6 ponuda za klima uređaj s 1 upitom

Ocjene klijenata

5,0
Goran G. , Zagreb

Trebalo mi je demontirati klimu s obiteljske kuće i montirati u stan u neboderu. S izvođačem je ispoštovano što je bilo dogovoreno što se tiče vremena dolaska, izmjere i postavljanja. Odlična usluga.

5,0
Jure K. , Split

Gospodin je montirao klimu tijekom vikenda, jer nismo mogli preko tjedna. Bio je iznimno uslužan i čak je besplatno premjestio odvod nakon što se naš susjed žalio. Stvarno super usluga i odlična cijena klime. Sigurno ćemo ga uzeti opet bude li nam što trebalo, preporučio bih ga i drugima.

4,7
Vlado R. , Samobor

Hvala Vam. Zadovoljan sam firmom Ajster, novom klimom te brzinom njene montaže.Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac! Do 6 ponuda s 1 upitom.

Nudite li usluge? Novi klijenti za vas svaki dan.

5.000+ aktualnih projekata mjesečno. Odredite kakve klijente želite i dogovorite nove poslove. Bez obveze.

Pridružite se

Često postavljana pitanja

Tvrtke za klima uređaje u Hrvatskoj

Nedavni upiti za klima uređaje

Montaža klima uređaja

Poštovani, kroz naredno vrijeme planiram uređivati apartmane na otoku Viru, tu bi ulazilo i postavljanje klima uređaja. S obzirom da ne živim na otoku Viru važno mi je dobro organizirati vrijeme kad budem dolazio na radove (cca kroz 2 tjedna). Zanima me vaša ponuda i dostupnost radnika kroz naredno vrijeme. Za tehničke detalje bi se još dogovorili, sad mi je najvažnija informacija o vašoj dostupnosti kroz naredno vrijeme. Lp,

Montaža klima uređaja

Poštovani, Trebao bih podignuti valjsku klima jedinicu s poda u visinu za cca. 1.5 m na vanjskom balkonu. Dakle potrebno je postaviti nove nosače klima uređaja na fasadi, te vanjskom kanalicom na fasadi produžiti cijevi do nove pozicije. Također bih obavio servis klime. Srdačan pozdrav,

Montaža klima uređaja

Unutarnju i vanjsku jedinicu klima uređaja je potrebno izmjestiti. Unutarnja jedinica treba ići na drugi zid dnevnog boravka dok je vanjsku jedinicu potrebno sa balkona (3. kat) izmjestiti na način da se postavi na rešetke balkona iz razloga što se cijeli balkon zatvara pvc stolarijom (kliznim stjenama) tako da je potrebno o tome voditi računa u smislu provedbe svih instalacija i u smislu dostupnosti vanjske jedinice s obzirom da su dvije stjene fiksne a dvije klizne

Kupnja novog klima uređaja

 • Ukupna površina prostorija za grijanje/hlađenje (u m2): 40
 • Broj prostorija za grijanje/hlađenje: 1
 • Broj unutrašnjih jedinica: 1
 • Trebate li montažu klima uređaja?: Da
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Trebam najbolju ponudu za prodaju i ugradnju inverter klima uređaja. Radi se o dnevnoj sobi zajedno sa kuhinjom od cca 25m2. Vec postoji priprema i za vanjsku i za unutarnju jedinicu nosači vanjske i unutrašnje jedinice već pripremljene. Treba dakle postaviti unutrašnju i vanjsku jedinicu, spojiti cijevi i struju i pustiti u rad. Udaljenost između unutrašnje vanjske jedinice je oko 1.5 metra. U obzir dolaze toshiba, daikin, mitsubishi.. i mozete me uvjerit u mozda jos neku :)

Kupnja novog klima uređaja

 • Ukupna površina prostorija za grijanje/hlađenje (u m2): 50
 • Broj prostorija za grijanje/hlađenje: 3
 • Broj unutrašnjih jedinica: 3
 • Trebate li montažu klima uređaja?: Ne
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Poštovani! Molim Vas da mi kažete da dli se može klima uređajem grijati kupaona? Stavio sam 3 unutarnje jedinice.Možda bi bile dovoljne 2 ako bi stavio jednu u dnevni boravak a drugom grijao spavaću sobu i kupaonu,Tada bi kvadratura bila 60 kvadrata.Jedino je nezgodno što bi kupaona i spavaća soba trebale biti otvorene.Obzirom da zgrada ima PVC stolariju i dobru vanjsku izolaciju,a ispod je učionica koja da grije pa dio topline dolazi odozdo mislim da bi kapacitet klime za 50 kvadrata bio dovoljan.Jedino što bi trebala biti klima koja može grijati na minus 20 stupnjeva. Hvala na savjetu. Pozdrav

Kupnja novog klima uređaja

 • Ukupna površina prostorija za grijanje/hlađenje (u m2): 30
 • Broj prostorija za grijanje/hlađenje: 2
 • Broj unutrašnjih jedinica: 1
 • Trebate li montažu klima uređaja?: Da
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani pozdrav, molim Vas ponuda. Potreban mi je klima uređaj,3,5 kw Prostor je cca 25-30 kvadrata Prioritet je hlađenje. Ne želim skupu i neku extra jaku klimu. Ograničeni smo budžetom pa Vas odmah molim neku povoljniju ali ne baš najlošiju varijantu. Naravno uz to montaža . Prostor je u Rijeci. Hvala lp,

Kupnja novog klima uređaja

 • Ukupna površina prostorija za grijanje/hlađenje (u m2): 15
 • Broj prostorija za grijanje/hlađenje: 2
 • Broj unutrašnjih jedinica: 1
 • Trebate li montažu klima uređaja?: Da
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Potreban mi je klima uređaj i montaža za isti u mjestu Baška na otoku Krku u prizemlju kuće za prostor od cca 15 m2 grijanje -hlađenje neke srednje kvalitete. Vanjska i unutarnja jedinica jedna nasuprot druge zid 20 cm siporex i imam pvc nosače za vanjsku jedinicu. Molim ponude. plačanje u gotovini ili preko računa ,po želji izvođača.

Servis klima uređaja

Klima uređaj (1 kom) marke Samsung trebalo bi servisirati, očistiti, dezinficirati i sve što je već potrebno za servis (punjenje plinom ako treba itd) Također, podstanari su prijavili da uređaj ne hladi pa bi ga trebalo pregedati i otkloniti uzrok kvara. Lokacija: Zagreb, Blato (blizu Arena centra) Važno mi je da se servis može obaviti u tjednu od 18.2 do 23.2. ili 27.2 odnosno 28.2 (kroz jutro).

Montaža klima uređaja

Potrebna ugradnja klime u sobi u potkrovlju. Vanjski uređaj bi mogao ići ili na krov ili na zid odmah ispod krova. Ako odmah u ponudu bude uključen i klima uređaj, tražimo nešto za do 25m2, bitno je da ne radi previše buke i da ima dobru ocjenu što se tiče grijanja jer je veoma potrebno po zimi u tom prostoru.

Servis klima uređaja

Na postojeće vanjske jedinice klima uređaja bi trebali postaviti cjevčice da voda ne kapa dolje. Radi se o 4 klima uređaja, na drugom katu, visina je oko 10 metara, pristup jedinicama nije moguć iznutra nego se baš mora izvana, radi se o dvorišnoj zgradi kojoj nije moguće pristupiti s vozilom, u centru Zagreba.