Trebam.hr već dugi niz godina prati kako se kreću cijene za krečenje i koliko koštaju implementirani projekti naših klijenata. Za vas smo prikupili približne cijene koje će naplatiti izvođači.

Bojanje zidova
Prosječna cijena 14 kn/m2
Raspon cijena 1018 kn/m2

Bojanje unutranjih zidova uključuje pripremu površine, odabir prikladnog premaza i nanošenje premaza. Cijena posla uglavnom ovisi o izboru premaza, broju premaza i površini boje. Bojanje zidova ćete u prosjeku platiti 14 kn/m2.

Zatraži ponude!

Nedavni upiti za krečenje

Soboslikarski radovi, Ličilac - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 20
Dodatne usluge: Struganje stare boje ili tapeta, Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Mala dječja soba dimenzija 2 x 4 m, a potrebno je ostrugati/obrusiti prethodne slojeve boje, gletanje zidova itd., sve do završnog bojanja bijelom bojom. Osim toga na stropu su cijevi koje također treba obojati. Dio struganja zidova započeli smo sami, no zbog velike količine prašine, na koncu smo odustali. Radovi bi trebali biti gotovi u idućih mjesec dana. Molimo da dolazak na izvid prostora bude isključivo u jutarnjim satima 8-12 h, uz najavu dolaska. Molimo Vašu cijenjenu ponudu.
Soboslikarski radovi, Ličilac - Slavonski Brod
Slavonski Brod
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 90
Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Garsonijera 30m2; bilo je vlage i plijesni, pa smo to prali i skidali i došli do samog betona. Treba zaštititi taj beton, premazati te rubove prostorije protiv razvoja plijesni, i okrečiti cijeli stan. Malo je prostora tako da se namještaj pomiče amo-tamo kako se što završi. Na nekim dijelovima zidova su se poslije zadnjeg krečenja pojavile male bubice koje nisu uginule ni od Biokilla, pa ne znamo treba li sastrugati zadnju boju da ih se makne. Uz dimnjak su se pojavile žućkaste flekice, za koje ne znamo jesu li kakva plijesan ili je samo boja loša. Tamo živi osoba s astmom pa sredstva ne smiju biti preintenzivnog mirisa, najbolji bi još bio običan kreč.
Soboslikarski radovi, Soboslikari - Sesvete
Sesvete
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 135
Dodatne usluge: Struganje stare boje ili tapeta, Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, molio bih Vas ponudu za naprijed navedeno, radi se o 6 prostorija stana 50 m2 (hodnik, kupaona, dnevni boravak, kuhinja, manja soba i spavaća soba) potrebito je je staru boju ostrugati, impregniranje zidova, gletanje i dva puta bojanje, Stropovi bi bili bijele boje o ostali zidovi u boju bež i svijetlo krem,, to je stvar dogovora .Zgrada se nalazi u Sesvetama na prvom katu.
Soboslikarski radovi, Soboslikari - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 250
Dodatne usluge: Struganje stare boje ili tapeta, Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Postovani, radi se o obiteljskoj kuci, katnici, novokupljena, pa treba sve zidove obojati, pogletati po potrebi. Kuca je bez namjestaja i radovi su potrebni odmah. Potrebno je i adaptacije kupaone, samo stropa (skidanje postojeceg knaufa i uredjenje sa bojenjem. Kuca se nalazi u Dupcu, grad Zagreb. Hvala!
Soboslikarski radovi, Ličilački radovi
Zagreb-Susedgrad
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 200
Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Stan od 88m2 koji je renoviran prije 3. god. I ima dosta knauf zidova a neki spojevi su popucali radi losih radova prethodnih izvodaca. Potrebna mi je strucnost i kvalitete u izvođenju kako bi se popravile prethodne greške a nove ne napravile, te kako bi stan bio osvjezen novim premazom boje. Svi zidovi stana su u bijeloj boji. Adresa Milana Resetara 40, Spansko
Soboslikarski radovi, Ličilački radovi - Varaždin
Varaždin
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 80
Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Stan je novogradnja. Treba obojati dnevni boravak, kuhinju i hodnik. Kvadratura zidova i stropa je cca 80 m kvadratnih. Većina se boja u bijelu boju, dva zida bi bila siva (sa bijelom crtom vodoravno po sredini). Savjeti oko uređenja su dobrodošli. Na stropu ima par rupica od zamjene lustera koje bi trebalo zagletati. Kod izvođenja radova nam je bitna kvaliteta kao i urednost, jer je stan namješten.
Soboslikarski radovi, Ličilački radovi - Rijeka
Rijeka
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 144
Dodatne usluge: Struganje stare boje ili tapeta, Gletanje i kitanje zidova, Bojanje stolarije
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, riječ je o stanu ukupne površine 48m2. Potrebna je adaptacija u vidu farbanja zidova u dnevnom boravku, hodniku i kupaoni, zatim skidanja tapeta, sanjiranja zidova i farbanja istih u kuhinji, ostavi i spavaćoj sobi. Također, potrebno je farbanje unutarnje stolarije (ukupno 5 vrata). Do Vašeg odgovora, srdačan pozdrav.
Soboslikarski radovi, Ličilac - Samobor
Samobor
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 300
Dodatne usluge: Bojanje stolarije
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Samo bih osvježila farbu na zidovima u kući i to sa vodootpornom bojom i pofarbala radijatore u bijelo. Površina kuće je m2. Ima puno namještaja tako da će sve trebati zaštititi i pomaknuti od zidova. Imam velike francuske prozore koje bi trebalo obojati i radijatore. Želim precizno i kvalitetno odrađeno.
Soboslikarski radovi, Soboslikarski radovi - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 3
Okvirni rok početka projekta: Odmah
ODMAH SLJEDEĆI KORAK NAKON IZRADE SPIUŠTENOG STROPA BOJANJE TOG KUPAONSKOG STROPA + 5 DRUGIH MJESTA U STANU • Sve boje (bijela, siva itd.) imam ja... ostalo mi je nakon krečenja. • Nemam valjke i četke (alat). • Potrebno je prefarbati tih 2.55m2 stropa u kupatilu u bijelo. • Na 5 drugih mjesta u stanu majstori (električar, stolar) su prilikom rada (najčešće rukom) uprljali zid. Tih 5 mjesta trebalo bi lijepo ofarbati bojom (točnu boju zida imam) tako da se te packe više ne vide. • Ne bih htio zbog tih laganih mrlja veličine 5x2centimetra krečiti cijele zidove jer su upravo svježe obojani.
Soboslikarski radovi, Bojanje zidova - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 107
Dodatne usluge: Struganje stare boje ili tapeta
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, trebala bi ponudu za struganje stare oštećene boje sa zidova i stropova do zdrave podloge za 10,69 m2, izoliranje vodenih mrlja na zidovima i stropovima dvokratnim nanošenjem alkidne boje za 10,69 m2, kitanje i gletanje novo ostrugane podloge emulzionim kitom za 10,69 m2, i dvokratno bojenje zidova i stropova kuhinje i dnevnog boravka disperzivnom bojom za površinu od ,99 m2.