Pitate se koliko će vas koštati bojanje zidova? Za vas smo prikupili približne cijene usluga kako biste mogli lakše planirati buduće projekte.

Bojanje zidova
Prosječna cijena 14 kn/m2
Raspon cijena 1018 kn/m2

Bojanje unutranjih zidova uključuje pripremu površine, odabir prikladnog premaza i nanošenje premaza. Cijena posla uglavnom ovisi o izboru premaza, broju premaza i površini boje. Bojanje zidova ćete u prosjeku platiti 14 kn/m2.

Zatraži ponude!
Gletanje zidova
Prosječna cijena 16 kn/m2
Raspon cijena 1220 kn/m2

Gletanje zidova je završna faza prije bojanja zidova. Cijena ovisi o profilu zidova, njihovoj površini i složenosti podjele. Najniža cijena po kojoj ćete platiti gletanje zidova je 12 kn/m2, a najviša 20 kn/m2.

Zatraži ponude!
Struganje stare boje
Prosječna cijena 9 kn/m2
Raspon cijena 711 kn/m2

Dugogodišnjim krečenjem zidova nastaje sloj farbe debljine i do nekoliko milimetara. Kada sloj postane dovoljno debeo da se ne može održati na zidu, on se počinje odlijepljivati i otpadati. Tada morate skinuti sve slojeve stare boje, prije nego što počnete nanositi novu. Možete to učiniti sami ili unajmiti majstora. Cijena uglavnom ovisi o složenosti podnožja i površine zidova. Izvođači će vam za struganje stare boje naplatiti od 7 kn/m2 do 11 kn/m2.

Zatraži ponude!

Nedavni upiti za bojanje zidova

Soboslikarski radovi, Bojanje fasade
Zaostrog
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje: 9 m2
Koje dijelove želite obojati: Ogradu
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Farbanje ulazne ograde i vrata (na slici). Nije potrebno da se cijela ograda niti brusi niti pitura, nego samo dijelovi koji su hrđavi. Ograda je već više puta popravljana i planiramo je maknuti i primijeniti iduće sezone. Treba nam samo da bude bijela do kraja sezone (9. mj.) odnosno izdrži još ove sezone. Dodatno, osim ograde kapije imamo i metalne limove uz rub krova kuće koje bi trebalo pobrusiti od stare boje, proći sa temeljnom i onda sa bojom. Zanima me cijena po metru. Šaljem slike krova.
Varaždin
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje: 30 m2
Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Bojanje sobe (Periva boja sa običnom bijelom kao što je u prilogu sa slikama) u kojoj bi bili potrebni popravci zida (napuknuće u zidu i na jednom dijelu gdje prolazi dimnjak je mrlja od vlage), zamjena lajsni i štemanje za dodatnu utičnicu u zidu (zbog klime). Zidovi su bili obojeni međutim nisam bio zadovoljan sa radom prošlog majstora.
Soboslikarski radovi, Bojanje zidova
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje: 32 m2
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Postovani, trebam bojanje bijelom bojom zid i strop na koje ce doci ugradbeni ormar (boja se ne razrjedjuje): strop je 2 m2, a zidovi 12 m2. Boju imam. Bojom Dulux (razrjedjuje se vodom max 10 %) trebam bojanje jednog zida u boravku (duzine 6x visine 2.6 = 15.6 m2) od 16 m2. Boju imam. Ako radite s trakom za zastitu i obiljezavanje rubova tog zida u boji, imam kvalitetnu traku, a ukupna duzina za obiljezavanje iznosi 17 m. Najlon za zastitu parketa nemam, ni ljestve. Prostora za komotno farbanje ima puno, radi se o malom stanu u novogradnji na Crnomercu.
Soboslikarski radovi, Bojanje fasade
Crni Lug
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje: 140 m2
Koje dijelove želite obojati: Fasadu
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Pranje fasade i bojanje.Ova povrsina od m2 je sa prozorima i vratima,u biti su samo dvije strane za ofarbati jer je kuca sa straznje strane oblozena plastificiranim limom (bila nekad drvena sindra);sa bocne strane je za opiturati gornja etaza koje je efektivno vrlo malo jer su na toj strani veliki prozori i vrata za na balkon (donja etaza na toj strani ima navucen kulir.Znaci u biti je za ofarbati jedna strana duzine 11 x 6 a na kojoj ima 3 prozora i 2 manja a sa prednje strane su 2 velika prozora i garazna vrata,tako da u biti efektivno ima malo povrsine za ofarbati.
Rijeka
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje: 200 m2
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, potrebna mi je Vaša ponuda za izvođenje radova ličenja stana u Rijeci, na adresi Nikole Tesle. Stan ima dnevni boravak, 2 sobe, hodnik i kupaonicu ukupne neto površine 67m2. U prilogu se nalazi izračun površina. Molim Vas nabolju moguću za rad (materijal osigurava investitor) po m2. Također molim ponudu za demontažu ostojećih te dobavu, nabavu i ugradnju lajsni, pravokutnog presjeka (gornja strana ravna, bez zaobljenih rubova) bijele, visine 8cm s uključenim svim materijalom i priborom. Molim u ponudu za lajsne razdvojiti materijal i pribor. Unaprijed zahvaljujem,
Soboslikarski radovi, Soboslikarski radovi - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje: 190 m2
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Molim ponudu za bojanje zidova u stanu u Zagrebu od 44m2. Površina za bojanje (zidovi i stropovi) je cca m2. Manja oštećenja na zidovima treba prethodno sanirati (manje pukotine na siporeks pregradnim zidovima). Ponudu treba iskazati za bojanje u bijeloj boji i posebno za bojanje u postojećim tonovima.
Soboslikarski radovi, Bojanje zidova - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje: 170 m2
Dodatne usluge: Struganje stare boje ili tapeta, Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Zamolila bih ponudu za bojanje zidova u prizemlju našeg ulaza. Prizemlje se sastoji od nekoliko spojenih prostorija (kod poštanskih sandučića I kod dizala I stubišta) te smetlarnik. Ukupno se radi oko - m2 površine za bojanje. Od radova je potrebno: - struganje stare boje - skidanje mramornih ploča sa dijela stubišta - gletanje zidova i stropa - impregnacija zidova i stropa - 2x bojanje običnom bijelom bojom - 1x bojanje perivom bijelom / sivom bojom u visini cm (otprilikle 45% ukupne površine) - stavljanje novih kanalica za kablove - stavljanje zaštitnih okomitih L-profil rubnih lajsni Rado bih se dogovorila da ponuđač dođe pogledati ulaz prije davanja ponude. Sa radovima nam odgovara da se počne čim prije, ali u redu je i ako pričekamo koji mjesec. Unaprijed zahvaljujem.
Soboslikarski radovi, Ličilac
Vir
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje: 300 m2
Dodatne usluge: Struganje stare boje ili tapeta, Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, potrebna mi je sanacija štete nakon potresa, uglavom pojava pukotina na stropovima i zidovima stana u potkrovlju, knauf izvedba. Potrebno izrezati pukotine te ponovno bandažirati i gletatti te na kraju sve oličiti unutarnjom disperzivnom bojom,prethodno sve kompletno impregnirati, te zaštiiti podove izmjestiti i vratiti namještaj ( ukupno ima 8 prostorija, 4 sobe, kupaona, wc i hodnik) Površina podova za zaštitu cca 80 m2 . Dužina svih pukotina cca 51 m, Površina za impregnaciju i bojanje m2 ( boja u 2 sloja) završno čišćenje nakon završetk aradova. Zahvaljujem na ponudi i lijep pozdrav!
Soboslikarski radovi, Ličilac - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje: 40 m2
Dodatne usluge: Struganje stare boje ili tapeta, Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Pozdrav! Radi se o cca 40 kvadrata (moram izmjeriti točnu površinu) koja je trenutno ofarbana u dvije boje, žutu i neku tamnu. Nisam sigurna hoće li trebati strugati tu boju, ali plan je da sad sve ide u bijelo. Najveći problem je plafon kojeg bi trebalo čitavog pregletati. S time da planiramo brušenje parketa pa bi to sve trebalo odraditi u dvije faze, al to samo ako nađemo parketara . Prvo bi da se naprave grube radovi, onda srede parketi i na kraju stavi završna boja. Hvala
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje: 200 m2
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Stan se nalazi u zagrebačkom naselju Siget, a trebala bih popravak na knauf zidovima na kojim su se rasklimale utičnice, prekidači, poklopci, rozete itd. popunjavanje pukotina i ličenje zidova. Uz to trebala bih i savjet oko eventualnog postavljanja jednog manjeg pregradnog zida od knaufa s kliznim vratima.