6 ponuda za klima uređaj s 1 upitom

Ocjene klijenata

5,0
Goran G. , Zagreb

Trebalo mi je demontirati klimu s obiteljske kuće i montirati u stan u neboderu. S izvođačem je ispoštovano što je bilo dogovoreno što se tiče vremena dolaska, izmjere i postavljanja. Odlična usluga.

5,0
Jure K. , Split

Gospodin je montirao klimu tijekom vikenda, jer nismo mogli preko tjedna. Bio je iznimno uslužan i čak je besplatno premjestio odvod nakon što se naš susjed žalio. Stvarno super usluga i odlična cijena klime. Sigurno ćemo ga uzeti opet bude li nam što trebalo, preporučio bih ga i drugima.

4,7
Vlado R. , Samobor

Hvala Vam. Zadovoljan sam firmom Ajster, novom klimom te brzinom njene montaže.Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac! Do 6 ponuda s 1 upitom.

Nudite li usluge? Novi klijenti za vas svaki dan.

5.000+ aktualnih projekata mjesečno. Odredite kakve klijente želite i dogovorite nove poslove. Bez obveze.

Pridružite se

Često postavljana pitanja

Tvrtke za klima uređaje u Hrvatskoj

Nedavni upiti za klima uređaje

Kupnja novog klima uređaja

 • Ukupna površina prostorija za grijanje/hlađenje: 29 m2
 • Broj prostorija za grijanje/hlađenje: 1
 • Broj unutarnjih jedinica: 1
 • Trebate li montažu klima uređaja?: Da
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Potrebna je montaža klima uređaja na 12. katu zgrade u Zagrebu. Stan nema balkon ni loggiu. Očekuje se zamjena prozora u periodu od cca 29.6.-9.7. (tvrka treba javiti dolazak za izmjenu stolarije), pa bi možda bilo najzgodnije u tom peridou obaviti instalaciju. Također, stan je veličine 29 m2, a Q''h, nd,ref kWh/m2god, te je potrebna i ponuda za klima uređaj (vanjska i unutarnja jedinica).

Servis klima uređaja

Poštovani, klima uređaj u mom stanu (Zagreb, Vrbik) se pokvario. Čini se da i dalje radi, ali se ona horizontalna vrata ne otvaraju. Kad bi mogli doći napraviti servis? Uz taj popravak trebala bih i redoviti godišnji servis klime (imam 2 klima uređaja u stanu). Zanima me i cijena redovitog servisa/čišćenja. Lp

Montaža klima uređaja

Montaža nove klime na postojeću instalaciju na terasi u prizemlju - nije rad na visini - visina vanjske jedinice je cca 1,9m iznad poda terase. Danas ćemo kupiti klima uređaj 3,4kW koji koristi plin RA ili R32. Postojeći klima uređaj koristio je R22 pa vjerovatno nije potrebna zamjena cijevi. Ako je potrebna zamjena cijevi onda treba računati s kratkim cijevima do cca 2m jer je vanjska jedinica odmah iza zida kod unutarnje jedinice. Mjesto izvođenja radova - ul. A.Štrbana, Zagreb (Jarun).

Montaža klima uređaja

Potrebna mi je montaža klima uređaja Korel, snage 3,5 kW. Problem je pronaći adekvatno mjesto u prostoru, a pogotovo je problem u električnim instalacijama, koje su vrlo stare i nepouzdane. Najsigurnije bi bilo vući novi vod do sata i uređaj imati na zasebnom osiguraču. Zanima me cijena ugradnje, rok i sve vezano uz to.

Montaža klima uređaja

Izmjena odvodne cijevi iz klima uređaja Na klima uređaju LG oštećena je cijev za odvod kondenzata koja izlazi iz zida i spaja se na odvodnu cijev zgrade. Voda sad curi po fasadi. Klima se nalazi u stanu na 3. katu zgrade u ulici Mirka Viriusa, Zagreb (Malešnica). Molim što hitnije ponudu za zamjenu oštećenog dijela. Unaprijed zahvaljujem i pozdravljam, Suzana

Montaža klima uređaja

Poštovani, Zainteresiran sam za kupovinu i instalaciju klima uređaja. Uređaj koji bi htio uzeti je Midea breezeless (4.,00 kn): https://klima-uredaji.com.hr/proizvod/midea-breezeless-klima-uredaj-msfaau-12hrfn8-mob01-12hfn8/ Što se tiče instalacije, unutarnja jedinica bi bila u samom gornjem kutu kuće a vanjska jedinica bi bila na ploči odmah iznad nje. Što se tiče uređaja mogu ga kupiti sam ili preko vas. Instalacija bi bila u Varaždinskim Toplicama. Zanima me radite li instalacije u Varaždinskim Toplicama, koliko bi bila cijena sve zajedno i kad bi mogli napraviti instalaciju. Hvala unaprijed i lijep pozdrav.

Kupnja novog klima uređaja

 • Ukupna površina prostorija za grijanje/hlađenje: 100 m2
 • Broj prostorija za grijanje/hlađenje: 5
 • Broj unutarnjih jedinica: 5
 • Trebate li montažu klima uređaja?: Da
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

U 10 mjesecu radim rekonstrukciji kuće u Pisku, u prizemlju je dnevni boravak cca 20m2 i kuhinja sa blagavaonom cca 25m2. Naa katu se nalaze 3 sobe cca 12m² po sobi. Zanima me vas prijedlog i cijena za pet klima uređaja (prijedlog-da li montirati 5 odvojenih vanjskih jedinica ili multisplit klime zbog vanjskog prostora i samog izgleda kuće. Hvala

Kupnja novog klima uređaja

 • Ukupna površina prostorija za grijanje/hlađenje: 65 m2
 • Broj prostorija za grijanje/hlađenje: 1
 • Broj unutarnjih jedinica: 1
 • Trebate li montažu klima uređaja?: Da
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Potrebna je preporuka za prikladni klima uređaj plus kasnija montaža istog uređaja. Vanjsku jedinicu je potrebno staviti u sljeme(moguća montaža s niskim ljestvama) dok će unutrašnja jedinica doći na isti zid samo s unutarnje strane(vidi priložene slike). Situaciju je moguće pogledati uz prethodnu najavu.

Montaža klima uređaja

Trebam montažu klime, vanjska jedinica ide na vanjski dio kuće,potrebne ljestve/skela ili sl(4-5metara visine), ako imate i klima uređaje u ponudi zainteresiran sam 3,5 - 5 kw, Potrebno bušenje vanjskog zida koji je od unutrašnje jedinice udaljen cca 3 m. Ljubazno molim ponudu za klimu i ugradnju iste i ureeventualno datum kada bi mogla biti montaža. Hvala unaprijed puno na pomoći

Kupnja novog klima uređaja

 • Ukupna površina prostorija za grijanje/hlađenje: 75 m2
 • Broj prostorija za grijanje/hlađenje: 3
 • Broj unutarnjih jedinica: 1
 • Trebate li montažu klima uređaja?: Da
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Planiram kupnju i montažu klima uređaja za prostor od nekih 70-80m2. Klimu bi postavio u hodnik kako bi se osjetila u svim prostorijama pa pretpostavljam da bi bilo poželjno da je neke srednje snage, odnosno nešto jače 5.1kw i više Za klimu sam spreman izdvojiti 6-7 tisuća kn plus ugradnja. Postoje 2 potencijalna mjesta ugradnje pa bi bilo najbolje da netko stručan kaže koje bi bilo bolje.