6 ponuda za prijenosnu klimu s 1 upitom

Ocjene klijenata

5,0
Vladimir K. , Krapina

Moram napomenuti, da su cijenom puno povoljniji od drugih koje smo kontaktirali za jednak posao. Zadovoljni smo našom novo prijenosnom klimom.

5,0
Dijana S. , Krk

Ovo je drugi put da sam ih angažirala. Prvi put za klimu u mom stanu, a sad smo od njih nabavili prijenosnu klimu i za moje roditelje. Savršeno poštuje rokove i zadane ciljeve. Lako i jednostavno se dogovoriti. Uvijek su spremni dati savjet kako će klima biti najučinkovitija s obzirom na položaj u stanu. Čak smo i promijenili položaj klime prema njihovom savjetu. Jako stručna ekipa.

5,0
Anastasija L. , Novska

Najviše mi se svidjela točnost, jednostavnost, konkretnost bez suvišnih nepotrebnih informacija. Brzo su mi dali ponudu za prijenosnu klimu. Nisu je odmah imali na stanju ali su brzo reagirali i povukli je iz druge poslovnice. Došli su na montažu u dogovorenom terminu, sve odradili stručno i za sobom ostavili uredno.Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac! Do 6 ponuda s 1 upitom.

Nudite li usluge? Novi klijenti za vas svaki dan.

5.000+ aktualnih projekata mjesečno. Odredite kakve klijente želite i dogovorite nove poslove. Bez obveze.

Pridružite se

Često postavljana pitanja

Tvrtke za prijenosne klime u Hrvatskoj

Nedavni upiti za prijenosne klime

Servis klima uređaja

Radim neku preinaku stare , ispravne prijenosne klime. Ona je već rastavljena. Plin nije ispušten. Treba zamjeniti dvije fiksne cu-cijevi, (označene na fotki) sa dvjema fleksibilnim dužine oko 1 m. Dakle, odrezati stare cijevi, zalotati odgovarajuće holendere na koje se pričvrste fleksibilne cijevi. I napuniti plinom. Plin je RC, količina 0,52 kg. Molim ponudu na mail sa cijenom.

Kupnja novog klima uređaja

 • Ukupna površina prostorija za grijanje/hlađenje (u m2): 45
 • Broj prostorija za grijanje/hlađenje: 1
 • Broj unutrašnjih jedinica: 1
 • Trebate li montažu klima uređaja?: Da
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Prizemlje, jedan uređaj cca 5KW koji bi hladio/grijao jedan prostor cca 40-45 m2. Jednostavna ugradnja, instalacija postoji od prijašnje klime, dvije cijevi 12 i 6 mm + kabel 5-žilni... Sa vanjske strane nije problem, sve na poziciji, jedino sa unutrašnje strane je instalacija sakrivena ispod spuštenog stropa pa ju treba locirati i iskoristiti. Cca do 15.05. da se realizira ugradnja. Ne zanimaju me nikakve fensišmensi klime već najpovoljniji inverter uređaj A++ .

Servis klima uređaja

Pozdrav! Imam klima uređaj Gorenje, split sistem. Išao sam čistiti klima uređaj i nakon skidanja crijeva od kondenzata sa kade vidio sam da je isti u jako lošem stanju(raspalo se te sam isti bacio). Pokušao sam izvaditi iz otvora u zidu ali je zapelo. Volio bih ako se to može zamijeniti te usput klima provjeriti da li je sve u redu.(očistiti do kraja te pregledati) Napominjem da je klima ispravna osim kad sam je zimi koristio onda je iz vanjske jedinice kapala voda(kondenzat) svuda okolo po balkonu. Dakle volio bih je dovesti u radno stanje da izguram ovo ljeto pa ću nakon ljeta ili sljedeće godine ugraditi inverter klimu po vašoj preporuci.

Kupnja novog klima uređaja

 • Ukupna površina prostorija za grijanje/hlađenje (u m2): 60
 • Broj prostorija za grijanje/hlađenje: 2
 • Broj unutarnjih jedinica: 1
 • Trebate li montažu klima uređaja?: Da
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, trebamo riješenje za grijanje/hlađenje stana odnosno prostora od dvije prostorije koje su medjusobno spojene, sve zajedno čini oblik slova L. Prioritet nam je grijanje i ušteda energije uz što povoljnije uređaj i montažu. Zavisno o preporuci bile bi jedna ili dvije unutarnje jedinice. Prostor se može doći pogledati ili dobiti fotografije i nacrt na e-mail. Klima bi trebala biti postavljena do slijedeće sezone grijanja. Unaprijed hvala na ponudi. LP

Kupnja novog klima uređaja

 • Ukupna površina prostorija za grijanje/hlađenje (u m2): 45
 • Broj prostorija za grijanje/hlađenje: 2
 • Broj unutarnjih jedinica: 1
 • Trebate li montažu klima uređaja?: Da
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

, ovim putem što mi je otprilike potrebno kod klime : inverter, oko 3,5 kw, grijanje, hlađenje, timer-ON-OFF, tihi ili noćni (sleep 20db ili tiše) rad, ugradnja i sl. Stavili bi sve negdje na južni ili istocni zid, koji je prijedlog bolji ? ukoliko je moguć rad klima uređaja pri niskim temperaturama do -15 °C. Po potrebi pošaljem slike. Molim ponudu i ukupnu cijenu. Plaćanje bi bilo u gotovini, odjednom. Slobodno se čujemo, te ako bude moguće ovaj tjedan. Hvala

Montaža klima uređaja

Na pvc stolariju koja nije zidana vec stijene (limenke u Zaprudu) bi trebali montazu vanjske jedinice i unutarnje s nosacima i pojacanjem. Pod pojacanje mislim na Šipke žetalne poprecne koje idu od ruba stolarije do ruba gdje je pojacanje od stijena pa na njih nosaci za klimu i vanjska jednica. Slobodno me kontaktirajte ako sam nejasna.

Kupnja novog klima uređaja

 • Ukupna površina prostorija za grijanje/hlađenje (u m2): 15
 • Broj prostorija za grijanje/hlađenje: 111
 • Broj unutarnjih jedinica: 1
 • Trebate li montažu klima uređaja?: Da
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Najmanji uređaj koji hladi i grije, može i neki provjereni polovni, znam da ih ima.. Trošiću, Perišu? Ovaj će raditi 20 dana po 3 sata godišnje.. Što manja, uža, unutarnja jedinica jer ima samo jedno mjesto gdje može biti postavljen, iznad prozora do stropa na fotografiji, a tu nema puno mjesta ni visine.. .vanjska jedinica ide na ravni krov, do 5m cijevi.

Kupnja novog klima uređaja

 • Ukupna površina prostorija za grijanje/hlađenje (u m2): 80
 • Broj prostorija za grijanje/hlađenje: 3
 • Broj unutarnjih jedinica: 2
 • Trebate li montažu klima uređaja?: Da
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Zanima nas Daikin, Samsung, a prihvaćamo i drugi odgovarajući prijedlog. Dakle, kupnja i montaža. Cijene ! Želili bi predračun za srednju vrijednost Daikin split klima uređaja. Isto za Samsung, odnosno nešto treće što bi vi mogli preporučiti. Dakako s opisom pojedinog uređaja. Ukoliko bi se odlučili, mogli bi skratiti rok početka/završetka. U razmatranju imamo i pregled s mišljenjem Samsung split klima uređaja, starijeg, na istoj lokaciji Možete li brzo udovoljiti našem zahtjevu za dostavu ovih bitnih informacija? Bilo bi nam to potrebno. Hvala.

Montaža klima uređaja

Potrebno je ugraditi polovni klima uređaj na II. kat zgrade u Španskom, napraviti servis i dopuniti plinom. Molim Vas da mi ne šaljete TOPLO-HLADNO INSTALACIJE J.D.O.O. s obzirom da smo dva puta dogovorili postavljanje, ali se niti jednom nisu pojavili. Dogovor je bio u 12 sati. Satima su završavali prijašnji posao i bili u kvartu. Ista stvar i idući puta.

Servis klima uređaja

trebam generalni servis klima uređaja AEG starog 15 godina, zapravo uređaj radi, ali unutra je sve puno prašine. još jedna stvar, crijevo koje odvodi vodu-kondezat ide kroza ZID do odvoda ispod sudopera, želim da se to crijevo nekako dezinficira. kad bi se najranije moglo doći i koja bi bila cijena? također se ne smije zaprljati zid, nedavno je pokrečeno.