Trebam.hr već dugi niz godina prati kako se kreću cijene za gletanje zidova i koliko koštaju implementirani projekti naših klijenata. Za vas smo prikupili približne cijene koje će naplatiti izvođači.

Gletanje zidova
Prosječna cijena 16 kn/m2
Raspon cijena 1220 kn/m2

Gletanje zidova je završna faza prije bojanja zidova. Cijena ovisi o profilu zidova, njihovoj površini i složenosti podjele. Najniža cijena po kojoj ćete platiti gletanje zidova je 12 kn/m2, a najviša 20 kn/m2.

Zatraži ponude!

Nedavni upiti za gletanje zidova

Soboslikarski radovi, Ličilac - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 250
Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Gletanje, priprema za bojanje i bojanje stropova i zidova u suterenu obiteljske kuće. Ukupna površina zidova je cca m2, stropova cca 70 m2. Zidovi većinom betonski, dijelom stara boja, jedan zid je od GKP. Stropovi svi GKP. Lokacija Zagreb, donja Kustošija. Visina stropa 2,70. Sve u bijelu akrilnu boju.
Soboslikarski radovi, Soboslikarski radovi - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 105
Koje dijelove želite obojati: Drugo
Okvirni rok početka projekta: Odmah
bojanje keramičkih pločica, podne i zidne, cca 65 m2 (2 hodnika, kuhinja i 2 kupaonice) - u bijelu, sivu ili slično. Ukoliko je u kupaonicama potrebna demontaža pa montaža postojećih sanitarija, molim i to predvidjeti u ponudi. Molim ponuditi u cjeni i materijal (lak za parket, dvokomponentni poliuretanski lak ili slično za pločice).
Soboslikarski radovi, Soboslikarski radovi
Zagreb-Novi Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 394
Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, trebala bi mi ponuda za bojanje stubišta stambene zgrade od 4 kata. Radi se o zgradi na adresi Remetinečka cesta c u Zagrebu. Plaćanje bi išlo putem GSKG-a. Ideja je da donjih cca cm zida bude obojano latex bojom kako bi zid bio periv, a ostatak običnom bijelom bojom. Na nekim mjestima gdje su spojevi s knaufom su nastale tanke pukotine koje bi trebalo pokrpati. Slobodno me kontaktirajte kako bi dogovorili termin kada bi vam odgovaralo da dođete pogledati prostor radi procjene/ponude. U privitku šaljem projekt zgrade Srdačan pozdrav, Predstavnik suvlasnika
Soboslikarski radovi, Bojanje zidova - Rijeka
Rijeka
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 120
Dodatne usluge: Struganje stare boje ili tapeta, Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Pozdrav, Skidanje stare boje i gletanje (strop) = 20 m2 Farbanje zidova i stropova (obično) = 75 m2 Farbanje zidova (periva boja) = 25 m2 Zaštita poda (kvadratura stana) = 32 m2 Radovi bi trebali biti što prije ali u dvije faze 50% pa po dovršetku drugih 50% (zbog izmjestanja stvari) Možete nam dati i razliku u ponudi ako bi sve bilo odmah moguće farbati (bez 50 pa 50%) Stan je u Rijeci u neboderu sa besplatnim parkingom. Eto, na raspolaganju sam za ostale informacije.
Soboslikarski radovi, Soboslikarski radovi
Nin
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 15
Koje dijelove želite obojati: Drugo
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
poštovani Zbog curenja vode iz apartmana iznad trebalo bi sanirati strop u kupatilu i dnevnom boravku Već su gledali neki majstori i navodno bi se trebao skinuti dio stropa u boravku jer je bio natopljen vodom . Mislim da je ista stvar i sa kupatilom jer je voda curila iz apartmana iznad dva tri puta . Mislim da bi se trebalo skinuti jedno 10m2 i izgletati imao sam neke fotose kako to izgleda mogao bih vam poslati Osiguranje je spremno platiti kad im pošaljemo pismenu ponudu Molim vas da pogledate i ako može neka ponuda Ja sam živim vani ali nije problem organizirati da vam se dostavi kljuć od apartmana i sve što je potrebno hvala vam i lijep pozdrav Miletić
Rovinj (Rovigno)
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 263
Dodatne usluge: Struganje stare boje ili tapeta, Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Posao dvostrukog gletanja i bojanja u dva premaza standardnoim bijelom bojom ukupno 71 m2 plafona te m2 zidova. Valja sanirati i cca 15 m dužnih pukotina sistemom mrežice i ljepila. Brušenje zidova gdje je potrebno + temeljna impregnacija. Stan je prazan, valja samo zaštititi podove. Početak radova od 18. veljače. Molim ponudu iskusnog izvođača zajedno sa svim materijalom.
Soboslikarski radovi, Bojanje zidova - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 200
Dodatne usluge: Bojanje stolarije
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
U cijenu uključiti- Bojanje zidova bijelom bojom (zidovi su i sada bijeli), zaštita namještaja i prostora, pomicanje namještaja kojeg nema previše , boja za bojanje. Ako je moguce zanimalo bi me i lakiranje stolarije- Troja standardna vrata i stokovi iako mi to nije prioritet . Ako je moguće zanimale bi mi odvojene ponude - za bojanje unutarnjih zidova i za stolariju tako da mogu odlučiti hoću li sve odraditi ili samo bojanje zidova. Lp
Soboslikarski radovi, Ličilački radovi
Dugo Selo
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 150
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Radi male djece zaprljali su se zidovi koji su bili obojani prilikom gradnje kuće prije dvije godine. Potrebno ponovno bojanje svih zidova i stropa bijelom bojom, manji dio perivom bijelom bojom. U privitku dostavljam tlocrt i slike prostorija. Potrebno bojanje dnevnog boravka, blagovaone i hodnika. Potrebne i manje korekcije (popraviti pukotine u kutovima).
Soboslikarski radovi, Soboslikari - Rijeka
Rijeka
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 10
Koje dijelove želite obojati: Drugo
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Zanimalo bi me farbanje betonskih stupića na stepenicama i cijena. Ovako, znači, ima 24 stupića koji su u postolju dugi 13 cm i četiri koja su u postolju duga 18 cm. Trebalo bi skinuti staru boju, očistiti ih, eventualno popuniti pukotine, staviti zaštitni sloj i boju. Zanimalo bi me koliko dođe m2?
Soboslikarski radovi, Soboslikarski radovi - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 41
Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Na jesen sam započeo saniranje štete na stanu nakon potresa, s obzirom da sam se naglo razbolio prekinuo sam sanaciju i sada bi na proljeće nastavio. Uz bojenje zidova i stropa trebala bi se završno povući završna glazura na stropu na jednom manjem dijelu cca 2,5 m sa 1 m . S obzirom kako sam primjenio vrata od terase trebalo bi napraviti završnu obradu zidova oko otvora s unutarnje i manjim djelom s vanjske strane. Također zbog potresa nekoliko rubnih pločica na terasi je otpalo što bi ih trebalo ponovo zalijepiti, te nakon tih radova trebalo bi sve zidove i strop prefarbati u cijelom stanu. Također ako postoji mogućnost da se saniraju rubovi oko laminata te se ponovo zaljepe i pričvrste za zid s obzirom da ih je potres izbio u većem djelu po stanu? Molio bi da mi date ponudu s okvirnom cijenom svih radova. Hvala. Radovi bi se odvijali negdje iza Uskra, ne prije.