Provjerite informativne cijene za bojanje stolarije. Također smo vas pitali što navedena cijena obično uključuje i kako varira ovisno o pojedinačnom izvođaču.

Bojanje stolarije
Prosječna cijena 60 kn/m2
Raspon cijena 4080 kn/m2

Bojenje stolarije uključuje pripremu površine, odabir prikladnog premaza i nanošenje premaza. Cijena posla uglavnom ovisi o izboru premaza, broju premaza i veličini površina koje se boje. Najniža cijena po kojoj ćete platiti bojanje stolarije je 40 kn/m2, a najviša 80 kn/m2.

Zatraži ponude!

Nedavni upiti za bojanje stolarije

Soboslikarski radovi, Soboslikari
Varaždinske Toplice
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje: 90 m2
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Radili bi si zasebno gornji kat kuće dečko i ja. Pa bi trebali zasebni ulaz. Stepenice i vrata nova spojili bi samo na balkon. Te treba staviti knaufa za kuhinju i dnevni boravak te podove u kuhinji dnevnoj i kupaonici. Jedino bi trebala i kuhinja ugradbena te posebna brojila. Dal radite tak nešto?
Soboslikarski radovi, Bojanje zidova - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje: 85 m2
Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova, Bojanje stolarije
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Stan površine 32m2 u Tratinskoj br 17. Pri adaptaciji postavljen je knauf, zidovi su dletani, ravni. Od potresa napukao je pregradni zid na jednom mjestu je neznatno, iza ormara je malo veća napuklina koju treba dletati. Iz sobe površine 20 m2 preko zajedničkog hodnika prelazi se u kuhinjicu 8m2. Ostala površina odnosi se na wc i ostavu.
Soboslikarski radovi, Ličilac - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje: 100 m2
Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Trebam bojanje zidova u stanu površine 39 m2 i standardne visine (nisu visoki stropovi). Ne trebam bojanje u kupaonici (ima pločice), u kuhinji možda mali dio. Trebam i popunjavanje manjih šupljina uz štokove uz unutrašnja vrata (ostalo nakon promjene vrata). Kod bojanja zidova važna mi je sanacija dijela zida kojeg su zahvatile gljivice iza ormara (oko 2-2.5 m2) i dviju vlažnih mrlja na stropu zbog promočenja u stanu iznad mojega. Bojanje bih trebala oko 3. rujna. U stanu je namještaj kojeg je potrebno zaštiti. Zagreb, Donji grad (Črnomerec). Hvala!
Soboslikarski radovi, Soboslikarski radovi - Rijeka
Rijeka
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje: 180 m2
Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
- obrada gips stropa i stupova 20 m2 - naš materijal - gletanje i brušenje 50 m2 (poliflor kit) - naš materijal - bojanje u dvije ruke s lateks ili perivom poliflor bojom (chromos) - naš materijal - impregnacija (poliflor), struganje i zaštita - naš rad i materijal - bilo bi dobro doći na lokaciju radi dogovora
Osijek
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje: 55 m2
Dodatne usluge: Struganje stare boje ili tapeta, Gletanje i kitanje zidova, Bojanje stolarije
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Riječ je o soboslikarskim radovima na prostoru od 20-30 m2, gdje je potrebno bojanje 30-ak m2 zidova i oko 25 m2 stropova, sve u bijelu boju. Mjestimično je na stropovima zbog već debelog sloja boja popucala i treba ju sastrugati te je potrebno popuniti nekoliko manjih rupa na zidovima. Također nas zanima cijena za bojanje stolarije. U pitanju su troja vrata. Stan se nalazi u Osijeku. Okvirni rok početka projekta trebao bi biti početak sljedećeg tjedna, tj. 30. kolovoza.
Soboslikarski radovi, Soboslikarski radovi - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje: 150 m2
Dodatne usluge: Struganje stare boje ili tapeta, Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Pozdrav, Radi se o stanu od 53 m2 na Tresnejvci, prizemlje. Neki zidovi su ofarabani u druge boje, no stan bi ofarbali sve u bijelo. Strop u kupaonici bi trebalo sastrugati jer su se od vlage nadigli neki dijelovi. Kut jednog zida ima manju rupu pa bi to trebalo pokrpati (mozda ima jos negdje nesto sitno). Trenutno nema puno namjestaja (pripremamo stan za prodaju ili najam)
Soboslikarski radovi, Soboslikari - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje: 1 m2
Okvirni rok početka projekta: Odmah
U spustenom stropu (kutija dimenzija xx20cm) napravljena je rupa za prethodnu stropnu napu. Ta napa je maknuta zajedno sa cijelom starom kuhinjom i dolazi nova kuhinja s nesto drugacijim planom koji zahtjeva da se stara rupa pokrpa i napravi nova. Svrha rupe je provlacenje strujnog kabela. Napa je filtracijska i NEMA ispusnu cijev. Trenutna rupa je dimenzija 5x10cm. Znaci treba pokrpat jednu, napravit novu rupu na drugom mjestu i sve ofarbat u bijelo da sve izgleda ko novo.
Soboslikarski radovi, Ličilac - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje: 100 m2
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Pozdrav, trebala bih uslugu krečenja zidova u bijelu boju. Lokacija je na Trešnjevci, blizu Trešnjevačkog placa. Dimenzije soba su cca: 4,4*3,5, 6,5*4,4, visina zidova je 2.6. Trebala bih info u kojem vremnskom roku bi se to moglo napraviti, trebam li imati svoju boju, prelazite li tu površinu dva puta i naravno koliko bi koštalo. Ako ste u prolazi možemo dogovoriti da dođete pogledati. Hvala puno, LP, Osojnički
Soboslikarski radovi, Bjelovar - Bojanje fasade
Bjelovar
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje: 270 m2
Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova, Bojanje stolarije
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Hitno trebam nekoga tko će gletati i krečiti zidove te mi lakirati vrata i štokove. Čekao sam 8 mjeseci da mi dođe majstor koji je to trebao napraviti, na kraju je bio tjedan dana, i to sam, posao nije dovršio, a još ga puno ima. Rekao je da će se vratiti za mjesec dana, da bi na kraju rekao da više neće doći raditi. Trenutno živim u zakrčenom stanu, u prašini, sa razbacanim stvarima. Treba mi netko tko će dovršiti posao i želim da bude pedantno i pošteno napravljeno jer ću gledati svaki detalj! Kontaktirajte me na broj mobitela za daljnje informacije.
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje: 190 m2
Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Pozdrav, Renoviramo stari stan od 78 m2 pa trebamo pripremu i farbanje zidova od kojih su neki u staroj boji, dio je friško ožbukan, a dio treba krpanje. Dio stana (27 m2) ima visinu od 2,10 m, a ostatak je na 3,10 m. Kupaona je veličine 5 m2 i tu treba ofarbati samo strop. Željeni početak radova je oko sredine rujna. Molim ponude. Hvala!