6 ponuda za klimu s 1 upitom

Ocjene klijenata

5,0
Jasmin B. , Novalja

U novom apartmanu su nam bile potrebne klime. Obzirom da se sezona približila bilo mi je poprilično hitno, ali ovi momci su sve izrealizirali u nekoliko dana. Ponuda je bila jako dobro napravljena, kontaktirali su me i nakon što mi poslali ponudu i ponudili se pomoći ukoliko je budem trebao. Dobio sam vrhunsku uslugu za vrhunsku cijenu.

5,0
Glorija L. , Belišće

Servis klime odrađen ekspresno. Preko trebam.hr sam zatražila ponude. Firme su mi se javile u doslovno 15 minuta. Odabrala sam opciju koja mi je najviše odgovarala. Sve ostalo je teklo glatko. Došli su u točno dogovoreno vrijeme i odradili servis jako brzo.

5,0
Melita O. , Đakovo

Kupljene su 3 firme za ured. Cijena je odlična. Pohvale za dečke na montaži.Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac! Do 6 ponuda s 1 upitom.

Nudite li usluge? Novi klijenti za vas svaki dan.

5.000+ aktualnih projekata mjesečno. Odredite kakve klijente želite i dogovorite nove poslove. Bez obveze.

Pridružite se

Često postavljana pitanja

Tvrtke za klime u Hrvatskoj

Nedavni upiti za klime

Montaža klima uređaja

Potrebna mi je montaža klima uređaja Gree U-Crown GWH18UC. Lokacija Darda, stan u prizemlju. Od materijala imam samo klima uređaj. Potrebna mi je ponuda za montažu vanjske jedinice na nosače od Inoxa, bušenje zida, cijevi za spajanje vanjske i unutarnje jedinice cca. 2m, postavljanje cijevi u PVC kanalicu do unutarnje jedinice i montaža unutarnje jedinice.

Montaža klima uređaja

Poštovani, kroz naredno vrijeme planiram uređivati apartmane na otoku Viru, tu bi ulazilo i postavljanje klima uređaja. S obzirom da ne živim na otoku Viru važno mi je dobro organizirati vrijeme kad budem dolazio na radove (cca kroz 2 tjedna). Zanima me vaša ponuda i dostupnost radnika kroz naredno vrijeme. Za tehničke detalje bi se još dogovorili, sad mi je najvažnija informacija o vašoj dostupnosti kroz naredno vrijeme. Lp,

Montaža klima uređaja

Poštovani, Trebao bih podignuti valjsku klima jedinicu s poda u visinu za cca. 1.5 m na vanjskom balkonu. Dakle potrebno je postaviti nove nosače klima uređaja na fasadi, te vanjskom kanalicom na fasadi produžiti cijevi do nove pozicije. Također bih obavio servis klime. Srdačan pozdrav,

Kupnja novog klima uređaja

 • Ukupna površina prostorija za grijanje/hlađenje (u m2): 300
 • Broj prostorija za grijanje/hlađenje: 19
 • Broj unutrašnjih jedinica: 19
 • Trebate li montažu klima uređaja?: Da
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Trebamo ponudu za klimatizaciju kompletnog objekta hostela u Dubrovniku na adresi Vinka Sagrestana 3 (HI Hostel Dubrovnik). Radi se o 19 soba, unutarnje jedinice bi trebale biti najslabije kW snage (3-3,5 kWh) koje bi se spojile dual sistemom na vanjske jedinice. Hostel ima 3 kata; 1. kat ima 4 sobe, 2. kat ima 8 soba, 3. kat ima 7 soba.

Montaža klima uređaja

Unutarnju i vanjsku jedinicu klima uređaja je potrebno izmjestiti. Unutarnja jedinica treba ići na drugi zid dnevnog boravka dok je vanjsku jedinicu potrebno sa balkona (3. kat) izmjestiti na način da se postavi na rešetke balkona iz razloga što se cijeli balkon zatvara pvc stolarijom (kliznim stjenama) tako da je potrebno o tome voditi računa u smislu provedbe svih instalacija i u smislu dostupnosti vanjske jedinice s obzirom da su dvije stjene fiksne a dvije klizne

Kupnja novog klima uređaja

 • Ukupna površina prostorija za grijanje/hlađenje (u m2): 18
 • Broj prostorija za grijanje/hlađenje: 1
 • Broj unutrašnjih jedinica: 1
 • Trebate li montažu klima uređaja?: Da
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, Za stan u Spinutu, Split (I. kat) potrebna je ponuda za: 1. Demontažu postojeće klima jedinice (vanjske i unutarnje) 2. Ugradnju nove klima jedinice (vanjske i unutarnje) 3. Ugradnju cijevi od klime podžbuku U prilogu skice s dimenzijama i željenim konceptom. Dimenzije prostorije su 18 kvadrata.

Kupnja novog klima uređaja

 • Ukupna površina prostorija za grijanje/hlađenje (u m2): 48
 • Broj prostorija za grijanje/hlađenje: 3
 • Broj unutrašnjih jedinica: 3
 • Trebate li montažu klima uređaja?: Da
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Postovani, Treba mi Multi-split (Trial) klima uredaj za apartman na otoku Pagu, u gradu Pagu. Prva stvar koju bih volio napomenuti da ponudite proizvodaca koji Vam se pokazao najbolji na soli i buri. Jer masovno vidim po Pagu da vanjske jedinice (kucista ne sami elementi) brzo propadaju u tim uvijetima. Druga jest da ce se u apartmanu povremeno boraviti i zimi tako da sustav mora moci brzo i dobro zagrijati navedene prostorije. Trece jest da mi je vazno da ima mogucnost kontrole putem WIFI-a. I zadnje naravno najbolji moguci omjer cijene i kvalitete po Vasoj preporuci za proizvodaca, te Vasa cijena za montazu. Dvije prostorije su sobe od 12m2 svaka, u njih bi trebalo staviti manje jedinice, duljina cijevi od vanjske jedinice bi bila 15m za svaku od tih jedinica. Preostala je prostorija od 24m2 (kuhinja=dnevni), tu bi dakle trebalo jacu jedinicu staviti, duljina cijevi do nje je 8m Razvod bi isao istim putem za sve tri jedinice samo bi se na dva mjesta busilo za uvodjenje u stan (mozda i ne to bi Vi bolje procijenili kad bi dosli na ugradnju). Dakle prvo bi isla veca jedinica, pa zatim dvije manje. Biti ce potrebna jedna rupa kroz vanjski zid od 65cm za vecu jedinicu, i jos jedna rupa na drugom mjestu kroz isti zid za preostale dvije jedinice. S unutarnjim zidovima nebi smjelo biti problema jer su tanki i od cigle/bloketa. Planiram nakon ugradnje klima uredaja i raditi spusteni strop od knaufa, pretpostavljam da se cijevi mogu ugraditi u strop? Trenutno sam u inozemstvu pa Vas svakako molim za ponude na e-mail. Hvala na ponudi i lijepi pozdrav.

Kupnja novog klima uređaja

 • Ukupna površina prostorija za grijanje/hlađenje (u m2): 40
 • Broj prostorija za grijanje/hlađenje: 1
 • Broj unutrašnjih jedinica: 1
 • Trebate li montažu klima uređaja?: Da
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Trebam najbolju ponudu za prodaju i ugradnju inverter klima uređaja. Radi se o dnevnoj sobi zajedno sa kuhinjom od cca 25m2. Vec postoji priprema i za vanjsku i za unutarnju jedinicu nosači vanjske i unutrašnje jedinice već pripremljene. Treba dakle postaviti unutrašnju i vanjsku jedinicu, spojiti cijevi i struju i pustiti u rad. Udaljenost između unutrašnje vanjske jedinice je oko 1.5 metra. U obzir dolaze toshiba, daikin, mitsubishi.. i mozete me uvjerit u mozda jos neku :)

Kupnja novog klima uređaja

 • Ukupna površina prostorija za grijanje/hlađenje (u m2): 50
 • Broj prostorija za grijanje/hlađenje: 3
 • Broj unutrašnjih jedinica: 3
 • Trebate li montažu klima uređaja?: Ne
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Poštovani! Molim Vas da mi kažete da dli se može klima uređajem grijati kupaona? Stavio sam 3 unutarnje jedinice.Možda bi bile dovoljne 2 ako bi stavio jednu u dnevni boravak a drugom grijao spavaću sobu i kupaonu,Tada bi kvadratura bila 60 kvadrata.Jedino je nezgodno što bi kupaona i spavaća soba trebale biti otvorene.Obzirom da zgrada ima PVC stolariju i dobru vanjsku izolaciju,a ispod je učionica koja da grije pa dio topline dolazi odozdo mislim da bi kapacitet klime za 50 kvadrata bio dovoljan.Jedino što bi trebala biti klima koja može grijati na minus 20 stupnjeva. Hvala na savjetu. Pozdrav

Kupnja novog klima uređaja

 • Ukupna površina prostorija za grijanje/hlađenje (u m2): 30
 • Broj prostorija za grijanje/hlađenje: 2
 • Broj unutrašnjih jedinica: 1
 • Trebate li montažu klima uređaja?: Da
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani pozdrav, molim Vas ponuda. Potreban mi je klima uređaj,3,5 kw Prostor je cca 25-30 kvadrata Prioritet je hlađenje. Ne želim skupu i neku extra jaku klimu. Ograničeni smo budžetom pa Vas odmah molim neku povoljniju ali ne baš najlošiju varijantu. Naravno uz to montaža . Prostor je u Rijeci. Hvala lp,