Ocjene

5.0 / 5
Jasminka Z. - 02.07.2019
Izuzetno sam zadovoljna s obavljenim ličilačkim radovima. Sve je funkcioniralo prema dogovoru i što se tiče dogovorenih rokova i što se tiče dogovorene cijene. Tih tjedan dana koje smo proveli zajedno i Boris i njegova izuzetno draga supruga Željka tegobe maleraja učinili su podnošljivim. Stoga, svesrdna preporuka budućim klijentima. Još jednom hvala Borisu i Željki.
5.0 / 5
Željko Č. - 11.04.2019
Svakako za preporuku svakome, u dogovoreno vrijeme, u dogovorenom roku, dogovorena cijena, savršeno! Sve pohvale Borisu i Željki na vrhunski odrađenom poslu, jedva čekam farbanje gornje etaže.
5.0 / 5
Martina R. - 19.02.2019
Izuzetno sam zadovoljna. Jako su profesionalni, točni, jako lijepo napravljeno i po odgovarajućoj cijeni. Svaka čast.
5.0 / 5
Lidija Đ. - 12.02.2019
Jako sam zadovoljna kako brzinom tako i kvalitetom odrađenog posla. Hvala do neba na preporuci, divni su ljudi koji svoj posao vrhunski rade. Nemam riječi kojima bi ih dovoljno pohvalila.
4.3 / 5
Tina M. - 18.12.2018
Ostavili su sve čisto. Bili su točni. Unaprijed sam bila upućena da će cijena biti veća zbog gletanja tako da je i taj dio ispoštovan.
Vidljivi tragovi gletanja.
5.0 / 5
Martina V. - 13.12.2018
Gospodin Boris je savršen. Imam sve pohvale za njega i njegovu divnu ženicu. Sve je bilo pedantno i čisto. Preporučam ih svima koji trebaju soboslikarske radove.
4.0 / 5
Katica Đ. C. - 07.12.2018
U redu je napravljen posao ali ne mogu reći da je meni odrađeno toliko kvalitetno kao što su ga drugi nahvalili. Nisu počistili dobro za sobom.
5.0 / 5
Dijana K. - 27.10.2018
U vremenu kada je teže naći pedantnog profesionalnog i finog majstora, moram i više nego pohvaliti tim Boris Dizajn kojeg sam na zadovoljstvo i dobru procjenu cijene odabrala. Posebna pohvala i oduševljenje na stručnosti, predanosti i profesionalizmu kojim su pristupili u farbanju zidova je više od očekivanog. U savršenosti bijelih zidova uživam sada svaki dan. Denis i Sanja su vrlo predano zaštitili cijeli stan, dok su radili zahtjevne dijelove zida koje su morali sanirati koliko se trebalo od prije, nigdje nije bilo otpadanja boje sa zidova. Kada su otišli nije bilo ničeg za čistiti jer njihov sistem opreme i materijala je vrhunski. Komunikacija između nas je bila odlična, na sva moja pitanja Denis je nesebično riješio problem. Vrlo predani i krasni radnici i ljudi. Sva topla preporuka za soboslikarske radove!
5.0 / 5
Tin B. - 05.10.2018
Savršeno, brzo i efikasno, odlična komunikacija od početka i sve je prošlo prema dogovoru. Posao odrađen u roku, došao je i ranije nego smo se dogovorili što je iznenađujuće za majstore. Svi koji žele pouzdanog majstora slobodno ga angažirati. Preporučam.
4.7 / 5
Marjan F. - 20.09.2018
Izuzetno smo zadovoljni izvedenim soboslikarskim radovima po prihvatljivoj tržišnoj cijeni. Sve naše ideje u vezi bojenja zidova (u bijeloj, tamno-sivoj i boji starog zlata) realizirane su na najbolji mogući način u dogovorenom roku i po dogovorenoj cijeni. Pri izvođenju radova namještaj je bio zaštićen najlonskom zaštitom, a po završetku radova stan je počišćen te je namještaj vraćen na svoje prvobitno mjesto. Gospodin Boris i gospođa Željka vrlo pozitivni i raspoloženi za dobru suradnju, osluškuju želje klijenta i trude se postići najbolji rezultat.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu