6 ponuda za ugradnju klime s 1 upitom

Ocjene klijenata

5,0
Franko K. , Knin

Drago mi je što sam naletio na web stranicu Trebam.hr i uz Vašu pomoć pronašao sjajnog izvođača. Kroz par dana prihvatili smo njegovu ponudu za ugradnju klime. Bio je točan, prilagodljiv i čak je počistio za sobom. Hvala Vam!

5,0
Angela T. , Zagreb

Moj klima uređaj bio je vrlo star pa servis nije dolazio u obzir, trebao je biti zamijenjen s novim. Putem Trebam.hr brzo sam dobila četiri dobre ponude za kupnju i instalaciju novoga te uklanjanje starog klima uređaja. Izvođač kojeg sam odabrala bio je odgovoran, ljubazan i profesionalan. Moj novi klima uređaj zasad funkcionira bez ikakvih poteškoća. Preporučujem!

5,0
Luka B. , Trogir

Doista, doista sjajno! Samo dva tjedna od predaje upita, moj je klima uređaj već bio instaliran. Usluga Trebam.hr je vrhunska, hvala još jednom!Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac! Do 6 ponuda s 1 upitom.

Nudite li usluge? Novi klijenti za vas svaki dan.

5.000+ aktualnih projekata mjesečno. Odredite kakve klijente želite i dogovorite nove poslove. Bez obveze.

Pridružite se

Često postavljana pitanja

Tvrtke za ugradnju klime u Hrvatskoj

Nedavni upiti za ugradnju klime

Montaža klima uređaja

Poštovani, potrebna mi je ugradnja klima uređaja. Riječ je o uređaju koji je bio postavljen prije godinu dana pa je skinut zbog obnove fasade. Sada ga treba opet staviti. Stan se nalazi na 5 katu zgrade (Alexander von Humboldta 8). Kako je uređaj skinut, svi dijelovi su tu, osim šarafa i tipli za L profile i kanalica koji će viditi od zida do unutarnje klime. Postavljanje će možda biti malo zeznuto zbog lošijeg pristupa. Lijep pozdrav

Kupnja novog klima uređaja

 • Ukupna površina prostorija za grijanje/hlađenje (u m2): 50
 • Broj prostorija za grijanje/hlađenje: 2
 • Broj unutrašnjih jedinica: 2
 • Trebate li montažu klima uređaja?: Da
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, Trstenik na Pelješcu; Ukupna površina prostorija za grijanje/hlađenje (u m2): 50 Broj prostorija za grijanje/hlađenje: 2 Broj unutrašnjih jedinica: 2 Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca Trebate li montažu klima uređaja?: Da Poštovani, molim ponudu za: 1. Dobava materijala i ugradnja klima uređaja---split sistem sa inverterom-1 vanjska jedinica i 2 unutarnje. U cijenu uračunati sav potreban rad i materijal do puštanja u pogon. 50 m2 površina prostora za grijanje/ hlađenje Lp

Montaža klima uređaja

Trebamo hitno ugradnja klime na lokaciji okolica Pula-Vodnjan, radi se o novom objektu prizemlje + prvi kat. U prizemlju treba izvršiti ugradnju jedne vanjske jedinice + tri unutarnje, te na prvom katu dvije vanjske i dvije unutarnje jedinice. Trenutno se završavaju elektro radovi na objektu, električari imaju obavezu da dovedu napajanje na svaku vanjsku jedinicu.

Montaža klima uređaja

Dobar dan. Znači ugradnja klima uređaja. Mislim da je izvedivo vanjsku jedinicu postavit sa limenom lojtrom na razvlačenje, s obzirom da se radi o prizemlju. A cijevi bi bile minimalne dužine ako bi se išlo na prvu varijantu. Druga varijanta bi bila vanjska jedinica na balkonu, ali to je nosivi zid pa neznam dal vam to predstavlja problem kod bušenja. Unaprijed hvala na odgovoru

Kupnja novog klima uređaja

 • Ukupna površina prostorija za grijanje/hlađenje (u m2): 45
 • Broj prostorija za grijanje/hlađenje: 2
 • Broj unutrašnjih jedinica: 1
 • Trebate li montažu klima uređaja?: Da
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Zanima me kupovina i ugradnja klima uređaja za stan na 5 katu (ugradnja s balkona), marke mitsubishi, haier, samsung, toshiba i sl. Stan je 50m2. Kvart je Klaka, gornja Dubrava. Vanjska jedinica bi se ugradila na balkon, a unutarnja samo cca 1 m unutra. Problem je zaobilazak staklene stijene (prozora koji sa strane balkona prolazi cijelom dužinom prostorije (balkona). Prednost inverterska sa 2A ili 3A uštedama. Grijanje zimi nije potrebno. Hvala unaprijed.

Montaža klima uređaja

Ugradnja klima uređaja LG S12EQ u stanu na Savici, adresa Lastovska 2. Stan je trenutno u adaptaciji pa je prvo potrebno napraviti pripremu te nakon toga finu montažu. Vanjska jedinica bi bila na balkonu, otprilike udaljena 4 m od unutarnje jedinice. Unutarnja jedinica bi se morala kondenzirati unutra u stanu, tako da bi trebalo ugraditi sifon. Zidovi su betonski. Pozdrav,

Montaža klima uređaja

Potrebna ugradnja klime u sobi u potkrovlju. Vanjski uređaj bi mogao ići ili na krov ili na zid odmah ispod krova. Ako odmah u ponudu bude uključen i klima uređaj, tražimo nešto za do 25m2, bitno je da ne radi previše buke i da ima dobru ocjenu što se tiče grijanja jer je veoma potrebno po zimi u tom prostoru.

Montaža klima uređaja

Poštovani! Kupio sam manji stan u Zagrebu (novogradnja) .Stan je nekih 32 kvadrata, ima odrađenu instalaciju za klima uređaj. Interesira me ugradnja klima uređaja snage nekih 3,5 kw sa inverterom. Odabrao bih neki klima uređaj srednje klase ,.Pa me interesira koliko bi me koštala ugradnja sa vašim klima uređajem , a koliko samo ugradnja ako ja kupim uređaj. Unaprijed hvala i srdačan pozdrav!

Montaža klima uređaja

Potrebna mi je ugradnja klime, te savjet za kupovinu i nacin montaže s obzirom da vanjska i unutarnja jedinica trebaju biti udaljenje (nekih 7 8 metara po slobodnoj procjeni). Velicina prostorije za hlađenje je između 15 i 20 kvadrata i nalazi se u zgradi na 3. katu. Unaprijed se zahvaljujem na ponudama. Lp,

Kupnja novog klima uređaja

 • Ukupna površina prostorija za grijanje/hlađenje: 35 m2
 • Broj prostorija za grijanje/hlađenje: 2
 • Broj unutarnjih jedinica: 1
 • Trebate li montažu klima uređaja?: Da
 • Kada Vam treba ova usluga?: Što prije

Pozdrav, Zanima nas kupnja i ugradnja klima uređaja u Gospiću, stan je 70m2, a dnevni boravak je oko 35m2. Zanima nas kupnja i ugradnja istog, ali prije svega bi trebalo pogledati na koji način je najbolje postaviti klimu, posto ne možemo stavljati vanjsku jedinicu na pročelje zgrade. Jedino na balkon. Hvala vam!