6 ponuda za montažu klime s 1 upitom

Ocjene klijenata

5,0
Tomislav K. , Karlovac

Bili smo u posljednjim fazama gradnje montažne kuće te smo trebali montažu klime prije dovršetka popločavanja i stavljanja fasade. Žurilo nam se. Gospodin Marko se prilagodio našim potrebama i instalirao sustav klimatizacije u rekordnom vremenu. Cijena je bila u skladu s dogovorom. Da rezimiram na kraju, bilo je sjajno!

4,5
Antonija B. , Dubrovnik

Izvođač nam je dao ponudu i respektirao naš dogovor (što se tiče rokova, cijene itd.). Instalateri su bili dobri, čak su počistili za sobom koliko god je to bilo moguće. Također, bili su srdačni i ljubazni.

5,0
Zoran M. , Sisak

Trebam.hr je doista održao svoja obećanja! U vrlo kratkome vremenskom periodu dobili smo dobre ponude za kupnju i instalaciju novoga te uklanjanje starog klima uređaja. Odabrali smo gospodina Bojana koji je bio odgovoran i profesionalan. Također, ispoštovao je dogovoreni rok. Preporučujem!Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac! Do 6 ponuda s 1 upitom.

Nudite li usluge? Novi klijenti za vas svaki dan.

5.000+ aktualnih projekata mjesečno. Odredite kakve klijente želite i dogovorite nove poslove. Bez obveze.

Pridružite se

Često postavljana pitanja

Tvrtke za montažu klime u Hrvatskoj

Nedavni upiti za montažu klime

Kupnja novog klima uređaja

 • Ukupna površina prostorija za grijanje/hlađenje (u m2): 65
 • Broj prostorija za grijanje/hlađenje: 3
 • Broj unutrašnjih jedinica: 2
 • Trebate li montažu klima uređaja?: Da
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, potrebno je : 1. Demontaža klime koja se trenutno nalazi u stanu (cca 35 m2) u Splitu i montaža u dnevni boravak (cca 20 m2) u kući udaljenoj cca. 20 min vožnje od Splita. 2. Kupnja novog uređaja FUJITSU ASYG09LLCE/AOYG09LLCE ili karakteristikama i cijenom sličnog te montaža u sobi (cca 10 m2) u kući navedenoj pod točkom 1. 3. Kupnja novog uređaja FUJITSU ASYG12LLCE/AOYG12LLCE ili karakteristikama i cijenom sličnog te montaža na mjesto demontirane klime iz točke 1. Molim Vašu ponudu mailom. Hvala

Montaža klima uređaja

Poštovani, molim ponudu za klima uređaje. Nabava i montaža klima uređaja na mobilni ured s pripremljenim instalacijama na lokacijama: Sv. Ivan Zelina Klima urađaj treba biti 2,5KW inverter (grijanje i hlađenje) - isti treba biti višesmjeran (3D fuknkcija ili gore-dolje, lijevo-desno). Lijep pozdrav

Kupnja novog klima uređaja

 • Ukupna površina prostorija za grijanje/hlađenje (u m2): 50
 • Broj prostorija za grijanje/hlađenje: 7
 • Broj unutrašnjih jedinica: 2
 • Trebate li montažu klima uređaja?: Da
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Potrebna mi je ponuda ; KLIMA ZA DVIJE KLIME ( nacrt u prilogu maila ) ; što predlažete 2 klime od 2,5 KW ili 2 klime od 3,5 KW, montaža klime – visina max 2 metra ( cijevi postavljene , montaža unutarnje i vanjske jedinice ), mogućnost wifi upravljanja, bitno mi je da je rad klime što tiši, koliko je jamstvo , da li postoji opcija nadoplate produženog jamstva. NAPOMENA; objekat se nalazi u Solinu (Splitsko- dalmatinska županija ) , ponuda za gotovinsko i kartično plaćanje ( Kartica Diners broj rata ) .

Montaža klima uređaja

Potrebna mi je nabava i montaža klima uređaja. Za prostor cca. 30 m2, znači klima 3.5 kW. Mjesto ugradnje je Crikvenica, a vrijeme ugradnje produženi vikend između 06.10. - 08.10. Moguća i samo ugradnja da ja kupim klimu u dogovoru sa monterom. Stan je u suterenu, potrebne ljestve jer je montaža na visini cca. 2.5 - 3.0 m iznad krova natkrivene terase/nadstrešnice.

Montaža klima uređaja

Potrebna montaža klima uređaja u uredski prostor površine cca m2. Klima se montira na zid, za cijevi i kabele potrebna su 2 proboja armiranog betona (cca 30cm debljine) i montaža kanalica nadgradno. Klima uređaj bi se montirao na ravni krov kojem je moguć pristup ljestvama (visina cca 4m). Napajanje treba izvući iz obližnjeg ormara (knauf), nadgradno kanalicom u dužini cca 2m. Cijevi za vanjsku jedinicu su dužine cca 6m. Ja ću pripremiti osigurač i izvući dovoljno kabela za napajanje.

Montaža klima uređaja

Potrebna mi je montaža klima uređaja Gree U-Crown GWH18UC. Lokacija Darda, stan u prizemlju. Od materijala imam samo klima uređaj. Potrebna mi je ponuda za montažu vanjske jedinice na nosače od Inoxa, bušenje zida, cijevi za spajanje vanjske i unutarnje jedinice cca. 2m, postavljanje cijevi u PVC kanalicu do unutarnje jedinice i montaža unutarnje jedinice.

Kupnja novog klima uređaja

 • Ukupna površina prostorija za grijanje/hlađenje: 29 m2
 • Broj prostorija za grijanje/hlađenje: 1
 • Broj unutarnjih jedinica: 1
 • Trebate li montažu klima uređaja?: Da
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Potrebna je montaža klima uređaja na 12. katu zgrade u Zagrebu. Stan nema balkon ni loggiu. Očekuje se zamjena prozora u periodu od cca 29.6.-9.7. (tvrka treba javiti dolazak za izmjenu stolarije), pa bi možda bilo najzgodnije u tom peridou obaviti instalaciju. Također, stan je veličine 29 m2, a Q''h, nd,ref kWh/m2god, te je potrebna i ponuda za klima uređaj (vanjska i unutarnja jedinica).

Montaža klima uređaja

Potrebna mi je montaža klima uređaja Korel, snage 3,5 kW. Problem je pronaći adekvatno mjesto u prostoru, a pogotovo je problem u električnim instalacijama, koje su vrlo stare i nepouzdane. Najsigurnije bi bilo vući novi vod do sata i uređaj imati na zasebnom osiguraču. Zanima me cijena ugradnje, rok i sve vezano uz to.

Montaža klima uređaja

Potrebna je montaža klima uređaja na Savici. Udaljenost između vanjske i unutarnje jedinice je cca 2m, kompletan montažni materijal je na objektu, dakle nosač za klimu, bakrene cijevi, kauflex i sl.. Instalacija u stanu, dakle od klime do prozora MORA biti podžbukno, beton je u pitanju. Hvala

Montaža klima uređaja

Potrebna demontaža klima uređaja ( novija Daikin klima, 1,5 god stara ) sa lokacije Škrljevo - vanjska jedinica je na pristupačnom mjestu (balkonu), te montaža iste na lokaciju Krimeja 5 u Rijeci ( neboder, 7 kat - postavljanje vanjske jedinica na balkonu ili ukoliko uvjeti dozvoljavaju na fasadi zgrade).