. Druga etaža je istih dimenzija. U njoj su dvije spavaće sobe, kupaonica i stepenište. Treća etaža je manja, dimenzije su 4.9 s 7.25 metara. U njoj je stepenište, mali wc i ostalo je jedna prostorija. Početak radova bi trebao biti što prije, ali nismo vremenski ograničeni pa se možemo dogovoriti oko samog početka.
Fasade, Fasade
Zagreb-Susedgrad
Površina fasade (u m2): 270
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, planiramo najkasnije do jeseni obnoviti fasadu na kući starije izgradnje u Zagrebu (Kustošija), odnosno izvesti fasadu sa toplinskom izolacijom (15 cm stiropor). Prije izvođenja fasade potrebna nam je i hidroizolacija temelja na jednoj strani kuće (cca. 7,5 dužnih metara). U prilogu je fotografija koja prikazuje izgled trenutne fasade (mijenjat ćemo i kompletnu stolariju i krovište, za to već imamo ponudu). Koji je trošak izlaska na teren na izmjeru i sastavljanja troškovnika? Hvala!
Soboslikarski radovi, Bojanje škole ili vrtića
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 14
Okvirni rok početka projekta: Odmah
SketchPaint 2K je 2-komponentan završni premaz na bazi vode koji praktički svaku glatku podlogu pretvara u 'dry-erase whiteboard' ploču za pisanje nepermanentnim Sketch Markerima Piši-Briši, čiji tragovi se uklanjaju sa suhom mekom tkaninom. Trebalo bi SketchPaint boju nanijeti na zid veličine 15ak kvadrata. I prebojati policu za knjige iz smeđe u bijelu boju.
Soboslikarski radovi, Bojanje zidova - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 96
Dodatne usluge: Struganje stare boje ili tapeta, Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, stan ima 32 m2. Trenutno su zidovi u bojama. Trebam uslugu farbanja u svijetlu boju. U hodniku bi trebalo skinuti postojeću uljanu boju. Od gletanja, na jednom zidu dvije rupe od tipli i na drugom zidu cca 1m2 malo izravnati, jer je izgrebano od mački. Stan je na Remetinečkoj cesti. Molila bi okvirnu ponudu. Unaprijed hvala!
Fasade, Obnova fasada
Krk
Površina fasade (u m2): 245
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Postovani, Trazim ponudu za izradu fasade od nekih - m2 povrsine (kuca - prizemlje, kat, klasican krov na dvije vode. max visina 7,7m) Debljina fasade je 5 cm + ljepilo, mrezica. Opseg objekta je 45m. Od temelja do cokle bih ostavio 0,5 metara i taj dio fasade (ispod cokle) bih sam napravio. Molim vas posaljite ponudu preko el poste. S postovanjem,
Fasade, Fasade
Koprivnica
Površina fasade (u m2): 150
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Toplinska izolacija fasade sjevernog pročelja stambene zgrade ( tri etaže visina 9 m), Koprivnica, trg kralja Krešimira 10. Mineralno kamena vuna ili stiropor debljine 12 cm, nakon, ljepljenja pričvrščen pričvrsnicama minimum 6 kom/m2, na što se nanosi polimerno-cementno ljepilo, u koje se utiskuje tekstilno staklena mrežica s ugradnjom kutnih profila za špalete prozora i vrata, zaštitno dekorativna žbuka krupnoće 2 mm bijele boje, te izrada i postava klupćica na prozorima.
Sesvete
Površina fasade (u m2): 160
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Da bude uredno, kvalitetno, brzo i financijski prihvatljivo! Dvoetažna obiteljska kuća cca 9x7 metara tlocrtno. Visina sljemena 7,5m s dvostrešnim krovom. Dvojni objekt, odnosno kuća se jednim zidom naslanja na susjednu kuću odnosno potrebno je fasadu nanijeti na 3 zida kuće. Prilaz lagan i osiguran. Potrebna skela, dakako. Svjetlije nijanse sive-smeđe-krem bijela, otprilike... Ostalo redovno i uz dogovore i razumijevanje obiju strana! Unaprijed hvala!


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu